![]() |
Vacancy 2: The First Cut / Elhagyott szoba 2. - Az első vágás
Amikor Caleb vadító menyasszonyával, Jessicával és szarkasztikus humorú barátjával Tannerrel bejelentkezik a Meadow View Szállóba, legfeljebb kényelmetlen ágyakra és ízléstelen berendezésre számítanak. Még nem sejtik, hogy ez nem csak egy elhagyatott szálloda, hanem egy szörnyű csapda, ahol a szadista elmebeteg Mr. Smith és pénzsóvár társai brutálisan meggyilkolják és megkínozzák a vendégeket, hogy aztán egy kis haszonért eladják a videóra vett vérengzést. A három fiatal halálos macska-egér játékba keveredik, ahol minden hiba az életükbe kerülhet.
Én nem kaptam meg, amit egy horrortól v thrillertől várok, túl kiszámítható, szóval számomra átlagon aluli... |
Highlander: Endgame / Hegylakó 4: A játszma vége
Connor MacLeod ,az örökéletű harcos visszavonul a halhatatlanok egyetlen nyugalmat adó búvóhelyére, a Menedékbe. Régi barátnője, Rachel, meghalt egy robbanásban, MacLeodnak egyre nehezebb szembenéznie halandó szerettei pusztulásával. Hirtelen megtámadja a Menedéket egykori barátja, mostanra ádáz ellensége, Jacob Kell, és gyilkos bandája. Csak MacLeod éli túl a vérfürdőt. Még szülőfalujukból, Glennfinnanból ismerték egymást, ahol egy szerencsétlenség folytán MacLeod halhatatlanná tette Kell-t. Azóta forral bosszút az egykori barát. Kiderül, hogy Kell iszonyú mennyiségű erőt szerzett az évszázadok folyamán. Még a MacLeod testvérek egyesült ereje is ezúttal lehet, hogy kevés lesz a győzelemhez...
Na gondoltam megnézem és így le van tudva a hegylakó sorozat, erre ma véletlenül megtaláltam az 5. részt is...:mad: A film sztem egész jó, akinek tetszett az első három sztem ez sem lesz unalmas... |
Adams aebler - Ádám almái
torrentről letölthető, felirat opensubon. http://kritikustomeg.org/film.php?fid=17330 nem kimondottan szórakoztató, inkább gondolkodtató film, szatíra. ilyeneket kedvelő embereknek ajánlom. vallásról, világnézetről, önzőségről, nyitottságról, zárkózottságról, kétarcúságról... |
Quote:
|
Quote:
|
Karib tenger kalózai 1-2-3
Ezt már mindenki ismeri. V, mint vérbosszú Erről is volt már szó (Kedvenc filmem!) Tesó-tusa Nekem ajánlották, de szerintem annyira siralmas, hogy küzdeni kellett a végignézésével. |
Quote:
Az tényleg csapnivaló :D |
Quote:
Nekem is tetszett.Voltak benne vicces részek:) |
Quote:
Quote:
Ja és láttam már ennél is pocsékabb filmet amit nem is néztem végig. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |