Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Ati 06-19-2009 16:47

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216118)
A küldiben a második feljövő szövegnél el van valami gépelve. Oda hagyon helyett nem nagyon kéne?

Köszi, javítva, majd egyszer megy fel.

Phoenix 06-20-2009 09:14

Ati: meg tudnád nézni, hogy él-e még a vakbácsika, vagy már valaki átküldte a túlvilágra? :)

Kieg: a kisgyereket sem találom. Sztem érdemes lenne az ilyen karaktereknek láthatóak lennének a térképen, mert több időbe telik őket megtalálni, mint a küldetés maga.

Plusz: sztem azt is tesztelni kellene, hogyha egy csapatban vagyunk, akkor is lássuk egymást. Igaz ezt már régebben felvetettem, de sokkal könnyebb lenne egymást megtalálni. és lehet kibírná a rendszer is.

Kieg2: Megvan a vak bácsika. Nem gondoltam, hogy így elmászkál :) De Totonak hála sikerült megtalálni :)

Phoenix 06-20-2009 13:24

Arra gondoltam, hogy a kereskedelmi posztokra el lehessen adni a tárgyakat, amiket találunk. Ez nem nagy dolog, mivel most is el lehet adni, de úgy is lehetne pénzt szerezni, hogy a talált tárgyakat automata felvenné a rendszer. Minél ritkább valami azon a környéken, annál többet adna érte, de így sem a teljes árat, hanem csak az ár felét/harmadát. Aztán ha felveszi, akkor teljes áron kirakja és ha valakinek épp szüksége van rá, akkor megveheti, de teljes áron.

Vélemény?

Toto 06-20-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216160)
Arra gondoltam, hogy a kereskedelmi posztokra el lehessen adni a tárgyakat, amiket találunk. Ez nem nagy dolog, mivel most is el lehet adni, de úgy is lehetne pénzt szerezni, hogy a talált tárgyakat automata felvenné a rendszer. Minél ritkább valami azon a környéken, annál többet adna érte, de így sem a teljes árat, hanem csak az ár felét/harmadát. Aztán ha felveszi, akkor teljes áron kirakja és ha valakinek épp szüksége van rá, akkor megveheti, de teljes áron.

Vélemény?

Tetszik az ötlet. A nyereség meg a fejlesztőé lehet :D

Ati 06-20-2009 15:35

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 216146)
Ati: meg tudnád nézni, hogy él-e még a vakbácsika, vagy már valaki átküldte a túlvilágra? :)

Kieg: a kisgyereket sem találom. Sztem érdemes lenne az ilyen karaktereknek láthatóak lennének a térképen, mert több időbe telik őket megtalálni, mint a küldetés maga.

Plusz: sztem azt is tesztelni kellene, hogyha egy csapatban vagyunk, akkor is lássuk egymást. Igaz ezt már régebben felvetettem, de sokkal könnyebb lenne egymást megtalálni. és lehet kibírná a rendszer is.

Kieg2: Megvan a vak bácsika. Nem gondoltam, hogy így elmászkál :) De Totonak hála sikerült megtalálni :)

Mindig megvannak ezek. Ha meg is öli őket valaki, újjászületnek.

Remedy 06-20-2009 15:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216192)
Mindig megvannak ezek. Ha meg is öli őket valaki, újjászületnek.

Azert vhogy limitalhatnad, hogy ne maszkaljanak nagyon szana szet, mert buszken megcsinalod a kuldetest, azan marhara nincs kedved feloraig keresgelni hogy vajon hova maszott el a kuldetes-ado.... Nekem pl marhara nincs kedvem keresgetni a kiskolykot... Miert nincs ott, ahol elvesztette az autot es megkert, hogy hozzam fel neki? :)

Ati 06-20-2009 15:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 216194)
Azert vhogy limitalhatnad, hogy ne maszkaljanak nagyon szana szet, mert buszken megcsinalod a kuldetest, azan marhara nincs kedved feloraig keresgelni hogy vajon hova maszott el a kuldetes-ado.... Nekem pl marhara nincs kedvem keresgetni a kiskolykot... Miert nincs ott, ahol elvesztette az autot es megkert, hogy hozzam fel neki? :)

Limitálva vannak, városon kívülre nem mennek.

Remedy 06-20-2009 15:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216195)
Limitálva vannak, városon kívülre nem mennek.

Nem igy gondoltam. Hanem mondjuk egy 10x10es negyzetre :)

Ildee 06-20-2009 19:38

----

visszavonva :D

Swiss 06-21-2009 10:02

Már átnéztem a várost vagy kétszer, nálam a tűzoltókocsi de a kisfiú sehol.

Az alsó búzatáblában találtam rá először. Elment a kocsiért és törötten vittem vissza neki ugyan oda. Akkor levágott egy hisztit, hogy mivel fog ő most játszani. Visszamentem a létráért összeraktam a kocsit azóta nincs meg a kölök.

Kb. 4000 mp és többszöri város átnézés után.

All times are GMT +1. The time now is 05:55.