![]() |
Quote:
Es Corvinus egyetem egyebkent, napkozi ;) norveg szak? jájj, hat az meg hogy sikerult? bar valszeg tobbet lehet majd kezdeni vele mint az en diplomammal :o |
Hali, Berci vagyok Békéscsabáról. Én lenni 28 éves fiúcska. Nincs állandó melóm mert utálok dolgozni... :D
Hobbim a szerepjáték, és a kocsmajátékokban jó vagyok ( mindig én dőlök ki utoljára ;)) |
Quote:
|
Üdv Mindenkinek,
Zsolti vaok, 24 éves. Törkszentmiklóson (JNSZ)lakom. Dolgozgatok egy német leányvállalatnál ugyanabban a városban ahol lakom. Semmi különleges. Csak egy egyszerű ember aki hódítózik. |
Quote:
|
hello
otto vagyok, 18 éves és Nyír1házán élek. És új hobym a hódító.:) |
Quote:
Hát életemben nem gondoltam volna h pont itt találkozok olyannal aki onnan származik. Éreztem én h jó ha hódítózik az ember :) Teszemhozzá én nem ott születtem, hanem Szolnokon, mivel az orvos elküldte anyukámat hogy ez problémás szülés lesz. Valszínű az volt a baja hogy éjszaka mentünk oda (naon ki akartam jönni) és nem volt kedve velem foglalkozni. Aztán reggel 6-kor szét is néztem a világban. Azért annyira nem siettem :) |
Quote:
Mondjuk ő nem Hódozik :D de még mindig Törökszentmiklóson él. :) a rokonságom 80 %-ával együtt. :) |
Quote:
Éremes itt élni. Messzire ellát az ember :) Érdekes nekem csak anyukám rokonsága él itt, de hát rokonokról jót vagy semmit :) vagy nem is így van? :confused: |
Quote:
Klassz verseket írsz, láttam a verses topikban. Grat! :) |
| All times are GMT +1. The time now is 17:13. |