![]() |
Quote:
mostanában alvászavarosak vagyunk úgy tűnik:D |
Quote:
a Kutyát pedig úgylátom fel kell szájkosarazni,mert nagyon hamis:D |
Quote:
és köszi mindenkinek! |
2007-09-29 08:01:05 Vírus (#3059) támadást indított Fel, fel vítézek a csatára.... (#2716) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1656 hektár földet.
Gratulálok!!! Hogy ez a Gyula milyen veszedelmes :cool: Mindenkit elpusztít a Vírus :D |
bomlásig ütötték őket, grat a szemfülességért :)
|
mi? a vitézek lebetegedtek? :o
Grat Víruséknak! :D |
gratula a vírushorozónak!!:D
|
grat vírus:)
|
A Vírus köszöni a gratulációkat :)
|
2007-10-01 11:00:59
xy hatalmas mészárlást végzett xy országában. nesze nektek földéhség...;) és ati is bontotta a klánját: 2007-10-01 12:01:16 Olvass súgót! :) (#2949) feloszlott. :D |
2007-10-01 17:01:02 A Kő fiai (#2717) támadást indított Cinikus kritikus (#2326) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2311 hektár földet.
Nagy gratula, meg halleluja, meg minden Cassandra Főnökasszonynak:D:D:D |
Gratula innen is!
|
Quote:
|
Quote:
Köszi itt is, de én csak egy apró fogaskerék vagyok a gépezetben.:) Ps.: Synk, nem tudtad megállni, hogy ne dicsekedj?:D:D |
Gratula a kő fiainak és lányának! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
gratula a kőfiúknak :)
|
Gratulalok en is, de azert szebb lett volna, ha nem egy klantag masolja be.... :)
|
Quote:
Bizonyos okok miatt...:rolleyes: |
Gratula a kőkeményeknek! :)
|
Gratula Synk! :)
kézcsókom Dominának! :p mikor váltjátok ét a klánnevet? :D |
Quote:
Szóval grat a A Kő fiainak akik remélhetőleg átváltanak A Kő lányaira vagy valami hasonlóra:D |
És még van egy szomorú hírem is!
Mély fájdalommal kell tudatnom ,hogy 2007-10-01 22:01:30 Harcosok (#2409) feloszlott. 1 perc néma csöndet rendelek el! |
Quote:
Attól mert klántag írja be még nem lesz kevésbé szép az ütés szerintem. Gratula Kavicséknak, ügyesek voltak! :) |
Quote:
|
Cassynak akart Synk gratulálni, megérdemelten.
Semmi nárcisztikus nincs abban, hogy a nyilvánosság előtt is elismeri, hogy ügyesen csinálta, szerintem büszke rá, nem kell belelátni olyat ami nincs. |
Quote:
En nem szeretnem, ha egy klanutesunket klantag masolna be, akkor inkabb be se legyen masolva... :) |
Quote:
Ahogy Reni írja, Cassynak járt a gratuláció, és első akartam lenni. Hogy miért, azt nem részletezem, mert nem tartozik rátok:) De ha nyugodtabb tőle a lelketek, mondhattok rólam amit akartok, nem fog zavarni... Megszoktam |
Quote:
|
Quote:
Ettol persze azt irsz Synk, amit akarsz, csak nekem furanak tunik, ennyi... :) |
Megint belekotyogok...
Mi a frászért kell emiatt piszkálni egymást(Direkt használtam ezt a szót, mert ez még szerencsére nem fajult veszekedéssé.)? Én se másoltam volna magam be, Synk megtette, mert nekem akart gratulálni, bár őszintén nem értem mihez... Én csak megnyomtam egy gombot. De egyet kérdezek... nem nézem vissza, mert lusta vagyok, de volt már példa korábban arra, hogy Synk saját klánütést másolt volna be? Én szótam, bye |
Quote:
|
Quote:
Igen, volt olyan, hogy még az előtt bemásolta, hogy megjelent volna az eseményekben és persze saját ütést. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szegény Gyula, mostanáig kerested, és nem találtad?:D:D Egyébként igen, volt olyan, hogy saját klánom ütését én másoltam be. Asszem kétszer is. Olyan viszont nem történt, hogy még mielőtt az eseménylistában megjelent volna... Ha nem én vagyok a vezér, ami elég gyakran fennáll szeretek én lenni az első aki gratulál a csapatnak. Még akkor is ha Remynek meg Gyulának ez nem tetszik. Ami sereget én indítottam, azt sose másoltam be. |
Grat a Kavicsoknak !!
Békét,jólét :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |