![]() |
Quote:
Lehet tényleg bajban van?? Még ilyet........ |
Majd megjön az illetékes....:o
|
Lezuziusz nagyon jó vagy csak a kezdést számold ki mert amit most nyujtottál hát....
Megesküdtem volna te vagy a 4.tag akit nem láttam:D Mivel pool-t gondoltam elindult ha már felbirta venni az uccso pillanatba az ürgét az ürge gondoltam elindult ha már az uccso pillanatban jelentkezett:D Nem is nagyon foglalkoztam veled vagy 20perc után gondoltam inkább hagylak kinyirod magadat:) De a végére nem lettél rossz bár ijjad nem maradhatot tul sok:) És az ismivel még azota se tudtam beszélni:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az adoztatosban??? de még+100egységet is ha számolunk 1.5x annyi:) |
Quote:
|
Azért ezt ne firtasd Harcosok ennyire, mert akkor úgy néz ki, kevesebb egység is elég hozzá, hogy leverjenek, és nem rólam van szó, hanem ahogy elnézem bárkiről....
|
Quote:
mivel a teki is sokat számít:) de ha itt vagyok azért én nagyon szoktam figyelni ki,hogyan áll (föleg ha nem vagyunk tul sokan)és akinek sok a lova azt elöre beütöm:) teki számít +az egység de azért 3orás párbajra nem kell nagyobb védelem mint ami enek volt:)ha rajtama védelem szerintem nem férsz be ismétlem szerintem:)ha meg igen akkor is nagyon neccesen:) meg azért vannak modszerek,hogyan lehet leszedni még az uccso pillanatban is annyi érétket a másikról:)ha már nincs elég idö visszaütni:) |
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...
|
Quote:
|
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...
|
Quote:
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):) |
Quote:
|
Ohhh nagy Lezu ohh szép Lezu rolad ennyit:
Rengeteg könyvtárral kezdesz mindig egységed kevés könnyü belopni egy hosszabb párbajon:) Ez a angy taktikád de nyugi majd legközelebb lesz ember aki megörzi a tekid:) Olyan vagy te is mint egy idöben volt boszi:P+arba tölük volt midnig a tekim most ugylátszik lesz uj emberke:) +az ucso fél orában nyitott a védelmed:)tartok (az átlagnál)100ijjal többet még ugyis beférek hozzád:)pár párbaj kellett és kiismertelek:P:P 8fő 4óra már simán belopható vagy:) |
Most komolyan ki tart 240ijnál többet 3ora után?:)
Mivel ott 180-200 az átlag:)de te 100-at:D |
Quote:
lol :D :D :D :D :D :D ;) |
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)Látszik még keveset tapasztaltál:) Most eljátszottad ezt 1-2párbajon és máris teljes taktikát tudok ellene.... Az egyikben pedig még össze se jött(mivel nem kerültél dobogora sem) |
Quote:
Hogy csinálod?:confused: Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?! |
Quote:
Szecsa is csodálkozott mennyi egység 3órára:)De én abban nem hazudtam Legyek minden párbajon utolsó ha ott nem mondtam igazat:) Ja és a lopás az cska nagy fösökben megy pl 16-ban:) ott tudok kombinálni csak mindent egybe:) ja és az ártozás nem votl benne ha jól emléxem:) |
nekem se segített senki többet mint amennyi itt a külsön vana párbajokól:)
És mégis már rengeteg tudok:) Az meg,hogy hivnak kis adoztatos párbajokra tudom én az okát:):) Szecsa eddig te végigülted abbol is a 6orát mostmár,hogy én itt vagyok így nem:) Lezu te meg majd arra a sorsa nyujtsz mint boszi:)2x-3x az a taktikája elején bevágott utána meg már nagyon nagyon ritkán fért be hozzám:)Látható még a 400-600ig párbajon amikor ott voltam boszi elött sokszor végeztem:) Mivel hozzám nem fért be:D Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell:) |
Quote:
Ezzel maximálisan egyetértek. Olyan ez mint a poén, ha magyarázni kell, már nem az igazi. Harcosok, poén vagy, értettünk, ne magyarázd magad tovább szerntem... |
köszönet a topicért
Skacok köszi ezt a topicot! Tegnap amikor nem volt éppen téma a talin (ritka pillanat) akkor vki ráfogtuk hogy ő harcosok és megpróbáltuk beadni a népenek:) Köszi srác hogy ennire sokat tudtunk együtt röhögni a gyerekes viselkedéseden!;) Nehogy megváltozz, a másik kiröhögése emeli az összetartó erőt:D
|
Quote:
Remélem panelban laksz v. valami hasonló erősségű épületben. Mert ekkora egónál szükség van a stabilításra. |
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
|
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...
|
Quote:
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom:) Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?:) Lehet engem is beütsz meg miegyébb:) az meg,hogy megnehezíted a játékom hát...:) pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartani:Dboszi ellen rájöttem:) Ja meg látod a név ellen játszol:)Ez a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver:) Az a nagy hibád:) |
Quote:
Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el:) Ez már ismét lezunak: 1x hagytál le eddig össz vissz:)erre verheted a melled:D Meg mondom nem név ellen kell játszani:)Az nem élvezetes játék:) Én nem játszok név ellen és nekem így a jó:) Aki erös azt szedem.... te gyenge voltál az elején hagytalak is.... Fogalmam sem volt senkiröl kicsoda de hagytalak:) |
Na akkor eddig voltam 1 prábajon liza ellen
2db hétvégesen és 1db lezuson:D most ezek azota vannak,hogy ujrakezdtem voltma még máson????nem tok rola:) és így megvan a 100%dobogo és az 50% első:) olyan 40% első+80-90% dobogo alá 20párbaj után se megyek szerintem:) Nem nyerhetek minden párbajon de minden 2. ez összejön:) Minden senki se nyer.... Ha mindet végig ülöm akkor talán jobb eredmények születnek:)a talánt is olvassátok el:D |
Quote:
És Lezúziusz, lehagytad nyugodtan VERD A MELLED! Mert ő nem ezt csinálta mikor ő lett 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH ő nem olyan! (Nem kiabálok, hangsúlyozok) |
Quote:
A lotton legyen szerencséd a párbajt én szerencse nélkül játszom:Pén tudással:) |
Quote:
|
Quote:
Én midnig a legrosszabb esetttel számolok.... Ijjat se ugy képzek hátha nem jön rám xy hanem,hogy xy se üssön be(bár valamikor ez nem jön össze) |
Quote:
|
Quote:
meg hazudik tudod kid:D |
Quote:
De azért ez már télleg gáz |
Ha nem tudod mit jelent hallgass:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |