Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Ati 03-31-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 167820)
Eddig legalabb 10x irtam bizonyos problemakban nekik es meg egyszer sem kaptam egy valaszt sem !!!

Köszönhöm, hogy erre felhívtad a figyelmem.

Robin 03-31-2008 20:26

Itt halkan jegyzem meg hogy már több embertől is hallottam ezt...

Valamint hogy volt olyan szint ahol olyannal futottam össze akinek 3 orija volt 1 szinten egy szöviben, mégis nyugodtan gyilkolászott meg lopott...
Persze mikor írtunk hogy valami nem oké akkor semmi reakció...
Egyik klántársam egyik csoportban vagy 20 tárgár levelet kapott, mind továbbküldte a supportra azzal hogy csináljana kvalamit. Kb 1,5 hónap után cselekedtek.
Persze még lehetne sorolni az ilyen jellegű dolgokat...
Az egyik furcsaság románon az hogy azt nem szűri ki a rendszer aki 3 orival harcol egy szinten állandóan, de a 2 legvastagabb klántagot azonnal...

Ati 03-31-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 167837)
Az egyik furcsaság románon az hogy azt nem szűri ki a rendszer aki 3 orival harcol egy szinten állandóan, de a 2 legvastagabb klántagot azonnal...

Nem értem a felháborodást. Be szabad lépni más ember országába? Nem szabad belépni. Megtettétek, és ezért anarch lett. Ebben semmi rendkívüli nincs.

Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Eke 03-31-2008 20:32

Én is irtam már a supportra,de mindig idöben intézkedtek.Igaz volt mikor tetszett,volt mikor nem a végkimenetel,illetve eredmény.Nekem a cuceritoros moderátorokról nagyon jo véleményem van.pl vippeleéssel kapcsolatos problémáimat operativan megoldották.Ezuton is köszi Lyra

Robin 03-31-2008 20:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167839)
Nem értem a felháborodást. Be szabad lépni más ember országába? Nem szabad belépni. Megtettétek, és ezért anarch lett. Ebben semmi rendkívüli nincs.

Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Nem így van. Nem hisztizünk hogy átraktak. Már elterveztük hogy majd felmegyünk B-ből és újra nekivágunk A-nak. De miértnem szűri ki a rendszer azokat akiknek több orijuk van egy szinten?

Bár kétségtelen hogy kivülállónak úgy tűnik hogy most mi vagyunk a legrosszindulatúbb emberek mert merünk mondani valamit...

Vice 03-31-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 167841)
Nem így van. Nem hisztizünk hogy átraktak. Már elterveztük hogy majd felmegyünk B-ből és újra nekivágunk A-nak. De miértnem szűri ki a rendszer azokat akiknek több orijuk van egy szinten?

Bár kétségtelen hogy kivülállónak úgy tűnik hogy most mi vagyunk a legrosszindulatúbb emberek mert merünk mondani valamit...

En nem mondok tobbet semmit !!!

Vice 03-31-2008 21:14

csak meg egyszer megemlitem a 90 napos hatar eltorleset mindket csopi legfelsobb szintjen :)

laci 03-31-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 167840)
Én is irtam már a supportra,de mindig idöben intézkedtek.Igaz volt mikor tetszett,volt mikor nem a végkimenetel,illetve eredmény.Nekem a cuceritoros moderátorokról nagyon jo véleményem van.pl vippeleéssel kapcsolatos problémáimat operativan megoldották.Ezuton is köszi Lyra

Akkor mákod van. Én kétszer jelentettem hibát, az automata válaszon kívül semmi nem jött, és az a hiba ami a Súgóban volt, azóta is ott van. Azóta eldöntöttem hogy többet nem erőlködöm, írjon nekik, aki akar.

Tudom, hogy ez nem az a topic, ahol ezt meg kell beszélni, úgyhogy bocs az offért, de annak idején eleget mérgelődtem a dolgon, és most megint eszembe juttattátok a dolgot :o

Robin 03-31-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 167861)
csak meg egyszer megemlitem a 90 napos hatar eltorleset mindket csopi legfelsobb szintjen :)

őőőőőőőőőőőőőő

Ez hogy jön most ide? :confused::rolleyes::eek:

Vice 03-31-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 167864)
őőőőőőőőőőőőőő

Ez hogy jön most ide? :confused::rolleyes::eek:

ugy , hogy mashova hiaba irtam ... talan csak megsajnalnak mar egyszer :)

All times are GMT +1. The time now is 11:41.