![]() |
Quote:
Ja és persze szeretnék első lenni, de ha nem vagyok az sem baj, nem fogok azért senkit sem sértegetni, és ha nem nyerek akkor is általában jól érzem magam egy párbajon, kivéve ha dögunalom :) |
én azért nem párbajozok, hogy ne alázzam meg Poolt :p
amúgy tök gyerekes amit műveltek :) |
Quote:
Ha eccer gyerekek vagyunk, mit csináljunk? :D |
Quote:
Vannak olyan dolgok, amik reálisak. Reális az, hogy én sose fogok megnyerni egy párbajsorozatot. Reális az is, hogy sosem leszek benn a legjobbak között a hódítóban sem. Mindig megmaradok középszar játékosnak, viszont szeretek játszani. Tehát ha nem leszek első sehol, akkor se fogom az ereimet felvágni, élvezem a játékot. Nem tudom, mostanában mi van veled, én nem ilyennek ismertelek meg. Igaz annyira nem is sikerült. |
Quote:
Csak át kell gondolni mindent és még tovább gondolkodni rajta. Aztán amit kigondolsz megvalósítani x órában. Nem hiszem,hogy csodás képességek kellenek hozzá ha mindent jó előre eltervezel. A váratlan meglepetések meg csak akkor váratlanok ha fejben nincs meg a terv az olyan esetekre. Sokszor van,hogy már azt hiszi az ember mindent jól csinál , de mindig van még mit változtatni.(ha nem is nagyok ezek a változtatások) |
Quote:
|
Quote:
Eltervezem, hogy beütök még valakit az első kv előtt katonákkal, valamit elcseszek, és éppen pattan... Mindig megpróbálok mindent megcsinálni rendesen, de akkor is le vagyok maradva egységekkel. És így nem tudok senkit beütni... |
Quote:
Mint minden ilyet már 6 éve... Ha már olyan nagy felhajtás van a Párbajsorozat előtt, aminek megnyerése nem nagyon érdekel, de látom, páran odaadnák a fél karjukat... Hát akkor kapja meg a nép... "Panem et circenses." :D |
Quote:
|
Quote:
Mindenre én sem vagyok képes... Majd kapsz kenyeret és hozzá húst is, ha én ülök a brácsás helyén... :) Jah, bocs, Gordonkás :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:28. |