![]() |
És nekem ne mondjon senki olyat, hogy nem tud írni, akit már akkor be akartam zöldíteni, mikor az írása még nem is látszott.:p
Nagyon szépen köszönöm :] :P Bár ettől én még fióktölteléknek érzem, mert túl sok van "benne". Én meg nem, szóval bagoly mondja :P ;]] Én minden "versem" fióktölteléknek érzem, talán épp azért, mert érzem a durva különbséget a kidolgozatlanságukban...a festményeimhez képest, amikre valóban büszke vagyok :$ :] De igyekszem erőteljesen csiszolgatni :Đ És akkor egy friss szerzemény, ha megengeditek :]] Tehetségtelen művész (Önarckép tollal festve) Ártalom és bűn sír a hegedűn. Szerelem és halál léptemmel együtt jár. Puszta sóvár öröm...a napfényt kerülöm. A fizikai lét már engem tép szerteszét. Vasfoggal harap, míg lelkem marad. Vörösen izzó kín a versben minden rím. Csak vágyam az enyém... a tiéd a remény. Gyűlölj vagy üss meg, élvezem ha ütnek... Vérem elég kettőnknek - démoni szép frigyünknek. Mocsokban egy angyal, tövig égett aggyal. Csak ketten maradtunk...elkárhozott dalunk. |
Cassandra köszönöm hogy tetszett a versem, és igérem jobban figyelek a szó ismétlésekre.
Most egy bocsi vers, mert még eleinte mindenért bocsánatot kértem és valaki rám szólt, hogy ezt nem kell. :o Boccs Boccs, hogy még mindig élek Ezer boccs, hogy békét remélek És azért is boccs, hogy folyton rossz a kedved Sőt még inkább boccs, ha a sulykot elvetetted Mindenért bocsánatot kérek Azért is mert ilyen az élet Boccs, hogy a főnököd ˝beszólt˝ Ezer boccs, hogy ilyen a melód’ És azért is boccs, mert nem léptettek elő Még inkább boccs, hogy épp’ esik az eső Mindenért bocsánatot kérek Azért is mert ilyen az élet Boccs, hogy szünetel az áram Ezer boccs, hogy taposod a lábam És azért is boccs, hogy szalad a harisnyád Sőt, még inkább boccs hogy nem vonzó a mátkád Mindenért bocsánatot kérek Azért is mert ilyen az élet Boccs, hogy lefröcskölt az, az autó Ezer boccs, hogy a hangod olyan bántó És azért is boccs, hogy romlik a látásod Sőt, még inkább boccs, hogy pont itt van a szálásod Szóval bocsáss meg nekem mindenért És boccs a sok boccsért…:D |
Tevary ez nagyon jó!!!!! Grat.
|
Quote:
A versed kicsit mazohista. De talán épp azárt jó.:) Tevary, ez kééész... kénytelen leszek még 17 embernek zöldet adni.:D Tőlem ma nem lesz vers, ami született, az marad a fiókban, tényleg túl sok(k) már.:) |
Quote:
A ves tetszett viszont, megbocsátva a sok bocs!:):p |
Quote:
Hát van némi igazság benne, hisz te adtad az ötletet.:rolleyes: Tükröt tartottál elém és én láttam magam benne. :D:D |
Quote:
S ha megoldható lenne szivesen megnézném festményedet.:) |
Fakéregbe vésve
Pengével véstem egy fa kérgébe: "El kell múljon egyszer minden nyár!" S rügyet fakasztott legott a kéreg: Ez volt az utolsó édes nyár. Szikrával írtam egy jégtükörre: "Itt találod a nyárszemű lányt." Szíve jégvirág lett örökre, Nem olvaszthaja fel semmiféle vágy. Csókkal ígérted a lány szívének: Minden kemény telet tavasz követ! De a törvényt, mit a fába vésett, egy ígéret el nem törölhet. |
Quote:
Mint a nagytöbbség ez is tetszik! |
[quote=tevary;160913]Fakéregbe vésve
Pengével véstem egy fa kérgébe: "El kell múljon egyszer minden nyár!" S rügyet fakasztott legott a kéreg: Ez volt az utolsó édes nyár. Nekem is régi kedvencem ez a vers :] |
| All times are GMT +1. The time now is 02:19. |