Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Atiii 12-02-2006 05:39

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 48948)
Figyeljetek már:)
lehet életveszélyben van ennek a topicnak ezen a fórumon az első helye:)

433 üzenet van már ebben a topicban:

Itt a Link

és ez a topic 2-3 napja indult csak:)
tehát ha most nézük hogy pont 3 napja indult ami még nem eredetileg, de ha úgy nézzük akkor napi 144 hsz kerül abba a topicba:)
így elég gyorsan az a topic lesz az első ezen a fórumon:D :D

igaz!!
Lehet tényleg bajban van??
Még ilyet........

Atiii 12-02-2006 05:40

Majd megjön az illetékes....:o

Harcosok 12-02-2006 05:42

Lezuziusz nagyon jó vagy csak a kezdést számold ki mert amit most nyujtottál hát....
Megesküdtem volna te vagy a 4.tag akit nem láttam:D
Mivel pool-t gondoltam elindult ha már felbirta venni az uccso pillanatba az ürgét
az ürge gondoltam elindult ha már az uccso pillanatban jelentkezett:D

Nem is nagyon foglalkoztam veled vagy 20perc után gondoltam inkább hagylak kinyirod magadat:)

De a végére nem lettél rossz bár ijjad nem maradhatot tul sok:)
És az ismivel még azota se tudtam beszélni:)

Dragi 12-02-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 48857)
Drágaságom olyan okos vagy ,hogy az fáj:)

Én miért ijedek meg ilyenkor ???? Mintha Harcosok kicsit más lenne! engem le "Babámozott" Szecsából "kedves " lett most meg már drágaságom ???? :confused: Mazsi-Drazsi nem lesz ?:p:D

Dragi 12-02-2006 09:03

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 48887)
Nem tulzás kicsit sem:)
Söt:)
Figyelj az adoztatos párbajon ahol te vagy a nagy király (gondolom népelni is tuds ott)-15percben kezdte az ismi
aztán én kb 1400egységet vettem át 1ora után 40egységgel hagytál ott:)
hidd el megvannak a modszereim d emajd az ismi mond pontos számot csak az ij a tuti +a vari+a toli+támadó is 75-80között lett valahol de majd ha tudok pontosat közlöm veletek:)

ja és klb olyan 40%-os teki kellett volan neki,hogy beférjen hozzám ha van rajtam védelemem:)

jajjj jut eszembe még anno párbajos mizériád :) kérlek szépen nekem volt 100 védőm :) és azokat szépen átképeztem :) Csak ez ki is ment a fejemből :)

Harcosok 12-02-2006 09:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49168)
Mazsi-Drazsi nem lesz ?:p:D

Drazsi most nem érek rá:D

Dragi 12-02-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49170)
Drazsi most nem érek rá:D

jajjj de vicces kac-kac kiszaladt a májam a helyéről! (lehet nem kellett volna annyit innom)

Harcosok 12-02-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49169)
jajjj jut eszembe még anno párbajos mizériád :) kérlek szépen nekem volt 100 védőm :) és azokat szépen átképeztem :) Csak ez ki is ment a fejemből :)

az melyik párbajon volt??
az adoztatosban???
de még+100egységet is ha számolunk 1.5x annyi:)

Dragi 12-02-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49172)
az melyik párbajon volt??
az adoztatosban???
de még+100egységet is ha számolunk 1.5x annyi:)

De akkor is nekem volt átképzésem neked meg nem beeeee :p

Lezúziusz 12-02-2006 09:12

Azért ezt ne firtasd Harcosok ennyire, mert akkor úgy néz ki, kevesebb egység is elég hozzá, hogy leverjenek, és nem rólam van szó, hanem ahogy elnézem bárkiről....

Harcosok 12-02-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49177)
Azért ezt ne firtasd Harcosok ennyire, mert akkor úgy néz ki, kevesebb egység is elég hozzá, hogy leverjenek, és nem rólam van szó, hanem ahogy elnézem bárkiről....

elég lehet igaz:)
mivel a teki is sokat számít:)
de ha itt vagyok azért én nagyon szoktam figyelni ki,hogyan áll (föleg ha nem vagyunk tul sokan)és akinek sok a lova azt elöre beütöm:)

teki számít +az egység
de azért 3orás párbajra nem kell nagyobb védelem mint ami enek volt:)ha rajtama védelem szerintem nem férsz be ismétlem szerintem:)ha meg igen akkor is nagyon neccesen:)
meg azért vannak modszerek,hogyan lehet leszedni még az uccso pillanatban is annyi érétket a másikról:)ha már nincs elég idö visszaütni:)

Lezúziusz 12-02-2006 09:24

Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...

Dragi 12-02-2006 09:26

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49183)
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...

hehe :) Pedig általában az ember már olyan 11-12 éves korában tud veszíteni úgy látszik Harcosok későn érő type :)

Lezúziusz 12-02-2006 09:29

Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...

Harcosok 12-02-2006 12:31

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49185)
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...

Tulságosan elvagy szállva magadtól:)
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):)

BeeLord 12-02-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49224)

Bagoly mondja verébnek...

Harcosok 12-02-2006 12:40

Ohhh nagy Lezu ohh szép Lezu rolad ennyit:
Rengeteg könyvtárral kezdesz mindig egységed kevés könnyü belopni egy hosszabb párbajon:)
Ez a angy taktikád de nyugi majd legközelebb lesz ember aki megörzi a tekid:)
Olyan vagy te is mint egy idöben volt boszi:P+arba
tölük volt midnig a tekim most ugylátszik lesz uj emberke:)
+az ucso fél orában nyitott a védelmed:)tartok (az átlagnál)100ijjal többet még ugyis beférek hozzád:)pár párbaj kellett és kiismertelek:P:P
8fő 4óra már simán belopható vagy:)

Harcosok 12-02-2006 12:56

Most komolyan ki tart 240ijnál többet 3ora után?:)

Mivel ott 180-200 az átlag:)de te 100-at:D

Napóleon 12-02-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49184)
hehe :) Pedig általában az ember már olyan 11-12 éves korában tud veszíteni úgy látszik Harcosok későn érő type :)

lol :D :D :D :D :D :D ;)

Harcosok 12-02-2006 13:54

Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)Látszik még keveset tapasztaltál:)
Most eljátszottad ezt 1-2párbajon és máris teljes taktikát tudok ellene....
Az egyikben pedig még össze se jött(mivel nem kerültél dobogora sem)

Cassandra 12-02-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49238)
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)

Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?:confused:
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!

Harcosok 12-02-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49240)
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?:confused:
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!

Aki megérdemli annak el is mondom/mondtam:D
Szecsa is csodálkozott mennyi egység 3órára:)De én abban nem hazudtam
Legyek minden párbajon utolsó ha ott nem mondtam igazat:)
Ja és a lopás az cska nagy fösökben megy pl 16-ban:)
ott tudok kombinálni csak mindent egybe:)
ja és az ártozás nem votl benne ha jól emléxem:)

Harcosok 12-02-2006 14:16

nekem se segített senki többet mint amennyi itt a külsön vana párbajokól:)
És mégis már rengeteg tudok:)

Az meg,hogy hivnak kis adoztatos párbajokra tudom én az okát:):)
Szecsa eddig te végigülted abbol is a 6orát mostmár,hogy én itt vagyok így nem:)

Lezu te meg majd arra a sorsa nyujtsz mint boszi:)2x-3x az a taktikája elején bevágott utána meg már nagyon nagyon ritkán fért be hozzám:)Látható még a 400-600ig párbajon amikor ott voltam boszi elött sokszor végeztem:)
Mivel hozzám nem fért be:D

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell:)

Synkel 12-02-2006 15:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49248)

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell:)

Ezzel maximálisan egyetértek. Olyan ez mint a poén, ha magyarázni kell, már nem az igazi.

Harcosok, poén vagy, értettünk, ne magyarázd magad tovább szerntem...

Steve 12-02-2006 15:35

köszönet a topicért

Skacok köszi ezt a topicot! Tegnap amikor nem volt éppen téma a talin (ritka pillanat) akkor vki ráfogtuk hogy ő harcosok és megpróbáltuk beadni a népenek:) Köszi srác hogy ennire sokat tudtunk együtt röhögni a gyerekes viselkedéseden!;) Nehogy megváltozz, a másik kiröhögése emeli az összetartó erőt:D

FJORD 12-02-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49224)
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):)

Harcosok te javíthatattlan vagy. Még mindig fáj, hogy nem te nyertél.

Remélem panelban laksz v. valami hasonló erősségű épületben. Mert ekkora egónál szükség van a stabilításra.

Lezúziusz 12-02-2006 16:22

Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...

Lezúziusz 12-02-2006 16:27

Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...

Harcosok 12-02-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49276)
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...

Mondd mikor:)
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom:)

Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?:)

Lehet engem is beütsz meg miegyébb:)
az meg,hogy megnehezíted a játékom hát...:)
pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartani:Dboszi ellen rájöttem:)

Ja meg látod a név ellen játszol:)Ez a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver:)
Az a nagy hibád:)

Harcosok 12-02-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49279)
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...

Én sem mondtam,hogy nálad jobb vagyok szó szerint nem:D

Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el:)

Ez már ismét lezunak:
1x hagytál le eddig össz vissz:)erre verheted a melled:D

Meg mondom nem név ellen kell játszani:)Az nem élvezetes játék:)

Én nem játszok név ellen és nekem így a jó:)
Aki erös azt szedem....
te gyenge voltál az elején hagytalak is....
Fogalmam sem volt senkiröl kicsoda de hagytalak:)

Harcosok 12-02-2006 17:09

Na akkor eddig voltam 1 prábajon liza ellen
2db hétvégesen
és 1db lezuson:D

most ezek azota vannak,hogy ujrakezdtem
voltma még máson????nem tok rola:)

és így megvan a 100%dobogo és az 50% első:)
olyan 40% első+80-90% dobogo alá 20párbaj után se megyek szerintem:)

Nem nyerhetek minden párbajon de minden 2. ez összejön:)

Minden senki se nyer....
Ha mindet végig ülöm akkor talán jobb eredmények születnek:)a talánt is olvassátok el:D

Dragi 12-02-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49289)
Én sem mondtam,hogy nálad jobb vagyok szó szerint nem:D

Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el:)

Ez már ismét lezunak:
1x hagytál le eddig össz vissz:)erre verheted a melled:D

Harcosok tudom nagyon jól hogy 2* nem játszanám el!:) De nem fogod fel szerencsém volt és második lettem

És Lezúziusz, lehagytad nyugodtan VERD A MELLED! Mert ő nem ezt csinálta mikor ő lett 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH ő nem olyan!

(Nem kiabálok, hangsúlyozok)

Harcosok 12-02-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49291)
Harcosok tudom nagyon jól hogy 2* nem játszanám el!:) De nem fogod fel szerencsém volt és második lettem

És Lezúziusz, lehagytad nyugodtan VERD A MELLED! Mert ő nem ezt csinálta mikor ő lett 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH ő nem olyan!

(Nem kiabálok, hangsúlyozok)

Na akkor verem a mellem elötte meg én hagytam le őt:D

A lotton legyen szerencséd a párbajt én szerencse nélkül játszom:Pén tudással:)

Dragi 12-02-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49292)
Na akkor verem a mellem elötte meg én hagytam le őt:D

A lotton legyen szerencséd a párbajt én szerencse nélkül játszom:Pén tudással:)

Igen :) Akkor így jártál :) De amúgy ez egy totál brutál hülyeség volt amit most mondtál:)

Harcosok 12-02-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49293)
Igen :) Akkor így jártál :) De amúgy ez egy totál brutál hülyeség volt amit most mondtál:)

Mi az,hogy én szerencse nélkül játszom?:)

Én midnig a legrosszabb esetttel számolok....
Ijjat se ugy képzek hátha nem jön rám xy hanem,hogy xy se üssön be(bár valamikor ez nem jön össze)

Dragi 12-02-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49294)
Mi az,hogy én szerencse nélkül játszom?:)

Én midnig a legrosszabb esetttel számolok....
Ijjat se ugy képzek hátha nem jön rám xy hanem,hogy xy se üssön be(bár valamikor ez nem jön össze)

De neked már csak ahhoz is szerencse kell hogy ne menjen el a géped el ne üssön egy helikopter és ki ne túrjanak a gép elől! Úgyhogy mit hazudol :D

Harcosok 12-02-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49295)
De neked már csak ahhoz is szerencse kell hogy ne menjen el a géped el ne üssön egy helikopter és ki ne túrjanak a gép elől! Úgyhogy mit hazudol :D

Pont ezért kérek meg embereket,hogy nézzék az orit ha eltünök észkombány...

meg hazudik tudod kid:D

Dragi 12-02-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49296)

hehe asszem csinálok egy új magyar nyelvet! abba lesznek ilyennek hogy mynyom meg észkombány :D:D:D

De azért ez már télleg gáz

Harcosok 12-02-2006 17:25

Ha nem tudod mit jelent hallgass:D

FJORD 12-02-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49296)

De akkor meg ne sírjál, hogy csak 2. v 3. lettél, meg mi lett volna ha.

All times are GMT +1. The time now is 02:16.