Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Ati 10-15-2009 20:37

Quote:

Originally Posted by monro (Post 225815)
Csak azt tudom amit kiírtam :)
Sajnos nincs konkrét dolog ami hiteles... Kérdzzétek Atit nekem is ő mondta de csak ennyit :D

Engem se kérdezzetek, mert már nagyon halványak erről az emlékeim. Ez még mintha Kacsa idejében lett volna? Vagy utána volt? Nem ma, az biztos......... :)

monro 10-15-2009 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225816)
Engem se kérdezzetek, mert már nagyon halványak erről az emlékeim. Ez még mintha Kacsa idejében lett volna? Vagy utána volt? Nem ma, az biztos......... :)

Jóval utánna volt. Akkor volt amikor állítólag meghekkelték a Hódot és csináltak párszázmilla tekit, követ meg miegymást a raktárpakolással talán Pókerék és hihetetlen mennyiségű cuccuk lett. Mindenesetre a katonai piacot valaki kiszedte a katonáktól a tolikig mindent. Mi is csorogtunk majd egymillió egységet és sztem mindenki más is a nagyok közül hacsak nem volt mázlijuk és éppen hazaért néhány egységük :)

Észak azt mondta ők megúszták! :D:D:D

monro 10-15-2009 21:44

És mindezt kb 1 perc alatt durván 10-15x annyit költve mint ami egy 10 fős klánba befér :)

Pool 10-15-2009 21:47

Quote:

Originally Posted by monro (Post 225778)
Sőt emlékszem egy "nagy mágusra" aki "visszatérve" állítólag 5 perc alatt kiszedte az akkor kb 80milliárdos katonai piacot tönkrevágva ezzel pár klán vagyonkáját :D[/size]

Hány orival?

Ati 10-15-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 225837)
És mindezt kb 1 perc alatt durván 10-15x annyit költve mint ami egy 10 fős klánba befér :)

10-15x annyi nem volt, csak 2-3x, mert erről az "akcióról" tudtam, és nem volt benne semmi szabálytalan, csak kicsit durva volt... :) De részletekre az a baj, hogy nem emlékszem pontosan már. :(

Ez volt a katipiac.

Volt egyszer egy tekercspiaci teljes átvétel is.

Mindkettő ráférne szerintem most is a csoportra. :D

Pool 10-15-2009 22:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225847)
10-15x annyi nem volt, csak 2-3x, mert erről az "akcióról" tudtam, és nem volt benne semmi szabálytalan, csak kicsit durva volt... :) De részletekre az a baj, hogy nem emlékszem pontosan már. :(

Ez volt a katipiac.

Főleg, ha hozzám kerülne minden :D

Hex 10-15-2009 22:15

Quote:

Ez volt a katipiac.

adj pénzt, megcsinálom :D:D:D

Serg 10-15-2009 22:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225816)

Baleee volt az elkövető és már másnap meg is támadta az első Pannonföldét klánban.Jó sokat foglaltak és másnap jöttek Wandék is,de miután kidobáltam mindenkit a klánból nekik csak 172 heki jutott zsákmányként ez kb 4 éve volt.Aztán volt a a Kecskés korszak...

Serg 10-15-2009 22:24

Quote:

Ez volt a katipiac.

Amig topklán voltunk felvásároltuk a tekiket rendszeresen hogy legyen ára,de a mostaniak gyűlölik Báhia papnőt:D:D:D

monro 10-16-2009 00:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 225853)
Baleee volt az elkövető és már másnap meg is támadta az első Pannonföldét klánban.Jó sokat foglaltak és másnap jöttek Wandék is,de miután kidobáltam mindenkit a klánból nekik csak 172 heki jutott zsákmányként ez kb 4 éve volt.Aztán volt a a Kecskés korszak...

Sztem meg nem Balee volt :D
Ati tudja ki volt! ;)

All times are GMT +1. The time now is 18:19.