Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

monro 09-27-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32856)
A probléma az, hogy nem mindenkinek van lehetösége 2-4 orival játszani mert tul sok idöt venne el, hogy mindegyiket profin csinálja. Tudod létezik olyan is, hogy család, munka, barátok, meg hasonlok. És innentöl kezdve diszkrimináció...

Egyszer azt mondod sok idő máskor meg azt, hogy egy betonelfet fenntartani az 1A-ban az semmi. Nekem nincs családom, munkám csak a Hódító ;) mégsem játszottam az 1A-n kívül lejjebb. Azonos körülmények vonatkoznának rám mint rád ha pörögni szeretnék mégis tudok tárgyilagos lenni. Próbáld mérlegre tenni mindkét megoldás előnyeit és hátrányait... és a következményeit a játékosok zömére nézve.

McLoad 09-27-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32860)
Egyszer azt mondod sok idő máskor meg azt, hogy egy betonelfet fenntartani az 1A-ban az semmi. Nekem nincs családom, munkám csak a Hódító ;) mégsem játszottam az 1A-n kívül lejjebb. Azonos körülmények vonatkoznának rám mint rád ha pörögni szeretnék mégis tudok tárgyilagos lenni. Próbáld mérlegre tenni mindkét megoldás előnyeit és hátrányait... és a következményeit a játékosok zömére nézve.

Én tettem eddig már javaslatokat a diszkriminácio megszüntettésére. Mert létezik és még nagyobb lesz az uj modositásokkal! Én töled eddig ebben a témában csak kritkákat hallotam. Gyere te is ötletekkel. Rombolni könyü épiteni már nehezebb...

monro 09-27-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32866)
Én töled eddig ebben a témában csak kritkákat hallotam. Gyere te is ötletekkel.

Mert nem érted amit olvasol, vagy el sem olvasod.
60.oldal 596-os bejegyzés... Ez volt az én javaslatom a megoldásra. És a tied? Az 537-es? Én legalább lereagáltam.

Láma 09-27-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32866)
Én tettem eddig már javaslatokat a diszkriminácio megszüntettésére. Mert létezik és még nagyobb lesz az uj modositásokkal! Én töled eddig ebben a témában csak kritkákat hallotam. Gyere te is ötletekkel. Rombolni könyü épiteni már nehezebb...

Magadnak mondassz ellent:D Ha több idő a több ország, tegyük fel, hogy 2, akkor azt állítod, hogy annak ellenére, hogy ő többet foglalkozik a játékkal, nem érdemli meg ugyanazt a jutalmat, amit te? Pedig az 1/A ba marha könnyű egy orit tartania topban, tehát elvileg, arra 0 közeli időt kell rászánni. Ebből egyenesen következik, hogy a másik orijával többet foglalkozik, mint te azzal az 1el. Namármost, mégis miben lehet lemérni azt , hogy kinek milyen nehéz dolga van, ha nem abban, hogy mennyi kel játszania ahhoz hogy eredményes legyen?

lacqa 09-28-2006 05:51

több ori tartása csupán lehetőség. engedmény. ez eléggé sokáig szabályellenes volt. ez a játéknak nem az alapvető szolgáltatása. tessék végre ezt már elfogadni!!!

Colony 09-28-2006 07:22

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 32922)
több ori tartása csupán lehetőség. engedmény. ez eléggé sokáig szabályellenes volt. ez a játéknak nem az alapvető szolgáltatása. tessék végre ezt már elfogadni!!!

Nekem is ez a problémám! Az, hogy több országot regisztrál valaki az egy lehetőség. Ha ideje és energiája engedi, megteszi. Ezt vállalja fel.
Viszont az, hogy ezzel konkrét elönyhöz is jut azt nem tartom igazságosnak.

Láma 09-28-2006 07:40

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 32926)
Nekem is ez a problémám! Az, hogy több országot regisztrál valaki az egy lehetőség. Ha ideje és energiája engedi, megteszi. Ezt vállalja fel.
Viszont az, hogy ezzel konkrét elönyhöz is jut azt nem tartom igazságosnak.

Mégis milyen előnyökről beszéltek? Ti is mondjátok, hogy több idő kell több országra, és ezek után ne kapja meg ugyanazt a jutalmat amit ti, holott többet foglakozik a játékkal? Ez kezd igencsak nevetséges lenni.

Az is csak egy lehetőség, hogy a fajvállasztásnál óriást válassz, és ne hullát. Viszont az, hogy ezzel konkrét előnykhöz jutsz nem tartom igazságosnak :))))))

Ati 09-28-2006 09:09

Nagyon elmentünk abba az irányba, hogy "ne lehessen a B-ből fordulni". Mivel ez nem téma, érdemi hozzászólás nemigen érkezett a legutóbbi összefoglalóra:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32750)
Ha valaki a 2/B-ből fordul, miközben 1/A-ban van országa, akkor az 1/A-s ország azt a feltételt teljesítse, mintha ugyanannyi személyisége lenne, amennyi a 2/B-s országnak van. Ha a 2/B-s országnak kevesebb személyisége van, mint az 1/A-s országnak, akkor is elegendő a 2/B-s (ez esetben könnyebb) feltételnek megfelelni az 1/A-ban.

Ezzel kapcsolatban semmi egyéb észrevétel?

-Fegya- 09-28-2006 09:44

Idézett javaslatoddal egyetértek, jónak tartom.

Szecsa 09-28-2006 09:59

En is jonak tartom!
Lehet kicsit off, de azert megkerdezem, mert ez nem tiszta nekem: felmerult a szemelyiseglemondasrol szolo tema. Tuvaluval peldaloznek, tehat neki pl. eleg lesz 5 szemelyiseg ha most lefordul 5. szintre.
Akkor kivalasztja az 5. szinten az 5 szemelyiseget es akkor lesz neki egy valasztasi lehetoseg is, hogy "Nem kerek tobb szemelyiseget erre a szintre!"?
Ekkor automatikusan az 5 szemelyisegu ori felteteleit kell teljesiteni az 5. szinten a 4. szintre lepeshez, ugye?
Viszont ha fellep 4-be, akkor ott valaszhat 6 szemelyiseget mert ugy erzi szuksege van ra?S akkor ott a 6 szemelyisegu orik felteleit kell teljesiteni a szintlepeshez.

Tehat osszefoglalva azt kerdezem, hogy ha Tuvalu most lefordul akkor minden szinten valaszhat max. 10 szemelyiseget, de ha ugy dont (es ezt egy kattintassal be is bizonyitja) hogy neki eleg az adott szintre akar 2 szemelyiseg akkor annyi szemelyiseg szerinti feltetel vonatkozik ra.

Vagy ugy mukodik, ha o pl. 500 hektaron 5. szinten ugy erzi egy haboruban az 5 szemelyiseges orijanak hogy szuksege van még +1 szemelyisegre, es azt megvalasztja (ebbe az esetbe ertelemszeruen nem kattintott a "nem kerek tobb szemelyiseget erre a szintre" feliratra, akkor 500 hekin ha benne volt az 5 szemelyisegnek megfelelo top %-ban, viszont a 6 szemelyiseggel nincs benne, akkor esni fog a top köre?

Lehet kicsit ossze-vissza fogalmaztam, bocsi erte, remelem ertheto azert :)

All times are GMT +1. The time now is 17:31.