Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 10-16-2009 06:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225847)
Mindkettő ráférne szerintem most is a csoportra. :D

Hát lehet most nem lenne elég 80mrd! :)

Xeper 10-16-2009 06:25

Quote:

Originally Posted by monro (Post 225835)
Jóval utánna volt. Akkor volt amikor állítólag meghekkelték a Hódot és csináltak párszázmilla tekit, követ meg miegymást a raktárpakolással talán Pókerék és hihetetlen mennyiségű cuccuk lett. Mindenesetre a katonai piacot valaki kiszedte a katonáktól a tolikig mindent. Mi is csorogtunk majd egymillió egységet és sztem mindenki más is a nagyok közül hacsak nem volt mázlijuk és éppen hazaért néhány egységük :)

Észak azt mondta ők megúszták! :D:D:D

Mind a kettőben benne voltam :o
Két teljesen külön esetről van szó.
A katipiacot egyszer jól felvásároltuk 10-15 maxpénzes ori restartját követően 1 perc alatt, akkor Wandék kérdezősködtek, hogy ki volt, másra tereltük a gyanút :P
Ennek pusztán a szórakozás volt a célja, hogy becsorgassunk pár országot -Baleee már nem tudott mit kezdeni az országaival, érezte a végét, néhányat restartoltunk. Hogy közben ütöttünk is valakiket, az csak a véletlen műve :D
A raktárazásos sokszorozáskor nem volt hekk, csak támadásként is értelmezhető lekérés köteg a kb 1 hetes új szerver számára (eredménye kb 5 körváltás kimaradása lett :o). Azóta van a 'kérjük lassíts' felirat :) -Mégegyszer bocs Ati :)
De azok az anyagok nem maradtak meg, összesen kb 4 országba tettem ki full pénzt, minden más elveszett az országok törlésekor.
Ha jól emlékszem, akkor a raktárazás sokkal előbb történt. (~fél évvel)

Vityu: biztosan nem lenne elég... szerintem egy nagyságrenddel simán több van a piacon

Ati 10-16-2009 11:39

Az a jó ezekben a régi történetekben, hogy mindenki máshogy emlékszik rájuk. :D

Remedy 10-16-2009 11:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 225855)
Amig topklán voltunk felvásároltuk a tekiket rendszeresen hogy legyen ára,de a mostaniak gyűlölik Báhia papnőt:D:D:D

Ez biztos a legjobb jatekosok dolga.... :D Kerd meg oket! :D

Reaktor 10-16-2009 12:02

Azért sok előnye van a nagy piacoknak.

Szabadon lehet adni venni, szinte bármit piackiürülés veszélye nélkül.

A tekikről meg.
Ha A ban tekit veszel, akkor hozzájárulsz a sokszázmillió tekercset megujrázók játékstílusának eredményességéhez.

Néha a piaci önszabályozás miatt berohad a tekik ára, mert mérhetetlen mennyiségek ömlenek az A piacára.

Szerintem értelmetlen dolog lenne ebbe a folyamatba felvásárlással beavatkozni.

monro 10-16-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225884)
Az a jó ezekben a régi történetekben, hogy mindenki máshogy emlékszik rájuk. :D

Nah jah :) De mi legalább tudjuk az igazat :D
Xepi lehethogy csinált ilyet Balee is de sosem tudta volna 15x 4milliárdból kiüríteni a piacot a-tól z-ig. Így gyanítom hogy másra gondolunk ;) Arra csak a legnagyobb "mágus" képes, de ő nem beszél :D Sokáig azt gondoltam, hogy Ati volt, de ma már biztos vagyok benne :D:D:D (vagy mégsem? :rolleyes: )

Serg 10-16-2009 22:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 225886)
Ez biztos a legjobb jatekosok dolga.... :D Kerd meg oket! :D

Megtehetném most is hogy felveszem a tekipiacot,de nekünk van már 1 milliárd tekink, nem kell több elég a következő 100 éves ciklusra:D:D:D

Hex 10-16-2009 22:24

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 225931)
Megtehetném most is hogy felveszem a tekipiacot,de nekünk van már 1 milliárd tekink, nem kell több elég a következő 100 éves ciklusra:D:D:D

5 milla tekit adhatnál :)

vityu 10-16-2009 22:29

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 225931)

És mit kezdtek vele? Nem hinném, hogy rettenetesen egyszerű lenne eladni. Végülis mi is veszünk 1-2havonta annyit, hogy pótoljuk a raktárat! :)
Emlékszem még, amikor 100 alatt volt a tekercsár a Biges harcotok közben és után.
Nincs baj a tekercsekkel sehol, szerintem, csak A-ben. Mondjuk én mindig egységben vagyontartós voltam.

Xeper 10-16-2009 23:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225933)
És mit kezdtek vele? Nem hinném, hogy rettenetesen egyszerű lenne eladni. Végülis mi is veszünk 1-2havonta annyit, hogy pótoljuk a raktárat! :)
Emlékszem még, amikor 100 alatt volt a tekercsár a Biges harcotok közben és után.
Nincs baj a tekercsekkel sehol, szerintem, csak A-ben. Mondjuk én mindig egységben vagyontartós voltam.

Sokan tartják pénzben a vagyont, mert akár szabira is lehet úgy menni :)

All times are GMT +1. The time now is 00:45.