![]() |
Quote:
|
Ati: meg tudnád nézni, hogy él-e még a vakbácsika, vagy már valaki átküldte a túlvilágra? :)
Kieg: a kisgyereket sem találom. Sztem érdemes lenne az ilyen karaktereknek láthatóak lennének a térképen, mert több időbe telik őket megtalálni, mint a küldetés maga. Plusz: sztem azt is tesztelni kellene, hogyha egy csapatban vagyunk, akkor is lássuk egymást. Igaz ezt már régebben felvetettem, de sokkal könnyebb lenne egymást megtalálni. és lehet kibírná a rendszer is. Kieg2: Megvan a vak bácsika. Nem gondoltam, hogy így elmászkál :) De Totonak hála sikerült megtalálni :) |
Arra gondoltam, hogy a kereskedelmi posztokra el lehessen adni a tárgyakat, amiket találunk. Ez nem nagy dolog, mivel most is el lehet adni, de úgy is lehetne pénzt szerezni, hogy a talált tárgyakat automata felvenné a rendszer. Minél ritkább valami azon a környéken, annál többet adna érte, de így sem a teljes árat, hanem csak az ár felét/harmadát. Aztán ha felveszi, akkor teljes áron kirakja és ha valakinek épp szüksége van rá, akkor megveheti, de teljes áron.
Vélemény? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
----
visszavonva :D |
Már átnéztem a várost vagy kétszer, nálam a tűzoltókocsi de a kisfiú sehol.
Az alsó búzatáblában találtam rá először. Elment a kocsiért és törötten vittem vissza neki ugyan oda. Akkor levágott egy hisztit, hogy mivel fog ő most játszani. Visszamentem a létráért összeraktam a kocsit azóta nincs meg a kölök. Kb. 4000 mp és többszöri város átnézés után. |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |