![]() |
Szülinapok topicból
Quote:
2009-11-04 16:01:09 talpra (#3803) támadást indított Kutty (#3806) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 96 hektár földet. Kutty :D |
Quote:
Quote:
Hová lett a nagy önbizalom? Hová lett? Miért mentette mindenki a bőrét? Hová lett 7 ország a klánból? Hová lett a józan ész? Egy 9 fős, lényegesen aktívabb klán állt alattatok 160k pontra, és amint ez eltűnt, mindenki maga alá csinált? Itt elveszett a szememben az előbbi foglalásotok értéke. A klán ugyanaz maradt, mint eddig volt... Hogy értse mindenki: 2009-11-04 22:01:12 Black Dragon (#3270) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 754 hektár földet. 7 klántagot raktak ki a klánból... Így lesz a 13k hektáros ütésből 754. Nem mondom, okos döntés volt, csak gerinctelen. Fáj az a 2 nap, az átépítések, a bontás, a sok-sok elköltött arany... 2,5 napig voltunk alattatok, igazán volt idő felkészülni, amíg nekünk is... |
Quote:
Szerintem egyébként ebben nincs semmi gerinctelenség, sőt ehhez is kell némi hozzáértés, hogy 2,5 nap után tudja mikor kell kitenni valakit ha nincs más lehetősége. (Nem mondom én sem voltam cseppet sem ideges hasonló szituban pár napja csak harmadekkora földért mentünk) Igaz Von? :D |
Quote:
Szégyen - nem szégyen, klánvezérként a klánunk és a klántársaim biztonsága volt az elsődleges cél, így inkább kidobáltam mindenkit, és egyedül kaptam be az ütést, minthogy a többiek is bukjanak. Mi mondjuk nagyon sokat mozogtunk 2 körre veletek, úgyhogy tényleg nem feltétlen volt egyértelmű kitalálni, hogy melyiknél fogtok jönni (ami azt illeti, volt jó esély rá egy darabig, hogy nem is jöttök - lásd 2 nappal a támadásotok előtti esemény). A részletek ismertetése nélkül sajnos nagyon nehéz átadni, hogy miért ez volt a legjobb döntés. Kár, pedig érdekes volt az pár nap, pár apróbb akció-reakció, helyezkedés meg miegymás volt közben. Ha jól logikáztunk, akkor úgy gondolom számítottatok szembeseregre is (amit a távolozás adatainak ismerete is megerősíthet), így a kockázatok és nyereségek mérlegelése után, a legjobb várható értékkel ez kecsegtetett. Így utólag sem bántuk meg, bár büszkék erre nem leszünk sose! :D Amúgy 10 percen múlott az üdvösségünk, de pont ez is a szép a játékban :) |
Csatlakozom Vityuhoz, ment itt a fényezés meg új csillag ragyog fel szöveg, aztán most meg bekakk és ennyi, kialudt a csillag! Akkor az a 13k véletlen és ennyire futotta?
Gondolom még úgyis jöttök vissza és ez a mindenkit kidobálunk egy idő után nagyon költséges lesz.... És mi várni fogunk.... |
2009-11-04 22:01:12 Black Dragon (#3270) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 754 hektár földet.
igen ez már ismerősebb:D |
Lehet, hogy nem a gerinctelenség a legjobb szó arra amit tettek, és lehet hogy hasonló helyzetbenmi is ezt tettük volna.
De fáj! Ilyenkor az ember lehet nemtud magán uralkodni. Szétfényezik magukat, hogy megszületett egy új csillag ami fényesebben fog ragyogni a Hód életében, és akkor jönnek egy ilyennel???? |
Quote:
Egyébként meg nem érdekel a véleményed :) És igen, nagyképű voltam mert örültem és rohadtul bökte az a szememet hogy Vityu mennyire sárgult az irigységtől hogy mi ütöttünk egy hatalmasat és éreztem hogy nem fogja nyugodni hagyni az egóját hogy a Cak egy jobb lehet de most biztos megnyugodott a lelke hogy lehordhatott minket :))) De nem baj :) |
egyébként meg gratulálnék az ütéshez ha nem az irigység lett volna ami elindította ezt a folyamatot
|
Quote:
Nincs ebben semmi gerinctelen, ez is egy stratégia volt... Ha nincs esély másra, érthető lépés... |
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |