Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Khazad-Dum 03-23-2008 10:31

Valaki elmondá, hogy mit kell krónikázó alatt érteni.

Ati 03-23-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 166538)
Valaki elmondá, hogy mit kell krónikázó alatt érteni.

Ezt a kifejezést még nem hallottam, de gyanítom azt jelenti, hogy a teljes krónikát figyeled, és megnézed, hogy a környezetedből ki az, aki éppen megtámadott egy másik országot. Nekik valószínüleg most épp jóval kisebb seregük van otthon, mint normál esetben, ezért nagyobb eséllyel tudod őket sikeresen megtámadni.

Persze aki előre gondolkozik, az ilyenkor is megfelelő védelmet tart az orzságában. :)

Robin 03-23-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166542)
Ezt a kifejezést még nem hallottam, de gyanítom azt jelenti, hogy a teljes krónikát figyeled, és megnézed, hogy a környezetedből ki az, aki éppen megtámadott egy másik országot. Nekik valószínüleg most épp jóval kisebb seregük van otthon, mint normál esetben, ezért nagyobb eséllyel tudod őket sikeresen megtámadni.

Persze aki előre gondolkozik, az ilyenkor is megfelelő védelmet tart az orzságában. :)

Vagy vaktámadásra megy ki és az igazi nagy seregével hazakíséri majd a potyázó krónikázót :rolleyes:

Valezius 03-23-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 166619)
Vagy vaktámadásra megy ki és az igazi nagy seregével hazakíséri majd a potyázó krónikázót :rolleyes:

A távollévő seregek felmérése alap.

Na azért ez a megfelelelő védelmet tart dolog se mindig olyan egyszerű :)
Főleg hullával :o

Robin 03-23-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 166621)
A távollévő seregek felmérése alap.

Na azért ez a megfelelelő védelmet tart dolog se mindig olyan egyszerű :)
Főleg hullával :o

Hulla külön lapra tartozik :)

Amúgy meg próbálj meg egy 10 kocsmás óriással felmérni valakit :)

Valezius 03-23-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 166622)
Hulla külön lapra tartozik :)

Amúgy meg próbálj meg egy 10 kocsmás óriással felmérni valakit :)

Ezért van a szövitárs, nem?
Ha meg mf vagy, jól meg kell gondolni kit üt be az ember :)

KPeti999 03-23-2008 20:25

Lenne pár kérdésem távolságokkal kapcsolatban

van 2 ori: Pqrs és én, egymástol 2 kör távolságra vagyunk.

1. ha támadok, és a másik ori, miután kiküldtem a katikat, feljebb kerül 3 körrel, magyarul 5 kör távolságra kerül, akkor mi történik?
lesz csata? és hány kört kell várni mig odaér 2-t vagy 5-öt?

2. mi van ha támadok valakire, és a másik orit a sereg kiküldése után törlik áthelyezik stb?

(a többi kérdésem a válaszoktol függ)
Kösz:)

Ati 03-23-2008 21:15

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 166651)
Lenne pár kérdésem távolságokkal kapcsolatban

van 2 ori: Pqrs és én, egymástol 2 kör távolságra vagyunk.

1. ha támadok, és a másik ori, miután kiküldtem a katikat, feljebb kerül 3 körrel, magyarul 5 kör távolságra kerül, akkor mi történik?
lesz csata? és hány kört kell várni mig odaér 2-t vagy 5-öt?

2. mi van ha támadok valakire, és a másik orit a sereg kiküldése után törlik áthelyezik stb?

(a többi kérdésem a válaszoktol függ)
Kösz:)

Ha már elment a sereg, akkor az annyi kör alatt ér oda, útközben nem változik. (Hacsak vissza nem fordul útközbeni csata miatt.)

Ha nincs meg az orzság, akkor a sereged csata nélkül hazaindul.

(A jövőben kérlek, hogy a "Segítség" témaba írd az ilyen jellegű kérdéseket, hiszen ez nem stratégiai kérdés.)

KPeti999 03-25-2008 00:57

Általába 0 haditekit tartok, mikor érdemes támadáskor venni 5k-t, úgy hogy még a 20 percen belül el is tudjam öket adni? Közvetlenül a sereg kiküldése elött, vagy közvetlenül a célországba megérkezése elött?

Fefe013 03-25-2008 08:07

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 166819)
Általába 0 haditekit tartok, mikor érdemes támadáskor venni 5k-t, úgy hogy még a 20 percen belül el is tudjam öket adni? Közvetlenül a sereg kiküldése elött, vagy közvetlenül a célországba megérkezése elött?

Ha a sereg kiküldése előtt veszed és köv körben eladod, mikor odaérsz akkor nincs haditekid......
Tehát mielőtt odaérsz, belépsz a piacra 10 perccel kv előtt, beütsz és utána visszapakolod a tekit a piacra....

All times are GMT +1. The time now is 21:59.