![]() |
Quote:
ja és ebben a topicban rengeteg dolog nem rólam szólt;) |
Quote:
|
Harcosok, a mai este parbajos oridnak kimentetted a gömbjét végül?
|
Quote:
|
En csak annyirol tudok, hogy volt parbaj. Normalis (dragakobanyakkal).
Harcosok ütött 2-t, aztan elso helyen bevedekezett sok varival, majd adta az 1 koros viharokat Poolnak eppen kv elott, hogy ne nojjon Pool nepessege. Majd a vegen Pool es Lezuziusz is bevagta alulrol sereggel, es csak 3. lett Harcosok. asszem ennyi volt. |
Quote:
megerdemelte :) szoval 4bol harmadik lett, ugy, hogy a 4. nem is jatszott? :) |
ja, az nem jatszott :)
be lett hozva, de harcosok azt verte be csak 2 sereggel :) |
Quote:
Ha figyeltél volna kb 25kor irtam,hogy tünök el és más visszi az orim:) Nem tom mi lett a végén de hát egy kicsit nevetséges amilyen orit én otthgatyam abbol 3. helyet csinálni:) De majd megkérdem az ismim mi lett végül;) |
HÁÁT ezek az ismik milyenek , és neked mindig azoknál a párbajoknál van sürgös dolgod ahol nem első leszel. Mik nincsenek...
|
Quote:
Csak az események nem így jöttek sorba hanem így: Harcosok 165varit 85ijjat és 20tolit tartott Ezzel minden kv elött adtam pool-nak 1kör vihart 100%-on álltalában sikerült Mentem a dolgok stb stb:) 8kor belépett valaki üres orival 2x azt bevágtam utána ment rá más is de ök 0 hekit hoztak:) 9ora 30 tájban elmentem (ezt a forumon is megirtam) Egy ismi vette át az orit mondtam neki üsse pool-t akinek 60ijja van+rakjon védelemet stb stb:) Kb lett a végére szerintem 330ló+80támadó ezt ütni ezek szerint nem hazsnálta +én gyártottam 240ijjat;) kb 17%hadteki Fél 10után ami történt arrol még én se tok pontosat.... Ja és továbbra is azt vallom inkább varizok mint,hogy semmit ne tegyek mivel kis 100lóvat képzett pool hát mit is mondjak:használhatatlan:)ja és még ütni se probált vele senkit:P |
Ja és továbbra is azt vallom inkább varizok mint,hogy semmit ne tegyek mivel kis 100lóvat képzett pool hát mit is mondjak:használhatatlan:)ja és még ütni se probált vele senkit:P[/quote]
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája. |
Harcosok, a forumra es zoldbe irtam az orinak, hogy mentse le :)
Egyébként, 480 lovat meg 60 tamadot kapott az ori és ez ellen nem tudott védekezni. |
Quote:
Vezettem mindenben és a forumon is megirtam ,hogy átveszi egy ismi félkor ezt megirtam Akkor még teljesen ugy állt,hogy én nyerem meg de már akkor mondtam huznom kell:) DE a nem hiszed kérdezösködj Ja meg Lezuziusz ha vagy itt akülsön pls irj eg levelet:376419 ,hogy te ki is vagy mivel akkor nem volt már idöm beszélni veled:( |
Quote:
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája.[/quote] Hát nem tom jobb-e volt:) Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi:( |
Quote:
És miért nem tudod elismerni a másikat. |
Quote:
Ja és fogalmam sincs milye volt még én sem tudom:) Mivel ha nem támadott akkor kifogta volna védelemmel+toronybonusszal+stb-vel szerintem:P:P:P |
Harcosok, a 240 ijjadat átütötték, ennyi történt :)
Az pedig, hogy támadásra nem volt használva a kiképezz egységed, az pedig a Te hibád is :) mivel szerintem nem a utolso 30 percre jött be ennyi tamadoegyseg :) |
Quote:
Csak azt jegyeztem meg amig voltam addig szépen vezettem:) Mind egységben mind értékben:) |
Quote:
Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi:([/quote] Akkor az ismidet tanítsd, hogy jobb legyen ne azt mond, hogy mi lett volna ha.. |
Quote:
Én mindig ugy építem a taktikám,hogy közbe még gyenge vagyok támadásügyileg addig max vagy 150 lovam volt még nanyi sem:) Lezuzius tekijét nem tudod emnnyi volt ki akarom számolni volt-e védelem vagy sem?:) |
Lehet, hogy nem volt védelem varija, de ez pedig mar a jatekosnak a hibaja :)
Lezuziusz es Pool is bevagta alulrol az orit, en ezt lattam :) Meg kicsit irrealisan sok egységed volt, nem? :) Ha azt nezem, hogy 165 vari + 20 toli+ 80 tamado+ 330 lo+ 240 ijj. Ez 835 egyseg :) Ezt picit tulzasnak erzem egy 3 oras parbajon. |
Quote:
:)Nem az ő hibája az én hibám mert nekem kellett elmennem De az biztos,hogy többet is ki lehetett volna hozni az oriból:) |
20 könyvtárral szálmolva max. 4k tekit irhatott.
Számolj ennyi hadügyivel. |
Quote:
|
Quote:
Hidd el nem fog fájni, ha gratulálsz a párbaj győztesének;) |
Quote:
Söt:) Figyelj az adoztatos párbajon ahol te vagy a nagy király (gondolom népelni is tuds ott)-15percben kezdte az ismi aztán én kb 1400egységet vettem át 1ora után 40egységgel hagytál ott:) hidd el megvannak a modszereim d emajd az ismi mond pontos számot csak az ij a tuti +a vari+a toli+támadó is 75-80között lett valahol de majd ha tudok pontosat közlöm veletek:) ja és klb olyan 40%-os teki kellett volan neki,hogy beférjen hozzám ha van rajtam védelemem:) |
Grat mindenkinek a jtáékához de az elejét szörnyen rosszul csinálták:)
|
Húha
Figyeljetek már:)
lehet életveszélyben van ennek a topicnak ezen a fórumon az első helye:) 433 üzenet van már ebben a topicban: Itt a Link és ez a topic 2-3 napja indult csak:) tehát ha most nézük hogy pont 3 napja indult ami még nem eredetileg, de ha úgy nézzük akkor napi 144 hsz kerül abba a topicba:) így elég gyorsan az a topic lesz az első ezen a fórumon:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
20-asnál meg közbe én is kimegyek rájuk:D |
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom vajon sikerül írnom? Első próba:
Harcosok, neked mindíg van valami ami miatt téged nem lehet átütni, egyébként 36%-on volt a hadügyim+tábornok személyiség, de a veszteségekből ítélve, ha nem volt fent a védelem, és felrakod akkor is átmentem volna...Mint eddíg normálban, és párbajban egyaránt... |
Csak azt nem értem, miért kell mindíg megmagyarázni? Vesztettél, másokkal is megtörtént már.
|
Quote:
|
Quote:
Ugy emléxem nem én kezdtem firtatnia párbajt:) meg ha be is ütsz én az tuti,hogy közbe már szereztem volna pár értéket:) |
Már teszteltük párszor, és mindíg befértem....:)
És ha arra gondolsz szervezzek neked párbajt, már le is tehetsz róla, elmondtam tegnap a véleményem, az olyan párbajokról mint a tegnapi, és amilyeneket Te művelsz.... nem akarom miattad végig unatkozni a párbajt... A gyenge kifogásaid itt szórakoztatóak, de játék közben nem nagyon szeretem... |
Quote:
És egyálltalán honnan veszed,hogy párbajozni akarok?:) Csak anynit kérdeztem ráérsz-e:) Ja és még mindig jobbnak tartom varizást mint semmit tevést mert nem is volt támadozás sem az elején:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:59. |