Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 10-16-2009 22:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 225936)
Sokan tartják pénzben a vagyont, mert akár szabira is lehet úgy menni :)

Akkor azt mondom, hogy pénzben ÉS egységben! :D

wand 10-16-2009 22:55

Quote:

Originally Posted by monro (Post 225835)
Jóval utánna volt. Akkor volt amikor állítólag meghekkelték a Hódot és csináltak párszázmilla tekit, követ meg miegymást a raktárpakolással talán Pókerék és hihetetlen mennyiségű cuccuk lett. Mindenesetre a katonai piacot valaki kiszedte a katonáktól a tolikig mindent. Mi is csorogtunk majd egymillió egységet és sztem mindenki más is a nagyok közül hacsak nem volt mázlijuk és éppen hazaért néhány egységük :)

Észak azt mondta ők megúszták! :D:D:D

Nem jól emlékszel :)

A "Nagy mágus", akkor szedte fel a piacot, amikor még ment a túltöltés. Mi még akkoriban felfele igyekvő kis nagypofájú klán voltunk :)
és ha jól emléxem egy CL nevű moderátor klánját csaptuk meg mi is meg talán más is párszor , és lévén nem tudottt a túltöltött sereggel mit kezdeni, támadni meg nem sok kedve volt elkezdett fűnek fának panaszkodni a piacon tartott nagy mennyioségű ló miatt...
és ha jól sejtem imái meghallgatásra kerültek, és a "Nagy mágus" végetvetve eme áldatlan állapotoknak kiürítette a katonapiacot, majd "elfelejtette "visszatenni, a seregeket a piacra.

Nekünk a alegnagyobb kupac lovunk épp visszajövőben volt, szal megmaradt, onnatól, nem jelentett gondot egy darabig akár az íjj akár a ló piac felszedése :)

A raktárpakolásból meg senkinek nem lett hatalmas mennyiségű cucca, lévén Ati fél napon belül kiszedte az összeset.

rég volt..:D

Látom van újra Olümposz klán.. húzzatok bele és nőjjetek nagyra, hogy 1-2 éven belüli visszatérésünk esetén legyen valaki akit érdemes leverni .. ;):D

Xeper 10-17-2009 01:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225939)
Akkor azt mondom, hogy pénzben ÉS egységben! :D

Nyilván elírtam :o
Tehát sokan tartják a pénzüket tekercsben...

Serg 10-17-2009 01:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225933)
És mit kezdtek vele? Nem hinném, hogy rettenetesen egyszerű lenne eladni. Végülis mi is veszünk 1-2havonta annyit, hogy pótoljuk a raktárat! :)
Emlékszem még, amikor 100 alatt volt a tekercsár a Biges harcotok közben és után.
Nincs baj a tekercsekkel sehol, szerintem, csak A-ben. Mondjuk én mindig egységben vagyontartós voltam.

Ne félts bennünket akad még pár milliárd rúna és néhány milla egység is,ha muszáj majd feltúrjuk a kamrát:D(csak mellékesen a Biges harc előtt ért fel véletlenül 1 milliárd tekercs az A ba azért volt annyi az ára)

Serg 10-17-2009 01:49

Quote:

Originally Posted by wand (Post 225940)

Látom van újra Olümposz klán.. húzzatok bele és nőjjetek nagyra, hogy 1-2 éven belüli visszatérésünk esetén legyen valaki akit érdemes leverni .. ;):D

Mintha egyre jobban halogatnád a visszatérést...:confused:

vityu 10-17-2009 06:36

NEm történik semmi A-ban? :D

Reaktor 10-17-2009 08:30

2009-10-17 02:01:16 Black Dragon (#3270) támadást indított Óvoda (#2819) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6607 hektár földet.

Gratulálok.

Már régen vártam, hogy ezt a félszabis klánt beverje valamely vállalkozó szellemű csapat.

Reaktor 10-17-2009 08:33

Érdekes csoport az A!
Ha 1-2 nagyobb klán készül szövetségi háborúra az Juszufnál 1-2 nappal előtte, Ahmednél meg a "Vihar" előtt szinte mindíg látszik. :)

csabi 10-17-2009 09:17

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 225754)
Hát lehet hogy tényleg a kései időpont az oka.. talán még sereget is indított az egered. :-))

nekem is kell ien egér.. :rolleyes::)

monro 10-17-2009 13:52

Quote:

Originally Posted by wand (Post 225940)
Nem jól emlékszel :)

rég volt..:D

De régen hallotalak barátom :)
Azt hittem már elfelejtetted a régi életed :D

De azt hiszem egyike vagyunk azoknak akiket sosem vertek le a topról az a mi reszortunk volt mindig ha nagyon elhúzott valami "istenadta tehetség" ;)

Először Kacsa aztán a Cápa késöbb a Sosemalkuvusz... az angolról nem is beszélve :)
De minket miután top1 lettünk egyik esetben sem vertek le sőt meg sem közelítettek. Ez amolyan "küldetés vége" érzéseket okozott nálunk így , mindig önszántunkból léptünk le, hogy legyen megint valaki akiért érdemes újra nekiállni. Persze egyszer minden sorozat megszakad de a 8 éves sorozat azért mindenképpen figyelemre méltó ;)

All times are GMT +1. The time now is 04:45.