Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

laci 12-02-2006 23:21

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49506)
Laci, Te meg miért a top klánnal példálózol, az a top klán közel sem biztos, hogy mindig top klán lesz:P
Emberekről van szó, akiket esetleg jó fejnek találsz, vagy csak simán elkezdesz vele beszélgetni, megismered, akármi.

Hmmm... ha valahol tényleg a top klánnal példálóztam volna, akkor bocsánat, valószínűleg nem voltam elég egyértelmű, nem állt szándékomban velük előhozakodni ;)
De a lényeg az, hogy miért kell nekem beszélgetni és megismerkedni emberekkel csak azért, hogy előrejuthassak odáig, ameddig normális esetben enélkül is el kellene jutnom?

NorB 12-02-2006 23:21

Arrakis, Xeper, Wand
Ha sárgadinnyét akarok venni, nem fogsz nekem mosógépet eladni
Ha körbe akar forogni valaki, az nem akar A-t játszani, egyszerű, nem?
Az volt a legjobb, amikor csak úgy simán 1000 kört kellett az A-ban tölteni, nem kellett top sem. Elszórakoztunk mindenféle hülyeséggel, és jól éreztük ott magunkat. Aztán mentünk tovább,mert az 5. szint jobb. Már nekünk.

laci 12-02-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49508)
Amit emlegettek, az már nem zárkózott, hanem antiszociális.. hát basszus nehogy már minden társadalmileg divergens egyénnek is meg kelljen felelnie ennek a játéknak! :D:D
Egyébként biztos vagyok benne, hogy menni fog a normális klán keresése:)

És nehogy mán csak annak legyen esélye, akinek elég jó a szövege vagy a kapcsolatrendszere! :D

wand 12-02-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49506)
az előtt a nyomorult nyolcas előtt 8szor jársz az Aban, nekem ne mondd, hogy annyira zárkózott vagy, hogy ennyi látogatásból nem találsz olyat, akivel utánna nekivágnál megcsinálni a feltételt.

figy aki már 8x járt az 1/A-bam az nehogy már ne tudjon annyira jáccani, hogy akár halál kezdő 1/A-sokkal, ne tudna felmenni..

laci 12-02-2006 23:24

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49510)
Arrakis, Xeper, Wand
Ha sárgadinnyét akarok venni, nem fogsz nekem mosógépet eladni
Ha körbe akar forogni valaki, az nem akar A-t játszani, egyszerű, nem?
Az volt a legjobb, amikor csak úgy simán 1000 kört kellett az A-ban tölteni, nem kellett top sem. Elszórakoztunk mindenféle hülyeséggel, és jól éreztük ott magunkat. Aztán mentünk tovább,mert az 5. szint jobb. Már nekünk.

Na neeee, az volt a legrosszabb... Felmentünk, csatlakoztunk egy klánhoz, 4-5 napig még volt valami mozgás, aztán a fórum is behalt, semmit nem csináltunk, csak vártuk hogy leteljen az 1000 kör... Akkor már inkább megyek az első helyre az 1A-ban, ha a másik lehetőség az 1000 kör értelmetlen ücsörgés :D

Xeper 12-02-2006 23:24

Úgy látom hogy senki nem enged az álláspontjából.
A felelgetések helyett inkább összefoglalom a gondolataimat a fordulási feltételekkel kapcsolatban:

B-ből A kikerülésével is lehessen fordulni, de így csak 2 fordulásonként járna a kék szám növelése.
Ha van A-ban is országa, és a B-ből szeretne fordulni, akkor mindkét országgal teljesíteni kelljen a B-s ország megfelelő top%-ait.
A-ból a fordulás tiszta sor, teljesítse a megfelelő top%-okat.
Top %-ok:
2. személyiségért top 30%
3. személyiségért top 25%
4. személyiségért top 20%
5. személyiségért top 15%
6. személyiségért top 12%
7. személyiségért top 9%
8. személyiségért top 7%
9. személyiségért top 5%

A megfelelő személyiségszámról lemondva kisebb követelménnyel is lehet haladni.

Synkel 12-02-2006 23:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49514)
Úgy látom hogy senki nem enged az álláspontjából.
A felelgetések helyett inkább összefoglalom a gondolataimat a fordulási feltételekkel kapcsolatban:

B-ből A kikerülésével is lehessen fordulni, de így csak 2 fordulásonként járna a kék szám növelése.
Ha van A-ban is országa, és a B-ből szeretne fordulni, akkor mindkét országgal teljesíteni kelljen a B-s ország megfelelő top%-ait.
A-ból a fordulás tiszta sor, teljesítse a megfelelő top%-okat.
Top %-ok:
2. személyiségért top 30%
3. személyiségért top 25%
4. személyiségért top 20%
5. személyiségért top 15%
6. személyiségért top 12%
7. személyiségért top 9%
8. személyiségért top 7%
9. személyiségért top 5%

Nekem ez így megfelelne, ha kiveszed belőle, hogy az A-t meg lehessen kerülni:)

laci 12-02-2006 23:29

Tényleg nincs sok értelme már ennek a vitának: eléggé jól kiveséztük az 1A-t, szerintem sokkal többet nem lehet elmondani pro és kontra, mindenki elmondta a véleményét és meg is indokolta, és úgy látom, egymást úgysem győzzük meg. Akik meg esetleg mostanában, vagy később csatlakoznának, szerintem kapnak elég sok gondolatot ahhoz, hogy dönteni tudjanak, ha egyáltalán szavazni akarnak.

NorB 12-02-2006 23:29

Xeper, amiket írtál, nyilván jobbak, mint a mostani, de majd azért kiváncsi vagyok Ati véleményére.

Arrakis 12-02-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49510)
Arrakis, Xeper, Wand
1,Ha sárgadinnyét akarok venni, nem fogsz nekem mosógépet eladni
2,Ha körbe akar forogni valaki, az nem akar A-t játszani, egyszerű, nem?
3,Az volt a legjobb, amikor csak úgy simán 1000 kört kellett az A-ban tölteni, nem kellett top sem. Elszórakoztunk mindenféle hülyeséggel, és jól éreztük ott magunkat. Aztán mentünk tovább,mert az 5. szint jobb. Már nekünk.

1, marketingesnek készülök, ebben ne legyél olyan biztos:)
2, ezt miből gondolod? És ha így is van, az a jóember, aki forogni akar fogadja már el, hogy az "A" RÉSZE ENNEK A JÁTÉKNAK!
S nem kívánságműsor, hogy de én nem szeretem..
Tessék már megérteni. :P
3, tényleg, az 5. szint nagyon jó, csak nmit szeretsz abban, hogy a sok rommá vert ori közt vergődsz, akikhez csak azért max 8 sereggel mész, mert több nem lehet?:SSS
Monro ezt nagyon találóan fogalmazta meg!
Ne ott kiskirálykodj a kezdőkön, hanem olyanok ellen győzedelmeskedj, akik méltó ellenfelek.
Persze ha más miatt szeretnél 5. szinten játszani, mint pl az olcsó nyers, akkor az is felmerül, miért kell még egy ilyen könnyítés neked?
Ennyire képtelen vagy a követelményeknek való megfelelésnek?
Egyre antiszocabbnak tűnsz:D

All times are GMT +1. The time now is 03:50.