![]() |
Quote:
Én a vicceidtől szoktam padlót fogni :) Néha elég kínos amikor a főnök beszél hozzám én meg elcsuklok a röhögéstől. Na meg a kollégáim is furcsán néztek rám amikor ülök a gép elött aztán hírtelen felnyerítek :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Darknesz vagyok , ha segíthetek valamiben akkor szóljatok
|
Ki az a Redback? :D
Én egy tizenéves srác vagyok aki mág ált suliba jár és néha sokat veszekszik a tesójával a gép miatt hogy tuddjon Hódítózni :D
|
kilátásba helyezték a törlésemet,ha nem nyikkanok meg..:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bár megtaláltam a régit de töröltem, mert már nem teljesen hű hozzám.
Péter vagyok 22 éves leszek. Fiatal korom ellenére, vagy egy másfél éves fiam Sándor János, aki egy - mostmár- 4 éves kapcsolat gyümölcse. 3 éve vagyok a kereskedelembe, abból jelenleg a Svedex Tesco-ba a HPS nevő polcszervízes cég alkalmazottjaként. Jelenleg 2.-ik könyvemet írom aminek megjelenése november végére várható. Az elsőt talomba tettem, mert a szent füzet másnál van és találtam másik ihletforrást. 6 éve foglakozom írással, de naturalista nézeteimet csak másfél éve sajátitottam el igazán. Ars poetica-m a következő mondat: a melankólia a szomorúan elgondolkodtatás művészete. Hódítózni az egyik barátom hatására kezdtem el tavaly április 28.-án ( akkortól van itthon net:D), legismertebb orijaim: sajtoslekvár magyar A(349129), sajtoslekvár angol A(9440), sajtoslekvár német V (121). Röviden ennyit magamról, mert nem akarom betölteni ezt a topicot. |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |