![]() |
főleg 1. szinten
|
de még mindig ott a gyújtás:(( az ellen a betegség a legjobb védelem de nem kell annyira durva képlet:)
mert ha utána számolsz az én képletem 200 hekin 2800 lakossal 4000 tolissal 68 egység betegség bár így újból átnézve a szorzót átjavítanám 5 re azaz: 170 lenne a betegség |
Quote:
Bár sztem 10-20% bónusz a házaknál jól jönne na meg a felemás "duplaférőhelyes megoldásom" és akkor nem lenne annyira gond...így az élőholtaknak nem esne nehezükre a sereggyártás(még ennyire sem) és amint elegendő barakkod van aktívként is részt vesz az a seregrész... az alapbóli vérszomj az megfelelő... emellett, ha támadással is betegítenének és az őt tolizók is megbetegednének, akkor nem lenne rossz... Ha a szorzó 5 akkor jó a betegségképleted... |
ezzel az egésszel az a gond, hogy túrót nem ér :)
továbbra is fos marad hadügyileg és magasabb szinten átjáróház lesz a hadisoknak nem olyan bónuszokat kell neki adni, hogy "kinek mi tetszik, meg ez is jóóó, meg amaz is jajj de jó lenne a hullának" - egyszerűen normális hadügyi és férőhelybónuszt kellene adni + általános szintenként növekedő toli és varirezisztet, ahogy azt már szépen letisztázták korábban ja és willy... 103 :D |
Quote:
|
nem rossz...csak én közvetett módszert akartam...nem akarom azt, hogy az élőholtak mégegy sablonfaj legyen a sok közül, hanem, hogy egyéni legyen...
Kül az sem rossz ötlet a toli és vari védelem terén, ha az élőholtak hekijük arányában lennének védve így: 5. 50% 4. 60% 3. 70% 2. 80% 1. 90% Még így sem tul durva védelem, de máris jobb... Lehet, hogy finomítani kéne, de kb ilyennek kéne lennie... Na akkor, ha közvetlenül akarjuk megoldani a dolgot: - az alább leírt toli-vari védelmi recept - +30% lakáshelyzet alapból -betegségterjesztés támadáskor -állandóan 90-100%-os hadi és sima morál(attól függ mennyire durva lesz ez) -nem fizetnek adót(hogy nehogy kihasználják ezt és állandóan maxon tartsák az adót...) kb ennyi... De szerintem ezzel már a ló túloldalára kerülnének |
Quote:
(ep ez orkot az általam javasolt értékekkel sem pipálná le (na jó 1. szinten igen:D) |
NEM jó! Ezért nem vagyok a közvetlen erősítés híve!
Nem azt akarom, hogy az élőholtakat már át kelljen nevezni élőholt orkokra! Legyenek igenis eredetiek! Eleve már a legextrémebb kivitelezésű faj, akkor miért ne lehetnének méginkább azok? |
Quote:
30% laki bónusz nem segít rajta :( mert akkor is gyenge lesz még mindig:( |
Olvassatok vissza, ahol találtok egy viszonylag értelmes módosítási vázlatot - elég sok időt feccöltek bele akik megcsinálták és vitatkoztak rajta, megérdemlik ezt az apróságot :)
még egy 103... ejj, és talán egyet sem kapok meg :( |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |