![]() |
Quote:
további jó eszmecserét! nem szeretném, hogy miattam zárják be a topicot...:cool: |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten:
2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak... |
Quote:
Na gyerekek, azt hiszem ez már nagyon durva. Nagy gáz, ha az első 10 személyiségű ország anarchba kerül a 3/G helyett? :-/ |
Eddig hányan kaptak valamilyen büntetést földleadás gyanuja miatt?
Én egyről hallottam. Egy régi játékos gyanus ütése után Ati a foglalt föld egy részét elvette tőle. De ezt is csak hallottam az érintettől... |
Quote:
Az egyértelmű eseteket legalább büntetni kell. Látom itt van épp 2 érintett, kíváncsian várom a magyarázatot, mielőtt repül a két ország anarchba, bár nem sok esélyt látok arra, hogy ez ki legyen magyarázva. |
Oh, mikor is készult el a foldleadas bejelento lap, kedves Ati?
Mikor is reagaltal egyetlen foldleadassal kapcsolatos support bejelentesre? Mikor is tetted at ezt a rovatot az altalanos beszelgetesek rovatba? Ahogy én innen látom Tuvalu szépen beverte aki felette volt... nem latok en ebben semmi szabalytalant, max kicsit erkolcstelen egy hirtelen tamadas. De még ha szabalytalan is volna... vagy alkalmazod mindenkire, vagy senkire. En azert kicsit nevetségesnek érzem a szituaciot a nevedben is. Amennyiben " " -ben volt az elozo kijelentesed és egyszerü poennak szantad, ezesetben mea culpa. Maradok tisztelettel: NonS |
Quote:
Pontosan nem tudom mikor tettem át a beszélgetések témába, ha érdekel, akkor megnézed a beírásokat, és kiderül belőle, hogy mikor lett javaslatból általános személyeskedés. Akkor tettem át. :) |
A flegmasag sok esetben jo fegyver, de a sajat nemtorodomsegedet oda nem figyelesedet, mikor hetente van egy foldleadas sorozat azt nem tudod kimagyarazni. És csak egy teljes kronikat kene nezned naponta egyszer minden csoportban, nem sok munka nemdebar? ( Arrol nem is beszelve ha kapsz rola bejelentest... mindenki ejt ra magas ivbol. Nem tudom mi volt a szituacio pontosan, nem is erdekel. De ha nem sertelek meg a velemenyemmel keves kovetekzetetlenebb embert talalok mint te, nem csak a jatekban, barhol mashol is.
Mérhetetlenul zavar ez a lekezelo, elhessegeto stilus amit alkalmazol. a teremburajat. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:36. |