Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Xeper 12-02-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49515)
Nekem ez így megfelelne, ha kiveszed belőle, hogy az A-t meg lehessen kerülni:)

Sokan a személyiségek miatt csinálják, tehát az elszántabbak így is fellépnének. Akinek öszeszűkül a szeme ha egy A betűt lát, az forduljon le előtte, így azonban csak fele annyi személyiséget kapna -ami azért eléggé elgondolkodtató.
Bár felőlem akár maradhat is kötelező az A, nekem is az a szimpatikusabb ;)

laci 12-02-2006 23:31

Összefoglalom az elmúlt 40-45 oldalt:
"lehessen elkerülni az 1A-t, mert az csúf, gonosz hely!" - "ne lehessen elkerülni az 1A-t, tök jó buli az egész!"

Remélem, helyesen fogtam fel a lényeget :D

wand 12-02-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49510)
Arrakis, Xeper, Wand
Ha sárgadinnyét akarok venni, nem fogsz nekem mosógépet eladni

hm?
ha hódítózni akarsz akkor regelsz a hódító nevű játékba. és ha ezen játék keretében fordulni akarsz akkor végig kell jáccani a játékot.. ha történetesen számítógépes játékokhoz hasonlítonm a dolgot, akkor olyan ez mint a pályák végén a főszörny. és bocs, ahhoz hogy a következő szintre lépj bizony le kell győzni ezt a fránya főszörnyet (és hiába picit más mint a pálya többi része, ettől még nem ismerek olyan játékot ahol ez kihagyható lenne..)

Quote:

Az volt a legjobb, amikor csak úgy simán 1000 kört kellett az A-ban tölteni, nem kellett top sem. Elszórakoztunk mindenféle hülyeséggel, és jól éreztük ott magunkat.
izéé.. próbáltál már tevét nevelni? ;)

NorB 12-02-2006 23:38

hmm. Wand, tudod éppen ennek a játéknak az adminisztrátora vetette fel, hogy a főszörny esetleg kihagyható, mert tudod rengetegen azt szeretnék
ezért beszélünk, és szavazunk róla

Arrakis 12-02-2006 23:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49514)
Úgy látom hogy senki nem enged az álláspontjából.
A felelgetések helyett inkább összefoglalom a gondolataimat a fordulási feltételekkel kapcsolatban:

B-ből A kikerülésével is lehessen fordulni, de így csak 2 fordulásonként járna a kék szám növelése.
Ha van A-ban is országa, és a B-ből szeretne fordulni, akkor mindkét országgal teljesíteni kelljen a B-s ország megfelelő top%-ait.
A-ból a fordulás tiszta sor, teljesítse a megfelelő top%-okat.
Top %-ok:
2. személyiségért top 30%
3. személyiségért top 25%
4. személyiségért top 20%
5. személyiségért top 15%
6. személyiségért top 12%
7. személyiségért top 9%
8. személyiségért top 7%
9. személyiségért top 5%

A megfelelő személyiségszámról lemondva kisebb követelménnyel is lehet haladni.

Okés, nekem ez elfogadható %, mert többet senkitől sem lehet elvárni sztem sem, tehát van ahol eslő tényleg nem lesz senki, csak aki most az.
De az A kihagyhatóságával továbbra sem értek egyet.

NorB 12-02-2006 23:42

Durván személyeskedsz Arrakis folyamatosan, de azért válaszolok
nem azért szeretem az 5. szinteket, mert gyalázhatom a kezdőket, hanem pl. azért mert nincs végtelen pénze senkinek, nincs klánraktár, meg termelő törpe 4800 kőbányával, nincs pénzátutalás egy pár gombnyomással, hanem játék van

Arrakis 12-02-2006 23:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49520)
"lehessen elkerülni az 1A-t, mert az csúf, gonosz hely!" - "ne lehessen elkerülni az 1A-t, tök jó buli az egész!"

Ezt honnan vetted??
Ati nem tom hány bejegyzéssel ezelőtt írta, hogy ez nem lesz, azóta is ilyen, meg ehhez hasonló.. huhh, megyek vásárolok egyet.

Arrakis 12-02-2006 23:46

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49524)
Durván személyeskedsz Arrakis folyamatosan, de azért válaszolok
nem azért szeretem az 5. szinteket, mert gyalázhatom a kezdőket, hanem pl. azért mert nincs végtelen pénze senkinek, nincs klánraktár, meg termelő törpe 4800 kőbányával, nincs pénzátutalás egy pár gombnyomással, hanem játék van

Bamm, megint csak tévedsz, lemegy az ori, piacol a 25. körben, teletápolják legkésőbb a 28. ban, s már kész is.
Mi a csuda esélyegyenlőségről van szó?
Hol?
Melyik csoportban?
Melyik játékban?
Az életben?

Nem mondom, hogy én ezt csinálom, vagy valaha is fogom, de lássuk már a realitásokat, s ne dugjuk a fejünket a homokba.

bitboss 12-03-2006 02:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49520)

kihagytad azt:
"elfogadjuk, hogy kell A-t játszani, de rettegünk töle, ezért ott könnyebb feltételeket szeretnénk!"

Cece 12-03-2006 02:34

Nah , mivel berugtam és ilyenkor remekül vág az agyam megpróbi ésszerű megoldást javasolni :D Nehéz lesz,mert máris fáj :D

Szerény véleményem szerint olyat kéne csinálni, hogy aki nem akar, annak ne kelljen az A-ból fordulnia. Mondjuk legyen a sikerélmény az, hogy feljut a B 10% ába és az ott eltöltött 336 kö után fordulhat A-s ori nélkül is. De!!!!!! Nem kap kék számocskát, csak minden második ilyen művelet után!
Ezzel, ki lehet elégíteni azokat akik, utálják az A-t és oda nem akarnak menni.

De mivel, az A csopi a játék csúcsa, és az oda nem kívánkozók szerint brutálisan nehéz, ezért legyen meg az A-ból fordulók privilégiuma az azonnali kékk számocska.

Most be vagyok rágva, ugyhogy ha valaki számára értehetetlen a HSZ-om , holnap józanon módosítani fogom :)

All times are GMT +1. The time now is 15:36.