Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

vityu 02-25-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242264)
Nekem is van 26k köröm a-ban meg mittomén mennyi topköröm, de akkor neked látnod kell, hogy top döntést nem egyszerű megvalósítani csak ott termelve. Viszont, ha így haladnak a dolgok lehet lesz szó a nálatok újrázásról.:)

A jelenlegi TOP sem hiszem, hogy egyáltalán nem termelt semmit... és agyonújrázgatott országokkal alapozta meg a vagyonát, majd felcsapott ~1,3milla pontra, és azóta úgy gondolta, hogy kicsit termel...

Ahhoz, hogy a klánod ostromolja a TOP-ot több dolog kell:
- pénz, termelni is lehet
- tudás
- aktivitás

Bármelyik hiánya kudarcot fog eredményezni.

Batu 02-25-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242274)
Most is járni fog mindenkinek, max kicsit le lesz csípve ez-az a vagyonokból...

Ebben mi a javaslat?:eek:

Pool 02-25-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242275)
A jelenlegi TOP sem hiszem, hogy egyáltalán nem termelt semmit... és agyonújrázgatott országokkal alapozta meg a vagyonát, majd felcsapott ~1,3milla pontra, és azóta úgy gondolta, hogy kicsit termel...

- tudás
- aktivitás

én a 2. miatt nem próbáltam meg eddig :)

Pool 02-25-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242276)
Ebben mi a javaslat?:eek:

Azt olvasd vissza, a tekire vonatkozót Ati pár perce írta le

Xeper 02-25-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242272)
Az, hogy eddig mindenkinek "járt", mostantól meg nem és pont érint.

Ez az 'eddig volt rá lehetőség, akkor innentől nem lehet nekem sem rosszabb' hozzáállás minden módosítást elvetne. Régen túltöltés is volt. Lehetett fölfelé 32 sereggel is ütni szövivel 1 pontos hátrányból is, valamint simán lehett B-ből fordulni... és még sorolhatnám. Az ezekkel szerzett előnyöket is visszasírod? Valahogy változtatni kell az aránytalanul működő részeken, ezáltal javítani a játékélményt.

Senator 02-25-2010 23:01

hmmm de miért pont a tekit ? ujrázásonként inkább akkor vegyen el egy személyiséget...

Batu 02-25-2010 23:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242275)

- tudás
- aktivitás

Megvan a véleményem a top odakerüléséről is, szemtanúja voltam pár dolognak, szóval hagyjuk...
De mivel oly rég óta fent termelnek, nehéz őket befogni, ezért kellene az újra. Asszem Serg is említett holmi újrázgatást és többen is a-ban. Volt ő is a csúcson, nem?:) Attól, hogy a topot ostromoljam sajnos én nagyon messze vagyok, játéktudásban is és pénzben is. De szerettem volna őket megszerezni.:)

Batu 02-25-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 242279)
Ez az 'eddig volt rá lehetőség, akkor innentől nem lehet nekem sem rosszabb' hozzáállás minden módosítást elvetne. Régen túltöltés is volt. Lehetett fölfelé 32 sereggel is ütni szövivel 1 pontos hátrányból is, valamint simán lehett B-ből fordulni... és még sorolhatnám. Az ezekkel szerzett előnyöket is visszasírod? Valahogy változtatni kell az aránytalanul működő részeken, ezáltal javítani a játékélményt.

Amiket Te említesz, azok már elmúltak, nem érdemes rajta rágódni. Ez itt most van.

Senator 02-25-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242277)
én a 2. miatt nem próbáltam meg eddig :)

ezzel egyet értek... Bbe se te csináltad a munka oroszlán részét ...

de térjünk vissza az ujrázáshoz, a 3 millio teki ... miért pont annyi jár ?

döntsünk inkább 1 milliárd tekire... abba belefér mindenki.... :D

Ati 02-25-2010 23:05

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242280)
hmmm de miért pont a tekit ? ujrázásonként inkább akkor vegyen el egy személyiséget...

Mert ez az, amivel más játékát kézzelfogható módon tönkre lehet tenni, ahogy erre már több példa is volt. Nem azzal, hogy hatalmas tartalékokat felviszel az A-ba, és ott másoknak nincs annyi. Hanem az addig vezető úton. Mások heteket, hónapokat, éveket foglalkoztak a tekercsírással, amit egy-egy ilyen manőver egyetlen nap alatt képes semmissé tenni. Nem azért, mert olyan mennyiségű tekercset írtál, amivel ezt okozhatnád, hanem azért, mert olyan mennyiségű tekercset dupláztál újra és újra.

All times are GMT +1. The time now is 09:05.