Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

lukika 01-07-2008 16:32

főleg 1. szinten

lukika 01-07-2008 16:36

de még mindig ott a gyújtás:(( az ellen a betegség a legjobb védelem de nem kell annyira durva képlet:)

mert ha utána számolsz az én képletem 200 hekin 2800 lakossal 4000 tolissal 68 egység betegség bár így újból átnézve a szorzót átjavítanám 5 re azaz: 170 lenne a betegség

willyvereb 01-07-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 149478)
az lenne a legjobb, ha a hulla alapból kapna30% hadi és 40% férőhelybónuszt akkor még az orkkal is felvenné a versenyt haderőbe

áá az túl durva lenne...
Bár sztem 10-20% bónusz a házaknál jól jönne na meg a felemás "duplaférőhelyes megoldásom" és akkor nem lenne annyira gond...így az élőholtaknak nem esne nehezükre a sereggyártás(még ennyire sem) és amint elegendő barakkod van aktívként is részt vesz az a seregrész...
az alapbóli vérszomj az megfelelő...
emellett, ha támadással is betegítenének és az őt tolizók is megbetegednének, akkor nem lenne rossz...
Ha a szorzó 5 akkor jó a betegségképleted...

Andrew 01-07-2008 16:37

ezzel az egésszel az a gond, hogy túrót nem ér :)
továbbra is fos marad hadügyileg és magasabb szinten átjáróház lesz a hadisoknak
nem olyan bónuszokat kell neki adni, hogy "kinek mi tetszik, meg ez is jóóó, meg amaz is jajj de jó lenne a hullának" - egyszerűen normális hadügyi és férőhelybónuszt kellene adni + általános szintenként növekedő toli és varirezisztet, ahogy azt már szépen letisztázták korábban

ja és willy... 103 :D

Dragi 01-07-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 149478)
az lenne a legjobb, ha a hulla alapból kapna30% hadi és 40% férőhelybónuszt akkor még az orkkal is felvenné a versenyt haderőbe

ehhhhhh......maradj a földön nem KELL és nem is FOGJA Ati a hullát orkkal egyszintre hozni, azért ez mégis csak brutális lenne

willyvereb 01-07-2008 16:49

nem rossz...csak én közvetett módszert akartam...nem akarom azt, hogy az élőholtak mégegy sablonfaj legyen a sok közül, hanem, hogy egyéni legyen...

Kül az sem rossz ötlet a toli és vari védelem terén, ha az élőholtak hekijük arányában lennének védve így:
5. 50%
4. 60%
3. 70%
2. 80%
1. 90%
Még így sem tul durva védelem, de máris jobb...

Lehet, hogy finomítani kéne, de kb ilyennek kéne lennie...

Na akkor, ha közvetlenül akarjuk megoldani a dolgot:
- az alább leírt toli-vari védelmi recept
- +30% lakáshelyzet alapból
-betegségterjesztés támadáskor
-állandóan 90-100%-os hadi és sima morál(attól függ mennyire durva lesz ez)
-nem fizetnek adót(hogy nehogy kihasználják ezt és állandóan maxon tartsák az adót...)
kb ennyi...
De szerintem ezzel már a ló túloldalára kerülnének

lukika 01-07-2008 16:50

Quote:

ehhhhhh......maradj a földön nem KELL és nem is FOGJA Ati a hullát orkkal egyszintre hozni, azért ez mégis csak brutális lenne
mér? A hulla olyan faj, hogy csak ütésre jó akkor már legyenbenne elég jó

(ep ez orkot az általam javasolt értékekkel sem pipálná le (na jó 1. szinten igen:D)

willyvereb 01-07-2008 16:52

NEM jó! Ezért nem vagyok a közvetlen erősítés híve!
Nem azt akarom, hogy az élőholtakat már át kelljen nevezni élőholt orkokra!
Legyenek igenis eredetiek! Eleve már a legextrémebb kivitelezésű faj, akkor miért ne lehetnének méginkább azok?

lukika 01-07-2008 16:53

Quote:

Originally Posted by willyvereb (Post 149488)
nem rossz...csak én közvetett módszert akartam...nem akarom azt, hogy az élőholtak mégegy sablonfaj legyen a sok közül, hanem, hogy egyéni legyen...

Kül az sem rossz ötlet a toli és vari védelem terén, ha az élőholtak hekijük arányában lennének védve így:
5. 50%
4. 60%
3. 70%
2. 80%
1. 90%
Még így sem tul durva védelem, de máris jobb...

Lehet, hogy finomítani kéne, de kb ilyennek kéne lennie...

Na akkor, ha közvetlenül akarjuk megoldani a dolgot:
- az alább leírt toli-vari védelmi recept
- +30% lakáshelyzet alapból
-betegségterjesztés támadáskor
kb ennyi...
De szerintem ezzel már a ló túloldalára kerülnének

30% laki bónusz nem segít rajta :( mert akkor is gyenge lesz még mindig:(

Andrew 01-07-2008 16:53

Olvassatok vissza, ahol találtok egy viszonylag értelmes módosítási vázlatot - elég sok időt feccöltek bele akik megcsinálták és vitatkoztak rajta, megérdemlik ezt az apróságot :)

még egy 103... ejj, és talán egyet sem kapok meg :(

All times are GMT +1. The time now is 12:41.