Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bemutatkozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=19)

Lik-lak 05-28-2007 02:22

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 99135)
hol vagy kint Svédországban? :)
és melyik egyetemről ösztöndíj?

(egy eltés norvég szakos..)

ööö asszem kiis van pedig irva a nevem melle, Örebro nevu 'varoskaban', ami olyan 120k-s, de itt svedeknel kb a 6. legnagyobb, eleg pottom varosaik vannak.
Es Corvinus egyetem egyebkent, napkozi ;)
norveg szak? jájj, hat az meg hogy sikerult? bar valszeg tobbet lehet majd kezdeni vele mint az en diplomammal :o

naramis 06-05-2007 20:02

Hali, Berci vagyok Békéscsabáról. Én lenni 28 éves fiúcska. Nincs állandó melóm mert utálok dolgozni... :D

Hobbim a szerepjáték, és a kocsmajátékokban jó vagyok ( mindig én dőlök ki utoljára ;))

Steve 06-05-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 99187)
bar valszeg tobbet lehet majd kezdeni vele mint az en diplomammal :o

azt lehúzhatod sajna a wécén, kartárs...

LordYsolt 06-05-2007 20:48

Üdv Mindenkinek,

Zsolti vaok, 24 éves. Törkszentmiklóson (JNSZ)lakom. Dolgozgatok egy német leányvállalatnál ugyanabban a városban ahol lakom. Semmi különleges. Csak egy egyszerű ember aki hódítózik.

Ditke 06-05-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 101374)
Üdv Mindenkinek,

Zsolti vaok, 24 éves. Törkszentmiklóson (JNSZ)lakom. Dolgozgatok egy német leányvállalatnál ugyanabban a városban ahol lakom. Semmi különleges. Csak egy egyszerű ember aki hódítózik.

Szia Zsolti! Törökszentmiklós a szülővárosom. :)

otto500 06-05-2007 20:52

hello
otto vagyok, 18 éves és Nyír1házán élek. És új hobym a hódító.:)

LordYsolt 06-05-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101375)
Szia Zsolti! Törökszentmiklós a szülővárosom. :)

Szíjjaaaa Földim!! :)

Hát életemben nem gondoltam volna h pont itt találkozok olyannal aki onnan származik. Éreztem én h jó ha hódítózik az ember :)

Teszemhozzá én nem ott születtem, hanem Szolnokon, mivel az orvos elküldte anyukámat hogy ez problémás szülés lesz. Valszínű az volt a baja hogy éjszaka mentünk oda (naon ki akartam jönni) és nem volt kedve velem foglalkozni. Aztán reggel 6-kor szét is néztem a világban. Azért annyira nem siettem :)

Ditke 06-05-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 101378)
Szíjjaaaa Földim!! :)

Hát életemben nem gondoltam volna h pont itt találkozok olyannal aki onnan származik. Éreztem én h jó ha hódítózik az ember :)

Teszemhozzá én nem ott születtem, hanem Szolnokon, mivel az orvos elküldte anyukámat hogy ez problémás szülés lesz. Valszínű az volt a baja hogy éjszaka mentünk oda (naon ki akartam jönni) és nem volt kedve velem foglalkozni. Aztán reggel 6-kor szét is néztem a világban. Azért annyira nem siettem :)

A tesóm is Szolnokon született, ő is problémás volt....:D:D:D
Mondjuk ő nem Hódozik :D de még mindig Törökszentmiklóson él. :) a rokonságom 80 %-ával együtt. :)

LordYsolt 06-05-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101380)
A tesóm is Szolnokon született, ő is problémás volt....:D:D:D
Mondjuk ő nem Hódozik :D de még mindig Törökszentmiklóson él. :) a rokonságom 80 %-ával együtt. :)

A szép nagy Alföldtől piszok nehéz elszakadni :D:D:D
Éremes itt élni. Messzire ellát az ember :) Érdekes nekem csak anyukám rokonsága él itt, de hát rokonokról jót vagy semmit :) vagy nem is így van? :confused:

Ditke 06-05-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 101381)
A szép nagy Alföldtől piszok nehéz elszakadni :D:D:D
Éremes itt élni. Messzire ellát az ember :) Érdekes nekem csak anyukám rokonsága él itt, de hát rokonokról jót vagy semmit :) vagy nem is így van? :confused:

De, igen! :)
Klassz verseket írsz, láttam a verses topikban. Grat! :)

All times are GMT +1. The time now is 17:13.