Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Kutyuleee 12-18-2010 02:49

De nem baj fel a fejjel, utána ástam a dolgoknak és ugyan idénre lett igérve, de ha minden igaz jövöévben meg is érkezik: Stargate : Extinction :):)
a réges régen igért SGA movie:) úgyhogy jövöre se maradunk sg nélkül, legalább egy kis morzsa lehullik talán:)

és ha minden igaz akkor a Revolution is elkészül, sőt valószinü hogy még az is a 2011-es évben kijön. ami pedig az SG:1 szálon futó film lesz. elvileg mind2-nek megvan a forgató könyve és a szinészi szerződéseket is mindenki aláírta,úgyhogy már csak idő kellett a forgatásra, amit most megkapott a gárda...:)
Úgyhogy fel a fejjel, és pörögjenek a dvd-k:D

ps.:a revolutionben pedig az eredeti sg:1 van lesz O'neillel:D:D:D:D megalályk:D

tdomo 12-20-2010 15:23

Kis nosztalgia:

Redback 12-20-2010 17:14

honnan tudnék hozzájutni az Atlantis évadokhoz?:) most megnézném őket, teljes egészben :)

Valezius 12-20-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 273818)
honnan tudnék hozzájutni az Atlantis évadokhoz?:) most megnézném őket, teljes egészben :)

Letöltöd bárhonnan, elkéred ismerőstől :)

Vagy ha megfelel a gyengébb minőség (és olyan neted van, hogy nem akadozik), akkor lehet a neten is nézni, mondjuk itt be vannak linkelve a részek:
http://filmekaneten.blogspot.com

Ami érdekes, hogy az utolsó részhez 2 epizódot ír, pedig amit én láttam az egy sima rész volt. Van egy hosszabb változata az epizódnak, mint CSK-ból a 8x18-nak? :confused:

Valezius 12-30-2010 14:41

Kapott tőlem még egy esélyt az Sg Continuum.
Hát az eleje olyan gagyi, mint a múltkor. O'Neill odaszól Carternek, hogy magyarázza már el, hogy mi van ezekkel a klónokkal. Mintha O'Neill nem tudná, ügyesebben is meg lehetett volna oldani, hogy a kevésbé aktív nézők is értsék a dolgot.

Az első értékelhető rész, amikor Landry rájuk szól, hogy gondolkozzanak már végre, aztán zseni kisasszony végre rájön arra, amit már rég tudnia kéne.
Végre feltűnt a logika a filmben, amikor eltervezték, hogy elmennek a Teylonasra a ZPMért. Plussz pont. :)

Aztán kapunk egy éjszakai repülős csatát, ami össze se mérhető az antarktiszi csatával. Azért érdekelne, hogy az Elveszett városra mennyit költöttek, és mennyit erre a filmre.

6/10 kis jóindulattal.

Redback 12-30-2010 15:15

Én az Atlantis kezdtem el most nézni, és tényleg jó sorozat. Néha-néha vannak benne baromságok, de a legtöbb részt élveztem :) harmadik évad felénél járok, remélem a második fele is ilyen jó lesz :)

Valezius 12-30-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 274498)
Én az Atlantis kezdtem el most nézni, és tényleg jó sorozat. Néha-néha vannak benne baromságok, de a legtöbb részt élveztem :) harmadik évad felénél járok, remélem a második fele is ilyen jó lesz :)

50 rész 10 nap alatt? Kicsit függő :D

Ati 12-30-2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 274504)

Napi 5? Nem is sok... :D

Átlag 40 percesek, akkor 36 rész beleférne egy napba. :) 50 részt le lehet nyomni másfél nap alatt, annyi ideig még alvás nélkül is ki lehet bírni valahogy. :D Mégcsak hosszú hétvége se kell hozzá. :D

No az lenne az igazi maratoni csillagkapuzás. :):):)

Kutyuleee 12-30-2010 17:25

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 274504)

Killel mi az egész SG1 szériát toltuk le 2hét alatt... :):)

Tsobi 12-30-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 274506)
Killel mi az egész SG1 szériát toltuk le 2hét alatt... :):)

Az kemény :D
Én az első 7 évadot néztem meg kb. 3 hónap alatt, de már túladagolásként értem meg a végén.

All times are GMT +1. The time now is 08:24.