![]() |
alonso fujj fujj:mad:
hamilton fujj fujj:mad: go Fisico go Kimi!:D |
Go Kubica gogogo :D
Amúgy nekem mindegy, ki győz, már évek óta halálra unom magam a Formula 1-en, ennek ellenére mindig leülök megnézni, egyrészt mert reménykedem az izgalmakban, másrészt mert semmire nem tudok olyan jól aludni vasárnap ebéd után, mint erre (kivéve, amikor Palik van, mert ő ordítozik). Viszont igyekszem mindig olyan versenyzőt találni, aki nem azért jó, emrt a legjobb kocsiban ül, hanem egy gyengébb géppel is rendszeresen pontokat tud szerezni. Hamiltont pl. bírnám, tényleg nem semmi, amit az első szezonjában produkál, viszont nem érzem fairnek, hogy valaki egyből a legjobb kocsiba kerül és onnan virít. Schumachertől kezdve Mansellig mindenki végigjárta a szamárlétrát, kezdett volna ő is a Super Agurinál ;) |
laci teljesen igazad van!és szmtem haminak semmi egyénisége sincs.apucikája mindent a szájába ad!rühellem alonso schumit villeneuve-ért sem voltam oda de nekik legalább volt egyéniségük is.
csakazért is Go Fisico GO!:D |
Quote:
|
a pályán bizonyított sztem de akkor sincs egyénisége és nem is lesz.apucija fogja még a kezét :P
bezzeg Fisi... első ami anygdíjon mindenki tanulta a pályát még videojátékon is ő meg hazautazott róma meccsre:D igaz meg is lett az eredménye:D |
szép volt kimi!:D
sajna alonso elsz világbajnak. nem tom ki h van vele de czollner "gyulám"-ot ugyanúgy utálom mint palikot... |
3 futam van hátra. Még Massa is lehet világbajnok csak mindenki essen ki előle a köv. 3 futamon :D:D:D
|
sajna saton már semmi sem segít:D:D
|
Quote:
|
vagy megvádol minden csapatot h kémkedtek mindenkit kizárnak és ő nyer:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:33. |