![]() |
Fiúk... ez tényleg kell? De komolyan?
Muszáj marni egymást egy ilyen kis szarságon? Játszani vagyunk itt, nem? Nem az lenne a lényege, hogy kikapcsolódjunk, kicsit a problémákat levetkőzve? Miért kell ezt? Lehet, hogy egyszerüen nekem nem kéne olvasnom ezt a témát, vagy az egész fórumot, meg a belső fórumokat, mert úgy tuti nem kell ilyeneket végignéznem?! De akkor az egésznek semmi értelme és hagyom a francba. (Sokan abbahagyták... de azon senki nem gondolkozott el, hogy ennek mi lehet az oka úgylátom.) |
igazad van Cassy bocsánatot kérek
|
Quote:
Hát dragi, hidd el nem Te vagy az az ember aki miatt egy fél napig Synkel tucat hozzászólásait fogom olvasgatni. Másrészt meg ne próbálkozz a kioktatásommal mert ahoz Te még nagyon gyerek vagy. |
Quote:
Ő abba képes hagyni, Ti miért nem? Azthiszem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában, valamint az összes hódítót érintő témában is egy jó időre. A közös fórumon is ma láttatok utoljára. ÉN ugyanis játszani akarok nem veszekedni és nem veszekedést nézni. |
Quote:
Részemről a téma lezárva elmondtam amit gondoltam akinek nem tetszik nem tetszik ez van! Jah és azért mert "gyerek" vagyok én is tisztába vagyok dolgokkal és van véleményem! És jogom van hozzá hogy kimondjam vagy épp leírjam :p :) |
Quote:
Nem szeretnem, ha Te mondanad meg, hogy mit csinaljak :) |
2007-10-02 18:01:06 Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Deathbringer From The Sky (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 372 hektár földet.
2007-10-02 18:01:06 Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Deathbringer From The Sky (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 346 hektár földet. Grat neki. :) |
Quote:
Osszezordulesek, piszkalodasok mindig is lesznek, ezen kar megsertodni, plane, hogy amit en irtam, annak hozzad semmi de semmi koze nincs.... Synkelhez szolt, nem tetszett, amit csinalt. Ot meg ez nem erdekli. Nem ertem, miert lett ez felfujva, es miert kezdodott el a peldalozas... :) Hat vmi nekem nem tetszik, es ennek hangot is adok, az nem jelent semmit :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ez nem tartozik a témához szal fejezzük is be |
Quote:
Ma mindenki ilyen erzekeny? En a poker freerollon a lidoban 2 tok szerencsetlen leosztasban estem ki, megsem boritottam az osztora az asztalt.... Mondjuk vicces lett volna :D |
Quote:
Pedig azt igérted... :( :D |
Quote:
|
Quote:
Gratula:) Jó kis Ártatlan:D:D |
Sosem értettem, hogy lehet 1000-nél több hozzászólást kreálni egy fórumon, és nekem ez miért nem sikerül?
De már tudom, nem offolok szét egy topicot sem. Csak most. :D Megkérném a vitázókat (Dragon, Remy, Synkel, Gyula stb), hogy menjetek a dühöngőbe, vagy bárhova idegesíteni egymást. Velem előfordult már, hogy régi eseményeket böngésztem ebben a topicban, és rohadtul nem vagyok kíváncsi az ilyen felesleges hozzászólásokra, mint pl kössünk bele Synkelbe. :mad: |
Quote:
(A hsz. gyűjtő banda menjen a dühöngőbe!!!!:mad::mad:) Nem ez az első topic ahol ilyen baromian okos hozzászólásokat kell olvasgatni! Miért itt kell??????:confused: |
Quote:
|
Quote:
Ami itt volt az nem volt az és ez se az:( A téma 1/A események:) Nekem mondjuk tetszik,hogy Synkelt oltod,de ezt lehetne egy külön témában és nem itt;):D És szerintem nem utasítgatni akart téged Arwen,hanem megkért:) |
No elkezdődtek felbomlani a klán mnt-k ? :D
vagy mi az ábra, megy it a szájkarate tök mondva csinált dolgokról és Arwennek igaza van. Remy kérlek értékeld felül önmagad és jöjj rá ez nem ide való .... (mégha van némi igazad is, ne itt akarj ásokat megnevelni) Gyula téged is kérlek értéked felül, nyissatok Synkelnek külön topicot, vagy 1 külön vita topicot... Grat Ártatlanéknak az ütéshez :D u.i.: na lehet osztani :p (ugyis ez jön ) |
úgy látom egy újabb vicc topic van kialakulóban :D
sajnálom, hogy pont itt.. |
először is grat Cassy, még akkor is, ha csak egy gomb, másodszor nevetségesek vagytok néha (az veszi magára, aki akarja), harmadszor pedig nincs olyan, hogy "De viszont" ! (Draginak szól, bocsi :)) vagy de, vagy viszont. :D
|
Quote:
Én azért nem irok mert énis szétoffoltam a topicot és rámszoltak. ugy látszik ez nem mindenkire vonatkozik. Sajnos. |
Quote:
Zsáni az lesz, ami csak akar ;) köszönöm a hozzászólást :) |
És ez mind az 1A eseményekhez tartozik:confused::rolleyes::eek:
Érdekes ütések és fordulatok... |
2007-10-03 10:00:57 Proba-cseresznye (#3058) támadást indított Hyaena Briss (#2776) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet.
Nem jott be.... :) |
Quote:
|
Sziasztok
látom unatkozás van az A ban, adjunk okot a fejtörésre... ha nincs csata , menjen a kereskedelem :) jó rég nem jártam erre, hála a HT-nak a civilizált hódító legnagyobb találmánya :p |
Gratulálok a bátor agresszoroknak!
Kicsit hiányzik ez a része a játéknak... :) Sajna ez egy olyan topic ahol mindig lesznek civakodások, de azért belül mindenki szeret mindenkit, hisz ez csak egy játék! :) |
2007-10-04 13:01:02 Hayabusa (#3050) támadást indított mindent meg teszünk!!! (#3101) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 334 hektár földet.
2007-10-04 00:00:57 Hayabusa (#3050) támadást indított Equinox (#2277) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 251 hektár földet. A Pannonosok készülhetnek a lefordulásra a sólyom magasan szeret lenni::D |
grat a szárnyaláshoz :)
|
Quote:
szép volt Sólyom :) |
Quote:
Azt hiszem, azért még van egy kis idejük. :) |
2007-10-05 11:01:18 csigusz (#3094) feloszlott.
egy "régi" ismerős. sztem ő viszi a legtöbb klánbalépést. legalább 6-8-szor csinált saját klánt. és közben meg a sikertelen klánütések is ott vannak a neve mellet:D:D:D |
Quote:
|
2007-10-07 00:01:01 Hayabusa (#3050) támadást indított A Ködökön Túl (#3085) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 351 hektár földet.
2007-10-07 00:01:01 Hayabusa (#3106) támadást indított (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet. 2007-10-07 00:01:01 Hayabusa (#3106) támadást indított (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet. 2007-10-07 00:01:01 Hayabusa (#3106) támadást indított (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet. ...már 2 sorszámot is kaphat egy klán?!?! |
miért lenne két klán? két különböző klánt támadott meg. csak az egyik időközben törölte magát.
|
Quote:
Ez hogy lehetséges? Mármint nem a nulla hektár, hanem hogy lehet kimenni támadni egy nem létező szövetségre, ráadásul 3x is? |
Quote:
|
Szerintem Vésd Hayabusa számaira gondolt (3050 és 3106).
|
All times are GMT +1. The time now is 02:17. |