![]() |
CL, nem csalódtam Benned. Látom Neked mint moderátornak ide is be kell szólnod, az egy dolog h közöd nincs az egészhez! A véleményemet rólad kb tudod, úgyhogy most nem írnám le ide, azonban ha nagyon érdekelne priviben nagyon szívesen megírom h minek tartalak. :) Az meg h mi tartozik ide, és mit lehet ide írni, ahhoz Neked mint sima fórumra irkálónak sok közöd nincs, moderáld csak a játékbeli fórumot, ha Atit ez nem zavarta, akkor ne zavarjon Téged sem, az meg h a supportra mi tartozik, megint más téma. Gondolom azért annyira nem nézel hülyének h elkezdek majd magamnak irkálni mert szted ide nem lehet!
|
Quote:
no mind1, megértem az idegességet, meg feszültséget, meg minden, de nem muszáj itt tombolni szerintem. |
Quote:
Ezt is jól átgondoltad? :P |
Quote:
|
Quote:
1. nem engedek senkit oda a gepemhez, csak akiben megbizok. 2. nem irom le a kodom sehova, nem is adom meg senkinek 3. nem egyszeru kodot valasztok (nincs dictionary-tamadas) 4. a gepemet igyekszem biztonsagban tartani. Szerintem ennyi boven eleg, legalabbis meg egy azonositomat sem tortek fel, sehova. Egy dolgot nem ertek: ha egy gepre kemprogit tettek fel ( megis hogy?) akkor honnan tudjak a tobbi kodot? Vhogy fura, hogy tobb kodit is tudtak, nem? A masik, hogy amint ilyen gyanu felmerul, hogy mas is belepked az oridba, Ati szerintem meg tudja nezni hogy milyen iprol volt kapcsolodas a te userneveddel, volt-e kod kitalalo probalkozas, vagy egyszeruen csak mas iprol volt-e probalkozas, mint ami a Tied. Ps: en is nagyon sajnalom, hogy ilyen megtortent, de kicsit ertetlenul is allok, hogy hogy tortent.... |
Quote:
Roni: mindent átgondolok:) |
Quote:
|
Quote:
(már ezért megéri progmatra jönni:P) |
Quote:
Bejön valaki látogatni, és neked szegezi a kérdést: "Miért léptél le a zebrára?" Kicsit máshogy hangzik nem? :) |
Quote:
látod, hogy 120 km/h-val száguld a zebra felé egy autó, és bár nagyon úgy tűnik, hogy nem fog megállni, te azért lelépsz. aztán elüt. aztán meg legközelebb nem lépsz le:) (remélem) |
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |