![]() |
Quote:
nem az elf a hadisok vagyalma. nem jellemzo, hogy a hadisok az elfekhez jarnanak pusztitassal moralt novelni. elfkent jobb helyzetben voltal amig tavolrol gatlastalanul arthattal es lophattal. nem ingyen van am a liftezes. |
Quote:
|
Quote:
csak infoszerzésen kivül mire jó az elf szöviben? mert már arra sem igazán (infoszerzéshez térkapu nyitás kell, azzal a 9%al nagyon hamar lemegy a készültség) ha megmondod, hogy miért hasznos egy elf szöviben (most tekintsünk el az 1/As kajatermeléstől, és csak alsó szintekre nézzük), akkor átépülök annak megfelelően, és nem írok ide többet |
Quote:
Én mfként többnyire tartok némi lovat is az ilyen esetekre... |
ráadásul azt is vegyétek figyelembe hogy ugyanannyi kocsmánál a fél-elf bebukik az elfnél még ha egymás melett is vannak..., de az elf jóval nagyobb védelemmel rendelkezik és variban is védettebb... úgyhogy szöviben is van olyan jó mint a fél-elf... én ezekután is inkább elf párti leszek szöviben...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És "némi lóval" máris nem vagy betonelf, ráadásul értelmes ember nem támad ki mindenével, hogy néhány lovaccsal visszavághass neki. |
Quote:
;-) én is megrémültem, mikor TDK azt írta minden elf magáhúz nyúl, azt hittem bekapcsolva hagytam a webkamerát :DDDD |
Quote:
szerintem minden fajnál van olyan játékos, aki keveset van fent! Na és? akkor neki már ne is legyen joga válaszolni egy támadásra? Tehát aki kevés időt tud itt lenni, az nyugodtan tűrje, hogy verjék? Te nem teszelmeg mindent az országod védelmében? dehogynem... És ehhez felhasználsz minde eszközt... ha ez at, hogy ártózz,akkor ártózól, ha lopás akkor lopsz, ha hadizol, akkor had... aki elf-et válaszott fajnak, az azért tette ezt, mert tetszett neki, mint faj de akik a támadásokban élik ki magukat, azok meg azért lettek ork-ok, mert ők a legmilitánsabbfaj.. de akkor most büntessük az ork orikat is, mert ők meg szinte bárkihez gond nélkül begyalogolnak?! mekkkora szemétség.....:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:42. |