![]() |
Quote:
és azpont arra az időre fog esni, amikor mennek rá? esetleg előre szólnak neki? vicc... |
Quote:
|
Quote:
hallottál olyan mf oriról, amit nem intéz el egy szövetség?? :eek: :eek: |
Quote:
40%+5% hadugyi bonuszod is van. nem tudtad? |
Ati rosszul lett inditva ez az egész, két külön topic kellett volna, az egyik az A szintre, a másik az alsó 4-re.
A többséget jelenleg nem érdekli a császári szint, de valaki mindig elörángatja, hogy a 35% tornyos elfet nem lehet beverni, meg, hogy nem tudja szegény orkjával feltenni a védelmet, és a többi hülyeség, hisz aki ilyen gondokkal küzd, annak nem jelenthet problémát megoldani a gyujtogatást, ott a klánraki, meg az egyéb huncutságok. Ugy tünik azt vagytok képtelenek megérteni, hogy az alsó szinteken, nincsenek bunker elfek!!! minden igyekezet arra magy el, hogy a teki védve legyen, mert hiába a toronybonusz, ha csak 40 ijjász fér bele. nem maradnak elfek csak mutatóba, mert az óriás leártózza, a félelf ellopja, és utána mindenki simán beveri. Mert megtehetik. az elf mostantól a szabadság gomb mellett, legfeljebb magához nyulhat, ha másból nem értetek. |
Quote:
Ütni nem nagyon fog, varázsolni sem, és tolvajkodni sem, valóban ideális szövetséges lesz. (Direkt örülök, hogy a mostani szövetségemben én vagyok a vezér, így nem fognak kirúgni a srácok, "haszontalan elfje, húzzál innét" :D) |
Quote:
|
Quote:
legyen elég, hogy napi 1x belépjek , ne tudjon beütni senki, de ha beütnek véletlen tudjak neki bármikor ártani 2x annyit , úgyhogy alíg vagyok gépnél, hogy máskor ne akarjon beütni nah ez vicc |
Quote:
Elfnél ez kicsit nehezebb... |
Quote:
De megint: kitaláltuk, hogy az elf egy magányos tamagocsi faj, napi 1 belépéshez. De mit ad Isten, pont akkor nézek be, amikor a balek betámad, és lazán visszakísérem, tiszta sor, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe... |
All times are GMT +1. The time now is 14:28. |