Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Fefe013 02-09-2009 21:28

Vacancy 2: The First Cut / Elhagyott szoba 2. - Az első vágás

Amikor Caleb vadító menyasszonyával, Jessicával és szarkasztikus humorú barátjával Tannerrel bejelentkezik a Meadow View Szállóba, legfeljebb kényelmetlen ágyakra és ízléstelen berendezésre számítanak. Még nem sejtik, hogy ez nem csak egy elhagyatott szálloda, hanem egy szörnyű csapda, ahol a szadista elmebeteg Mr. Smith és pénzsóvár társai brutálisan meggyilkolják és megkínozzák a vendégeket, hogy aztán egy kis haszonért eladják a videóra vett vérengzést. A három fiatal halálos macska-egér játékba keveredik, ahol minden hiba az életükbe kerülhet.

Én nem kaptam meg, amit egy horrortól v thrillertől várok, túl kiszámítható, szóval számomra átlagon aluli...

Fefe013 02-09-2009 21:44

Highlander: Endgame / Hegylakó 4: A játszma vége

Connor MacLeod ,az örökéletű harcos visszavonul a halhatatlanok egyetlen nyugalmat adó búvóhelyére, a Menedékbe. Régi barátnője, Rachel, meghalt egy robbanásban, MacLeodnak egyre nehezebb szembenéznie halandó szerettei pusztulásával. Hirtelen megtámadja a Menedéket egykori barátja, mostanra ádáz ellensége, Jacob Kell, és gyilkos bandája. Csak MacLeod éli túl a vérfürdőt. Még szülőfalujukból, Glennfinnanból ismerték egymást, ahol egy szerencsétlenség folytán MacLeod halhatatlanná tette Kell-t. Azóta forral bosszút az egykori barát. Kiderül, hogy Kell iszonyú mennyiségű erőt szerzett az évszázadok folyamán. Még a MacLeod testvérek egyesült ereje is ezúttal lehet, hogy kevés lesz a győzelemhez...

Na gondoltam megnézem és így le van tudva a hegylakó sorozat, erre ma véletlenül megtaláltam az 5. részt is...:mad:
A film sztem egész jó, akinek tetszett az első három sztem ez sem lesz unalmas...

Grabi 02-12-2009 15:24

Adams aebler - Ádám almái
torrentről letölthető, felirat opensubon.
http://kritikustomeg.org/film.php?fid=17330

nem kimondottan szórakoztató, inkább gondolkodtató film, szatíra. ilyeneket kedvelő embereknek ajánlom. vallásról, világnézetről, önzőségről, nyitottságról, zárkózottságról, kétarcúságról...

Zsáni 02-12-2009 17:15

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203170)
War/Rogue Assassin

Miután Jack Crawford (Jason Statham) FBI-ügynök társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter és Shiro, a japán Yakuza-főnök bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik.

Nekem határozottan tetszett! A végére jó pár dolog kitisztult:D
Ajánlom mindenkinek:)

Néhány hete néztem meg, nekem nagyon tetszett, és bátran ki merem mondani, szuper jó Statham, nagy színész, szinte minden filmje siker. Legalábbis nálam :) (Felpörgetve)

vityu 02-12-2009 17:34

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203634)
Néhány hete néztem meg, nekem nagyon tetszett, és bátran ki merem mondani, szuper jó Statham, nagy színész, szinte minden filmje siker. Legalábbis nálam :) (Felpörgetve)

Akkor ne nézd meg A király nevében-t, mert az egy rakás .... és még csak nem is játszik benne jól...

Pepa 02-12-2009 17:43

Karib tenger kalózai 1-2-3

Ezt már mindenki ismeri.

V, mint vérbosszú

Erről is volt már szó (Kedvenc filmem!)

Tesó-tusa

Nekem ajánlották, de szerintem annyira siralmas, hogy küzdeni kellett a végignézésével.

Andrew 02-12-2009 18:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203635)
Akkor ne nézd meg A király nevében-t, mert az egy rakás .... és még csak nem is játszik benne jól...

Ne, ne nézd meg :p
Az tényleg csapnivaló :D

J.Ati 02-12-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 203631)
Adams aebler - Ádám almái
torrentről letölthető, felirat opensubon.
http://kritikustomeg.org/film.php?fid=17330

nem kimondottan szórakoztató, inkább gondolkodtató film, szatíra. ilyeneket kedvelő embereknek ajánlom. vallásról, világnézetről, önzőségről, nyitottságról, zárkózottságról, kétarcúságról...

Ezt láttam én is.
Nekem is tetszett.Voltak benne vicces részek:)

J.Ati 02-12-2009 18:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203635)

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 203640)
Ne, ne nézd meg :p
Az tényleg csapnivaló :D

Tényleg rengeteg rossz kritikát írtak róla és valóban nem azt kapja az ember amire számít,de én végig tudtam nézni:p
Ja és láttam már ennél is pocsékabb filmet amit nem is néztem végig.

vityu 02-12-2009 19:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 203643)
Tényleg rengeteg rossz kritikát írtak róla és valóban nem azt kapja az ember amire számít,de én végig tudtam nézni:p

A történet sablonos, és rossz, a szereplőosztás jó, de a színészi teljesítmények kritikán aluliak, a látvány az, ami valamit érdemel, főleg amikor az a gonosz legény :) (nem tom a nevét) varázsolgat, aki mellesleg az egyetlen említésre méltó színészi játékot produkálta. A zene egy ideig ok, de aztán idegesítő, folyamatosan tele van az ember füle vele...én 45 perc után ki akartam kapcsolni, de gondoltam, hogy nem lesz az olyan rossz, majd beindul... Aztán: nem, biztos nem így fogják folytatni...és: DE igen... Mintha egy 12éves írta volna a forgatókönyvet... Sajnáltam az időt amit rá fordítottam...

All times are GMT +1. The time now is 20:57.