![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Szerintem lapozhatunk. |
Off
Látom pang a fórum, már le kell állni Atival vitatkozni :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E-be (lassú csoport) szerintem nem sok ember van, aki fel tudja magát úgy kűzdeni, hogy ne lenne elege addigra (én nem bírnám ezt a tempót...). A két gyors csoportban pedig többnyire megvan az az ismerettség, ami kell a játékhoz, ha valaki szövetségben szeretne játszani, hiszen oda csak olyanoknak szabad jelentkezni, akik már ismerik a játékot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Itt találhatsz magadnak szövetségeseket, vagy kihirdetheted, milyen szövetségest keresel. Ez utóbbi esetben, országod neve, a hirdetés elhelyezésekor érvényes helyezésed, és pontszámod, valamint a hirdetés elküldésének dátuma automatikusan felkerül a hirdetőtáblára, a hirdetéseddel együtt. A hirdetés szövegének meg kell felelnie a fórum etikettben foglaltaknak. Hirdetésed 72 órán át, vagy visszavonásig megtalálható lesz itt, addig nem adhatsz fel újabb hirdetést. A hirdetőknek a nevükre kattintva tudsz üzenetet küldeni." idézet fórum etikett: "A fórumra soha ne írd meg más országának semmilyen adatát! (Saját eseménylistát se!) Semmi olyat, amiből az ország készenlétére, seregének nagyságára vagy összetételére, szövetségeseire, belépési idejére, vagy bármilyen más, nem publikus adatra következtetni lehet. (Hogy a dolog teljesen egyértelmû legyen, egy példa: Ha valaki azt irja ki a Fórumra, hogy XY megtámadta, akkor ezzel megsérti a szabályokat. Hogy miért? Mert ebbõl egybõl meg lehet tudni, hogy a támadó országnak van kiküldött serege, nem tartózkodik mindenki otthon. Ellentétben ezzel, ha azt irja, hogy nyolcszor próbáltak rá varázsolni, ez nem számít szabálysértésnek, mivel ebbõl nem lehet semmit megtudni.) Röviden: minden országadat tabu." Ergo szerintem nem lehet gömböt rakni dipibe, de lehet tévedek. |
Quote:
|
Benjinek teljesen igaza van, gömböt szerintem sem lehet dipóba se kirakni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyszer,majd próbáld ki. Nem kell sok időt belefektetni. Akinek van 4 orija láncban,annak szerintem megéri egy orit lassúba járatni. |
Quote:
|
Quote:
2+1-es ori? Kifejtenéd mire gondolsz? |
Quote:
de am ha belegondolok 1+1-es orit is elhetne tartani, tiszta A-s feelingel :D:D |
Quote:
Pénz+szövi kérdése,mint minden csopiban. A kaja tud drága lenni itt is:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Föld: 200 hektár Katona: 0
Népesség: 2.883 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 80% Támadó: 0 Pénz: 16.806.363 Íjász: 1.606 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 5.754 rúna Elit: 0 Morál: 96 % Varázsló: 420 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 1.680 Szövetség: magányos farkas Faj: Fél-elf Személyiség: Kereskedő Hírnév: 626 Érték: 9.531 Helyezés: 2.466 / 3.771 Eladó! Érdeklődni zöldben. Az íjászok nagyrésze toronyban és képzésen van még 400! Másik: 4 ország eladó: -1. 2500 elit, hadis (1 VIP) -2. 100 könyvtárral, óriás(22.000 teki) (2 VIP) -3. Varis ország, 2500 varival (2 VIP) -4. tolis fél-elf 3500 tolival (2 VIP) Az orik külön is megvehetők, de ha valaki 2,3-at venne, -1 VIP az ára, 4 esetén meg -2:D A 2 VIP-esekből szükség szerint lehet alkudni. én azon aggódok, hogy ha lesz 600 hekis orim, azt megveszik-e 3 vipért de ha ezeket megveszik 1-2 vipért, akkor az én 600 hekiseimet simán megveszik 3 vipért :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
"Egy ork varázslót keresek a szövetségembe.Ha akarsz csatlakozni írj és add meg létszámod!"
|
Quote:
1 ork hadi-toli, egy ork vari-hadi, két ork hadi :D:D:D |
"Ruhát kötök, de MNT-t is. :)"
:D:D:D |
Több palota ablakán, azonos időpontban szerte a földön nyílvessző suhan be, tompított véggel, s tompa puffanással landolnak a tróntermekben. Az uralkodók csodálkozva veszik kézbe a titokzatos nyílvesszőket, amelyek köré egy levél van csavarva, mindegyiken ugyanaz a szöveg.
"Bátor Hódító! Ezennel meghívlak egy olyan szövetségbe, melyről sokat ugyan nem tudhatsz, ám annál többet remélhetsz. Nálunk van, aki a katonákra esküszik, van, aki mágiával uralkodik, s van, aki a bűnözés és korrupció erejével tartja egyben és egészségben országát. Amennyiben úgy érzed, hogy tagja lennél hatalmas országoddal a szövetségnek, jelenj meg a Hetedhét Világ Fájánál a Szurony-völgyben bármikor - embereim várni fognak, s ha szerencséd van, közénk tartozhatsz. Csak ezen kritériumoknak kell megfelelj: -min 150. helyezés -faj: ork és élőhalott kizárva -sereg: legyél képes elbánni egy 3000-s elf védelemmel Ha úgy érzed megfelelsz, és elég bátor vagy... csatlakozz a LUX-szövetségéhez (fény) II. Ewan Smolthynor, a legalacsonyabb király széles e földön. Most miert van az ork kizarva? Plane ha elfet kellene utni... En ezt nem ertem. Csunya diszkriminacio, kizarja a leheto legjobb fajt... :) |
pedig az eleje egész jól indult :)
nekem van régről elmentve ilyenem régi szövim által: A csend, megdöbbenő viaszdugója tömte el a füleket, bár még viszhangzott a falakról, az utolsó mondat, ami szeretett volna eljutni az elmékbe, de valahogy mintha két gyémánt csiszolta volna egymást, csak lassan akart fénnyessé válni. " Sajnos nem tudok nemes klánotok tagja lenni egy ideig" Tagolva mondta ki ezeket a szavakat, alig bírva el a sziklanehéz szótagokat, hogy ezt a szomorú mondathegyet, megépítse belőle, és e hegy sötét árnyékát ránkhagyva, sietve távozott. A teremben hosszas tanakodás után, a következő hírdetmény vetették papírra, ami most minden országunkkal határos várfalra kitűzettetik: A DÉLI ORSZÁGOK KLÁNJA SZÖVETSÉGEST KERES!!! |
Ork varázsló példájára szövibe lépnék tolis illetve varis élőhalottakkal. Nem baj, ha nem tudsz varázsolni/lopni a lényeg, hogy legyen meg a 3 kiló toli vagy a 8 kiló varázsló.
A többit zöldben megbeszéljük. :D:D |
"Szövetségest keresek, aki jelentős számú hadsereggel, jó gazdasági háttérrel rendelkezik. Várom az ajánlatokat."
Így könnyű. :D |
Quote:
|
Quote:
|
5/Y
Ország eladó, 200 hekin 3000 elittel, a környékén verhetetlen, 1000 helyet is tudna egy nap ugrani, pénztartalékot tud szerezni, ára 1 VIP csak. Van ott pár orim, ezért ez a verhetetlen dolog eléggé bántja az Egómat:D:D:D (csak rá ne essek róla az IQ-mra) |
All times are GMT +1. The time now is 23:39. |