![]() |
Quote:
Bár felőlem akár maradhat is kötelező az A, nekem is az a szimpatikusabb ;) |
Összefoglalom az elmúlt 40-45 oldalt:
"lehessen elkerülni az 1A-t, mert az csúf, gonosz hely!" - "ne lehessen elkerülni az 1A-t, tök jó buli az egész!" Remélem, helyesen fogtam fel a lényeget :D |
Quote:
ha hódítózni akarsz akkor regelsz a hódító nevű játékba. és ha ezen játék keretében fordulni akarsz akkor végig kell jáccani a játékot.. ha történetesen számítógépes játékokhoz hasonlítonm a dolgot, akkor olyan ez mint a pályák végén a főszörny. és bocs, ahhoz hogy a következő szintre lépj bizony le kell győzni ezt a fránya főszörnyet (és hiába picit más mint a pálya többi része, ettől még nem ismerek olyan játékot ahol ez kihagyható lenne..) Quote:
|
hmm. Wand, tudod éppen ennek a játéknak az adminisztrátora vetette fel, hogy a főszörny esetleg kihagyható, mert tudod rengetegen azt szeretnék
ezért beszélünk, és szavazunk róla |
Quote:
De az A kihagyhatóságával továbbra sem értek egyet. |
Durván személyeskedsz Arrakis folyamatosan, de azért válaszolok
nem azért szeretem az 5. szinteket, mert gyalázhatom a kezdőket, hanem pl. azért mert nincs végtelen pénze senkinek, nincs klánraktár, meg termelő törpe 4800 kőbányával, nincs pénzátutalás egy pár gombnyomással, hanem játék van |
Quote:
Ati nem tom hány bejegyzéssel ezelőtt írta, hogy ez nem lesz, azóta is ilyen, meg ehhez hasonló.. huhh, megyek vásárolok egyet. |
Quote:
Mi a csuda esélyegyenlőségről van szó? Hol? Melyik csoportban? Melyik játékban? Az életben? Nem mondom, hogy én ezt csinálom, vagy valaha is fogom, de lássuk már a realitásokat, s ne dugjuk a fejünket a homokba. |
Quote:
"elfogadjuk, hogy kell A-t játszani, de rettegünk töle, ezért ott könnyebb feltételeket szeretnénk!" |
Nah , mivel berugtam és ilyenkor remekül vág az agyam megpróbi ésszerű megoldást javasolni :D Nehéz lesz,mert máris fáj :D
Szerény véleményem szerint olyat kéne csinálni, hogy aki nem akar, annak ne kelljen az A-ból fordulnia. Mondjuk legyen a sikerélmény az, hogy feljut a B 10% ába és az ott eltöltött 336 kö után fordulhat A-s ori nélkül is. De!!!!!! Nem kap kék számocskát, csak minden második ilyen művelet után! Ezzel, ki lehet elégíteni azokat akik, utálják az A-t és oda nem akarnak menni. De mivel, az A csopi a játék csúcsa, és az oda nem kívánkozók szerint brutálisan nehéz, ezért legyen meg az A-ból fordulók privilégiuma az azonnali kékk számocska. Most be vagyok rágva, ugyhogy ha valaki számára értehetetlen a HSZ-om , holnap józanon módosítani fogom :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:36. |