![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha a Te hsz-ed sem vicces, j lenne, ha nem kötnél bele, hogy az enyém nem vicces... |
Quote:
:D |
- Mi az abszolút kettős érzés?!
- Amikor anyósod karambolozik a vadonatúj kocsiddal... |
Quote:
Az rögtön széttépi... |
Egy japán, egy koreai és egy magyar beszélgetnek.
Japán: - Hát nálunk kérem úgy működik, hogy egyik nap elkezdünk építeni egy autógyárat és egy hónap múlva már az első autók eladásra várnak. Koreai: - Hmmm, az semmi! Nálunk egyik nap elkezdjük építeni a tv-gyárat és egy hét múlva már otthon nézik a tv-t. Magyar: - Az semmi. Nálunk reggel 7-kor elkezdik építeni a sörgyárat és már 9-kor mindenki részeg!! A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít,hát fogadja õket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli öket a Pápa és megkérdi: - Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted? - Excellencias uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák? - Nem, Rómában nincsenek törpe apácák, mondja a Pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztan Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek. - Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca? - Európában sincsenek, válaszol ismét a Pápa. Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak. - Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!? - Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs. Ekkor már egyik törpe sem birta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodták a márványpadlót, majd kórusban kiáltották: - Morgó megdugott egy pingvint!. |
Méghogy nem a ruha teszi az embert:
Amikor frissenborotváltan, szépen felöltözve megyek végig a Cora-n és köszönök az összes hostess lánynak, akkor semmi, sőt némelyik el is fordul. Amikor izattan, büdösen, koszos Coca-s polóba megyek végig, akkor meg előre köszönnek mosolyogva. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az oroszlán felajánlja az állatoknak, hogy az, aki le mer ugrani onnan,
arról a sziklacsúcsról, megdughatja a feleségét. Sorra mennek fel az állatok, és sorra hümmögnek: - Túl magas, én onnan le nem ugrom, inkább nem kell az oroszlán felesége ! Egyszercsak nagy zwump! - és leérkezik a medve. Az oroszlán szájtátva: - Nocsak, medve, gratulálok! Tied az asszonyom, megbaszhatod! Medve magát leporolva: - Először felmegyek, és megbaszom azt, aki lelökött |
Quote:
mijazzaaa sniccerrrr???? :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Pistike jelentkezik, és a tanárnő felszólítja:
- Tanárnő elmehetek? - Persze pistike. - Aaaaaaaaaahhh. Gyerekek beszélnek az óvodában miért az a jelük ami... - Nekem azért jelem a cseresznye, mert mikor anyukám a szíve alatt hordott ráesett a vállára egy cseresznye. - Nekem azért jelem a levél, mert mikor anyukám a szíve alatt hordott ráesett a vállára egy levél. - NEKEM AZÉR A ZONGORA A JELEM... |
A pap beül a kocsmába, ahol éppen meccset néznek.
Ahogy megy a meccs egyszer csak felkiállt egy ember: - Hát az istenbe, nem mellé ment! - Kérlek fiam, ne káromkodj.-mondja a pap neki. Megy tovább a meccs és ismét... - Hát az istenbe, nem mellé ment! - Kérlek fiam, ne káromkodj, mert isten meg fog büntetni. Egyszer csak hatalmas villám csap le és eltalálja a papot, majd megszólal fentről egy hang: - Hát az istenbe, nem mellé ment:D |
Matekórán:
-Pistike van házid? -Töltsek? |
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:
Attila(:, Burning, Kutyuleee, laci, Matador, [HTPA]GeeForce Alkesz banda:rolleyes::eek::eek: :D |
Quote:
amúgy is te vagy az elején úgyhogy pszt:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Néhány tanács:
- Ha egy gödörben találod magad, az első dolog, amit tenned kell az, hogy abbahagyod az ásást.
- Sose rúgj bele egy tehénlepénybe forró nyári napokon. - Esőre van szükséged? Mosd le az autód. - Ha valaki szájszag elleni cukorkát kínál, akkor fogadd el tőle. - Sose süss szalonnát ruha nélkül. |
A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre igy válaszol a munkaadó:
- Nem szégyellik magukat? Tudják Önök tulajdonképpen, hogy hány napot dolgoznak egy évben? Nem? Akkor olvassák el a következőt: Az év 365 napból áll. Naponta 8 órát alszanak, ez 122 napot tesz ki. Marad 243 nap. Naponta 7 órát szabadok, ez 106 napot tesz ki. Marad 137 nap. Egy évben 52 vasárnap van, akkor szabadok. Marad 85 nap. Szombaton is szabadok, ez + 52 nap, azon kivül van 3 hét szabadság. Marad 12 nap. Egy évben van még 11 szabadnap valami ünnep miatt. Mi marad akkor? 1 NAP! Igen, és az május 1-je. És maguk akkor is szabadnaposak! |
Elmúltak a mézeshetek, az ifjú feleség panaszkodik az anyjának:
- Mama, megvolt az első komoly veszekedés köztünk a Józsival! - Nem baj, kislányom, ilyesmi minden házasságban előfordul. - Jó, jó, de mit csináljak a hullával? Egy vendéglőben a hegedűs egy Chopin-keringőt játszik. Erre az egyik vendég az asztalra borul, és hangosan zokogni kezd. Odalép hozzá a hegedűs: - Bocsánat, csak nem lengyel az úr? - Nem. - feleli a vendég. - Zenész vagyok. Kovácsék konyhájába benyit a szomszédasszony. Kérdezi az ott üldögélő Pistikétől: - Anyukád hol van? - Azt hiszem, zuhanyozik. Tessék várni, mindjárt megnézem. Odamegy a gyerek a mosogatóhoz, megnyitja a forró vizes csapot. Erre éktelen visítás hallatszik a fürdőszobából. - Igen, zuhanyozik. |
Aki hülye haljon meg!-mondta a hal, és kifeküdt a partra napozni.
|
Vasárnap délelőtt a templomban Istentiszteletet tartottak. A 2000-es létszámú gyülekezet meglepődve tekintett két váratlanul betoppanó vendégre.
Mindketten felöltözve talpig feketébe és mindegyiknél egy automata géppisztoly. Egyik így kiált: „Bárki, aki úgy gondolja, hogy megéri Krisztusért hogy egy golyót kapni, maradjon ülve." Az énekkar azonnal kirohant... Az előljárók közül is megfutamodtak... És a nagyobb része a jelenlévőknek is elment.... A 2000 hívő emberből csak 20-an maradtak. Az egyik fegyveres férfi ezután körülnézett, és a lelkészre tekintve ezt mondta: “Jól van tiszteletes, megszabadítottalak a képmutatóktól. Most már kezdheted a prédikálást. További szép napot!" A két idegen erre megfordult és elment. |
Az apáca bemegy egy kocsmába, és elvitelre kér fél liter rumot. A kocsmáros mondja neki:
- Ne haragudjon, nővér, de apácáknak nem fogok alkoholt eladni! - Ugyan már, nem nekem lesz! A főnővér székrekedésére viszem! A kocsmáros gondolkozik, majd végül kiszolgálja. Mikor este megy haza, látja, hogy az apáca holt részegen táncol az utcán, miközben egy kisebb csődület bámulja. - De nővér, azt mondta, a főnővér székrekedésére viszi az alkoholt! - mondja neki a kocsmáros. - Így is van! - mondja vidáman az apáca. - Ha a főnővér meglát ilyen állapotban, menten összecsinálja magát! |
Amit nem szívesen hallanánk az új kollégiumi szobatársunktól:
1. Bármit is hallasz, ezt a dobozt soha ne nyissad ki! 2. Hát... ez se nagyobb, mint egy cella... 3. Nahát!!! Jó rám az alsógatyád!!! 4. Csináltam egy kis helyet: Összetoltam az ágyakat. 5. Tudd meg, hogy Bin Láden igenis él!!! 6. Nézzd!!! Látom a szobánkat az interneten!!! |
A Váci utcai presszó teraszán három lány üldögél. Hirtelen razzia kezdődik. Az elsőtől megkérdezi a nyomozó:
- Mi a foglakozása? - Matematikus vagyok! Összeadom magam az igazgatóval, négyzetre emelem a szoknyámat, kivonom magam a termelésből... - Hát maga? - fordul a másikhoz. - Agronómus vagyok! Vándorolok melegágyból melegágyba... A harmadikhot fordul: - Hát maga? - Én is k...a vagyok, csak nem tudom magamat ilyen szépen kifezejni... |
Egy általános iskolai tanárnő faggatja a 16 éves diáklányt:
- És, van már fiúd? - Nem, csak egy lányom van. |
Azt mondja Pistike az apjának:
- Apuci, a Jocó azt mondta, hogy nagyon hasonlítok rád! - De kedves! És mit feleltél neki? - Semmit! Jól szájon vágtam. |
- Mit mondd Batman Robinnak, mielőtt beszállnak a batmobilba?
- ??? - Gyere Robin, szálljunk be a batmobilba! |
Jancsi és Juliska fürdenek a tóban. Juliska anyukája megelégedetten figyeli őket. Egyszer csak megszólal Juliska:
- Te, Jancsi, ha kihúzod az ujjad, tényleg elsüllyedek? |
Hitler odaszól a zsidóknak:
-Diszkó lesz a kohóban! -És ki játszik? -A 100 fok celsius! |
Két szőke nő utazik a buszon. Az egyik a párás ablakra rajzol két pontot:
- Itt fogok kinézni! - mire a másik letörli a két pontot: - Nem nézel te ki sehol!!! |
Fiatal kis srác várakozik a szemészeten. Odaszól neki a doki:
- Abba kellene hagyni a maszturbálást. - Miért megvakulok? - Nem. Zavarja a többi beteget. |
- Mi volt az utolsó mondat amit a terminátor észlelt?
- ??? - Dikkmá gádzsi,színesfém! |
All times are GMT +1. The time now is 06:35. |