![]() |
Quote:
Akkor kezdjük az elején: Hányszor gyöztél le normálba?1-re sem emléxem talán a tekiiro orim probáltad szivatni kis sikerekkel:D Én téged hányszor a normálba??:)Felbontok egy mnt és törlöd az orid.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P Hányszor gyöztél le rövid fordulos játékokban?nem sokszor párszor talán de max 3-4:) Hányszor gyöztelek le én rövidfordulosokon?sokszor:P Hány hv-t nyerél?1-et se Hány vip hv-t?1-et se Hány arénát nyertél?egyet se Ugyhogy ha mi versenyzünk egymással ott nem látom miben is vagy jobb?:) Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem:) |
Quote:
Hamár másra nemis jó ez a topic akkor offolok: Jobbulást neki!! |
[quote=Harcosok;39697]És én veled versenyzek szerinted?:)
Akkor kezdjük az elején: .Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P Aha kitiltott ori ellen könnyű játszani :) |
Quote:
Na mára sokak vagytok, megyek suliba meg sörözni, titeket feledni:D |
Quote:
Nem irok többet ide csak ne kérdezzetek és ne mondjátok el mit álmodtatok tegnap este... |
Miből lesz a cserebogár!
Sziasztok!
Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.:D Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok |
Quote:
|
Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.
|
Quote:
Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin :) |
Quote:
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit... Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz??? |
All times are GMT +1. The time now is 06:16. |