Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Swiss 06-01-2009 10:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213330)
Fémlemez kell hozzá, nem fémrög.

És kikötőben engedi csak, míg páncélt a parton is, érdekes...

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 13:55

Csapatos harcokkal nem látok problémát. Egész gyorsan lefutnak a csatajelentések, nincs szörnyduplázódás, meg semmiből se dupla.
El sem marad semmi.

Annyi lény van ott, amennyit a Kémlelés mutat. Sebzéskiosztások jónak tűnnek.

3 fős csapattal próbáltam 1-9 fős ellenséges lénycsapat ellen. Mindegyik variáció jól működött.

Harcoló és varázsoló ellenfelek ellen is működött minden.

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 13:58

Apró személyes öröm:

Észrevettem, hogy a földrengésnél nem kell ellenfelet kijelölni, hanem csak úgy nyomkodhatom... :) Ez tők jó! :D Eddig mindig azzal babráltam, hogy a leggyengébb láncszemet kijelölgettem, hátha az gyorsabban meghal mint a többi. :) De így nincs gond. Tényleg csak nyomkodni kell a gombot. (Ez örvendetes!)

Esetleg még annyi, hogy a "Lábad alatt megreng a föld" helyett lehetne "Körülötted megremeg a talaj"
(mivelhogy inkább másokra varázsolom, mint magamra, és nem mindig földön állok. /pl homok, jég, stb.../)
De ez abszolút de nem fontos...

Remedy 06-01-2009 14:04

Az erovel voltak nekem gondjaim. Kepeztem 9 segitot, az erom 225 es 425 kozott ugralt asszem. Osszevissza. Csak 225-nyi sulyt birtam el.

Aztan ki es beleptem, ekkor mar 425 erot birtam el, es vinni is tudtam annyit.

(nem, nem volt kozbe klanmedal leeses)

BimmBimm 06-01-2009 14:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 213356)
Az erovel voltak nekem gondjaim. Kepeztem 9 segitot, az erom 225 es 425 kozott ugralt asszem. Osszevissza. Csak 225-nyi sulyt birtam el.

Aztan ki es beleptem, ekkor mar 425 erot birtam el, es vinni is tudtam annyit.

(nem, nem volt kozbe klanmedal leeses)

Ez a napokban velem is és Ildivel is megesett, szerintem fejlesztés alatt :)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 14:14

Még annyi, hogy tetszik, hogy a Szellem, aki mindenkit el akar pusztítani, az GONOSZ, a bolyongó lélek meg SEMLEGES.

De ha már a szellem GONOSZ, a lélek SEMLEGES, ráadásul a szellemnél ki van írva, hogy el akar pusztítani, akkor a Szellemnek lehetne autótámadása. Pl mint a Banditáknak. Vagy akár egy fix arány. Mondjuk ha a kockára lépsz, amin Szellem van, akkor 75%, hogy megtámad, 25%, hogy nem. Vagy valami ilyesmi.

Továbbfejlesztve: Ha egy mob GONOSZ, az a JÓ karakterekre 100%-osan támadjon rá, a SEMLEGES karakterekre 50-75%-ban, a GONOSZ karakterekre viszont ne. (Csak ha én támadom meg...)
Ugyanez visszafelé, JÓ mobok a JÓ karikat ne támadják, a SEMLEGESEKET 50-75%-ban, a GONOSZokat meg 100%-ban.
Semleges mobok senkit se támadjanak meg, csak akkor, ha a karakter támadja meg őket.
(Csak ötlet.)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 14:35

Tapasztalat:

A Lidérc csapatos harban (3 fő) rohadt erős. 8ÉP-t tölt magán / kopf. Tehát 24 életet töltött magára vissza körönként.
Levertem 100 ÉP alá nagy nehezen, utána meghaltak a kis karijaim.
Onnantól kezdve 1v1 volt a csata.

Nagy kínszenvedés árán lerengettem 0 ÉP-re. Felszívta magát. Előszőr 1-re, aztán onnan 9-ra. majd megint "megöltem" (Lidérc [0]).
És ez így ment 10-15 alkalommal...
Végül nyilván meghaltam, mert elfogyott a varázspontom, mert használtam is, meg ő is szívta, és már csak rúgdosni tudtam.
Azzal meg kevesebbet sebeztem rajta, mint amennyit visszaszívott (7-et sebez a rúgás, 8at szív vissza)

Innentől kezdve idő kérdése volt, lassan megölt, é meg körönként gyógyult 1-et.

Kicsit irreál.

Légyszi, ha már valami eléri a 0 ÉP-t, akkor az dögöljön meg. Főleg, ha a 0 ÉP-jére még rá is varázsolok, csak ugye a gép "gyorsabban kattint", mint én az egérrel, tehát az ő varázslós köre hamarabb lefut, mint az enyém, tehát nagyjából a végtelenségig ellehettem volna vele, ha van rá VP-m, de megölni nem tudtam volna.

Nekem ez most nagyon nem jött be.

Toto 06-01-2009 14:50

A lidérccel folytatott csatában azt írta, hogy elszívott X életerőt vp-t és mp-t. A mozgáspont azonban nem változott.

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 15:04

Megerősítem, MP nem csökken. Csak ÉP, és VP.

Dus 06-01-2009 16:49

Ha építés alatt van hajóm, akkor ne legyen már kint az ikonja, mintha kész hajó lenne :)

(ha elmászkálok a karival ott a hajó kép = hajó ikon)

All times are GMT +1. The time now is 05:58.