Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Ati 06-14-2006 13:23

Quote:

Originally Posted by director
Erről jut eszembe, hogy szeretnék bejelenteni egy hibát: valami nem jól működik a hódban. kérlek javítsd ki. kösz. :))

Valami javítva. :D

Josh 06-14-2006 14:06

Quote:

gömbözni, meg felméregetni (ha már van rajta kapu, és nem most nyitsz) lehet, az nem támadó akció

de ha akkor csinálom, mikor már elküldte a hadüzit?

director 06-14-2006 15:48

Quote:

Originally Posted by Josh
de ha akkor csinálom, mikor már elküldte a hadüzit?

ha már hadüzi van, akkor a kapunyitás támadó akció.. (de javítsatok ki ha tévednék:)

director 06-14-2006 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Valami javítva. :D

köszi, látod, megy ez így is ;)

(remélem ennek nincs köze ahhoz, hogy angolba nem tudok belépni:P.. igen, énse:).. Rossz! Beteg Vagyok!)

Ati 06-14-2006 16:46

Mér' ne tudnál?

director 06-14-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Ati
Mér' ne tudnál?

azóta már megy.. de kb 40percig nem.. login után semmi, csak feketeség.. nem a böngésző rossz, szóval passz..

Bogár 06-15-2006 15:07

ha benne van a súgóban ez, akkor elnézést. én sajna nem találtam. :(

szóval arról lenne szó, hogy megtámadok valakit, akinek a státusa nem mf, de nincsenek szövijei. később észreveszi, hogy megy sereg felé, és átváltja a státusát mf-re. ez esetben az mf bónuszt kell számolni?

a súgóban csak ezt találtam meg:
"Ha például látod, hogy országodat támadják, és ekkor a szövetség 3 tagja elmegy szabadságra, akkor az semmi védelmi bónuszt nem fog eredményezni, mivel a támadás indításának pillanatában szövetségeseid még nem voltak szabadságon."

Ati 06-15-2006 15:12

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
ha benne van a súgóban ez, akkor elnézést. én sajna nem találtam. :(

szóval arról lenne szó, hogy megtámadok valakit, akinek a státusa nem mf, de nincsenek szövijei. később észreveszi, hogy megy sereg felé, és átváltja a státusát mf-re. ez esetben az mf bónuszt kell számolni?

a súgóban csak ezt találtam meg:
"Ha például látod, hogy országodat támadják, és ekkor a szövetség 3 tagja elmegy szabadságra, akkor az semmi védelmi bónuszt nem fog eredményezni, mivel a támadás indításának pillanatában szövetségeseid még nem voltak szabadságon."

Ilyenkor MF bónusszal kell számolnod. Hogy az ilyenekkel (váltogatja, hoyg szövis, vagy MF) ne lehessen visszaélni, ezért ha átváltotta magát MF-re, akkor 72 körig nem fogja tudni visszaváltani magát másra, és eddig nem fog tudni szövetséget alapítani, vagy belépni.

director 06-15-2006 15:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Ilyenkor MF bónusszal kell számolnod. Hogy az ilyenekkel (váltogatja, hoyg szövis, vagy MF) ne lehessen visszaélni, ezért ha átváltotta magát MF-re, akkor 72 körig nem fogja tudni visszaváltani magát másra, és eddig nem fog tudni szövetséget alapítani, vagy belépni.

hm, és ha tagként elindítok egy támadást (viszek mondjuk szövi sereget is), de előtte 23 órával rányomtam a kilépés gombra. tehát a beütést megelőző körben hivatalosan már mf leszek, de nálam a szövi serege, és úgy üt be. olyankor mi van? tapasztalataim szerint olyankor nem jár még mf bónusz..

Ati 06-15-2006 15:28

Quote:

hm, és ha tagként elindítok egy támadást (viszek mondjuk szövi sereget is), de előtte 23 órával rányomtam a kilépés gombra. tehát a beütést megelőző körben hivatalosan már mf leszek, de nálam a szövi serege, és úgy üt be. olyankor mi van? tapasztalataim szerint olyankor nem jár még mf bónusz..

Ilyenkor nem. Ilyenkor a támadás indításakori állapot számít. Ha akkor szövis voltál, nem kapsz a támadásra bónuszt, hiába váltottál át MF-re a támadás tényleges beérkezése előtt már.

All times are GMT +1. The time now is 01:31.