![]() |
Quote:
|
hát ez nem igaz, visszahozom orimat 3 hét után és reggelre 600 varimat kinyírták :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ok nélkül |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Megtörtént a hódítós pályafutásom első túlcsordulása :mad:
"Csak" másfél mrd arany távozott ez a játékból! :S |
Quote:
|
Quote:
ennél csak az az idegesitöbb amikor észre is veszed, hogy csorogni fox, de abban a 3sec-ben amig kiérsz a piacra be is csorgatnak:D (akkor szenvedett ujabb károsodást a billenytüzetem:D) |
nekem mázlim volt már egyszer, sikerült tekit venni, pont volt több százezre amit egyszerre megtudtam venni. :)
|
Quote:
Quote:
Ezért mondja azt a ht oldala, hogy egy rosszul beállított ht, több kárt okozhat... Hát igen, most már be van állítva kicsit jobban!:D:cool: |
Szeretem,mikor 13 óra feszített munka után még a lift is elromlik és lehet felbaktatni a 9. emeletre :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És különben is milyen rosszul élünk .. :p
|
A fene essen bele, hogy senki sem tud héberül az ismerőseim közül :mad:
:D:D:D Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy van az héberül, hogy 'szeretem a csokoládét'? Vagy legalább azt, hogy ezt itt hogy kell kiejteni: אני אוהב שוקולד ? :p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De végül sok keresgélésem meghozta az eredményét: ani ohev sokolád :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jah, hogy ne legyen off: :mad: :mad: :mad: :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ez iszonyúan dühít...:mad::mad::mad::D |
Quote:
|
Quote:
|
Egészségetekre?
|
Az időjárási frontok mondjanak le!!!! :mad::mad::mad:
|
Brazil zászlót ha megcsináljuk excelbe, akkor 5-öst kapunk.Jövőhét csüt-ig kell megcsinálni.Találtam egy képet, 250*175 pixeleset.Tervem az, hogy egy pixel egy cella.43750 cella vár a beszínezésére :):mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De csinálok egy alap cellaszínezéses képet is, mert azt mondta az info tanár hogy csak alap technikát lehet használni :( |
Quote:
Sárgából meg kékből is lehet nagyobb téglalapokat befesteni egyszerre, úgy meg már nem olyan nagy ügy. Meg el is nagyolhatod, aztán ráérsz később színezgetni ;) |
Vagy beadod az olaszokét, és azt mondod, hogy nem vagy jó földrajzból, azt hitted ez a brazíl... :D:D:D:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |