![]() |
A repülőgépen
Interkontinentális repülõjáraton a személyzet nyugodtan kávézik a kabinban, mikori egy farkas töri rájuk az ajtót. Gondolkodás nélkül elkapja a kapitány grabancát, és szól:
- Téged most felfallak! - Ne egyél meg farkas koma! Én vezetem a gépet, ha megeszel, ki fog leszállni? - Na jó. Akkor másodpilóta téged. - Jaj engem se egyél meg, mert a kapitánynak szüksége van rám, hogy biztonságosan földet érjünk. Ekkor lép be a kabinba az egyik stewardess. - Akkor nincs más hátra, téged kell megennem. - Hát egyél, de figyelmeztetnélek, hogy ebben az esetben leszállás után téged dugnak meg a pilóták. Hun. |
A medve, a varjú és a róka repülnek a repülőgépen, a medve a pilóta. Fogja magát a varjú és jól bokán rúgja a medvét. A róka nagyot néz, azt gondolja. nehogy már a mézes bödön nyalja ki a Micimackót, és jól meghúzza a medve fülét. Pár perc múlva a varjú újra belerúg a medvébe. A róka überel, és lekever a medvének egy iszonyatos sallert. Hát, pár perc elteltével a varjú a leggyengébb pontján rúgja a macit.
A róka gondolja, nehogy már a varjú merészebb legyen mint én és jól meghúzza a medve fülét. A medve megelégeli és kidobja mindkettőt a repülőből. A róka meg a varjú zuhannak, mire a varú így szól: - Te róka, tudsz te repülni? - Nem, miért? - Akkor minek cikizted a medvét? |
A varjús viccek Bimmbimmnek ajánlva! :D
A varjú és a kisrókák Viccek / Állatok Három árva kisróka megbeszéli, hogy először a legidősebbik menjen el vadászni. El is indul. Elfutnak a vadak, elrepülnek a madarak, csak egy varjú marad egy fa tetején sajttal a csőrében. Mondja neki a róka: - Hogy te milyen gyönyörű vagy! És milyen szépek a tollaid! A varjú oda se figyel. - Te varjú, voltál te közmunkára fogva? - Igen! - mondja a varjú és kiesik a sajt a szájából. Aznap jóllaknak a kisrókák. Másnap a kisebbik róka megy vadászni. Elfutnak a vadak, elrepülnek a madarak. Megintcsak a varjú marad az elmaradhatatlan sajttal a csőrében. A róka elkezdi dicsérni. Semmi. Kérdi tőle: - Te varjú, voltál közmunkára fogva? A varjú kiveszi a csőréből a sajtot, beteszi a szárnya alá. - Igen! - És merre? - Arra! - mutatja a varjú és kiesik a szárnya alól a sajt. A rókák megint jóllaknak. Harmadnap a leggkisebbik megy vadászni. Megint csak a varjú marad. Elhangzanak a szokásos dicséretek majd megkérdi a róka: - Hé varjú koma! Voltál te közmunkára fogva? (szárny alá teszi a sajtot) - Igen! - És merre? (másik szárny alá teszi a sajtot) - Arra! - Tudtad, hogy megint lesz? (fejéhez kapja mind a két szárnyát) - Óóóó! Jaj, csak azt ne! |
Kínaiul
Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különböző társadalmi rétegek között, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul. Megkédezik a parasztbácsit, mire ő: - Szerintem egy egész élet is kevés rá. A butikos szerint: - Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni. A menedzser válasza: - Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt. Megkérdezik az egyetemistát is: - Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul? - Miért, holnap ZH?! |
Tükröm-tükröm
A gonosz boszorkány áll a tükör előtt: - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Mire a tükör: - Állj félre, nem látok semmit! Psziché - Mi a különbség a pszichopata és a pszichiáter között? - ??? - A pszichopata fellegvárakat épít, a pszichiáter pedig beköltözik. Fradi - Mi a különbség a katica és a Fradi között? - ??? - A katicának több pontja van! A vak meg a kutya A vak bemegy egy sörözőbe, megpörgeti a kutyáját. Erre kérdezik a töbiek: - Mit csinál, maga bolond? - Semmit, csak körülnéztem. Kígyó - Miért nehéz lóvá tenni a kígyót? - Mert lecsúszik róla a nyereg. |
:D Süketnéma társaság:D
A süketnémák bulizni mennek egy jeltolmáccsal. A tolmács mondja a pincérnek, hogy neki el kell egy órára mennie, de ne izguljon visszajön. - Ha a társaságból valaki a mutatóujját emeli a magasba, akkor sört vigyen nekik, ha a középső ujját akkor pedig bort- mondja és elmegy. A süketnémák emelik is a mutatatúujjukat, viszi mindegyiknek a sört. Aztán a középsőt, viszi a bort. Igy megy ez egy ideig, aztán hirtelen felvátva billegetik mind a két ujjukat. A pincér izzadni kezd, nem tudja hogy most mit is kérnek. Szerencsére az utolsó pillanatban megjön a jeltolmács. - De jó hogy jön, mit kérnek ezek most? - Már semmit, csak berugtak és azt éneklik, hogy "sört ide, bort ide." |
A háború alatt egy orosz katona bevisz az óráshoz egy órát, ami megállt. Az órás nem tudja, hogy pusztán annyi a baja, hogy az orosz - nem ismerve a kezelését - elfelejtette felhúzni, így kinyitja a hátulját, ahonnan kiesik egy döglött légy.
Az orosz felcsillanó tekintettel szemléli a legyet és megszólal: - Á... masiniszta kaput! |
Egy 18 éves fiú randevúzik egy lánnyal. A fiú kisöccse meg akarja tudni, milyen egy randi, elbújik a csomagtartóban. A fiatal pár kihajt a város szélére.
- Na, igen vagy nem? - fordul a fiú a lányhoz. - Hát nem! - így a lány. - Jól van, akkor én hazamegyek kocsival, te pedig kiszállsz és mehetsz vissza gyalog. Másnap a 6 éves kisfiú randevúra hívja a kis szomszédlányt. Felülteti a bicikli csomagtartójára és kihajtanak az erdőszélére. Megkérdezi a kisfiú a kislánytól: - Na, igen vagy nem? - Hát ez meg mit jelent? Legyen igen! - feleli a kislány. - Tudtam, hogy pechem lesz! - sóhajt fel a fiú. - Itt a bicikli, menj vissza vele, én meg megyek gyalog. |
:D Tegnap találkoztam egy nővel, aki a legősibb mesterségek egyikét űzte... Barlangrajzkészítő volt.:D
|
A nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt.
A KRESZ-en és az EÜ-n már túl van, a műszaki következik. A vizsgáztató azt mondja neki: - Kap 100 pontot, ha szétszedi és összerakja a motort. A nőgyógyász szétszedi és összerakja a motort. - Gratulálunk, ez 150 pontot ér. - Miért kaptam ennyi pontot, hiszen csak 100 lehetett volna a maximum. - Az rendben van, hogy szétszedte és összerakta a motort, de mindezt a kipufogón keresztül! |
All times are GMT +1. The time now is 19:35. |