![]() |
Föld: 200 hektár Katona: 0
Népesség: 3.161 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 73% Támadó: 0 Pénz: 2.201.570 Íjász: 1.213 Étel: 76 bála Lovas: 0 Rúna: 5.028 rúna Elit: 0 Morál: 99 % Varázsló: 420 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 1.400 Szövetség: magányos farkas Faj: Fél-elf Személyiség: Kereskedő Hírnév: 594 Érték: 9.632 Helyezés: 2.290 / 3.587 +280 toli képzésen +859 íj napokon belül kész az íjak nagyrésze toronyban eladó! érdeklődni zöldbe! Alkalmi vétel lenne :) |
"szövit keresek faj: ember
lehetöleg 10 körre legyen" Közelebbi nem jó. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én egy ilyet találtam:
2008-08-05 13:28:11 Helyezés: 43 Érték: 18716 szövitsgot keresünk.tolvajt - ez is lényegretörő, és a kódfejtés alapjait is meg lehet tanulni a megértéséből. :) |
Quote:
|
HADIST-Varázslót-Kereskedőt vagy Bányászt keresek a már meglévő szövetségembe maximum 5 körön belülről Játékosok jelentkezését várom üzenetben vagy Skype msn és Xfire is!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adok érte 2-t :) |
Tuvalu mennyit érhet?
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy 3 vipért jöhetsz a mi klánunkba is 2 hétre:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hmm Horland-ért mennyi VIP-et lehetne kapni? :D |
Quote:
|
Quote:
Én úgy emlékszem nem ott volt mikor abbahagytam a játékot. |
Quote:
|
Quote:
2007-06-20 20:06:18 ÁTHELYEZVE: Játékon kívüli szövetség |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=811 Pont most küldtem el északnak priviben_:) Itt az első része és ezután van a második,mert két részben írta a búcsú a levelét. Ott a második része,hogy csak klikkelni kelljen:) |
Quote:
szegény tuvalu, komolyan sajnálom, és amugy nagyon szépet írt. |
Quote:
"”. Mivel összeveszés nem volt, így tudtam, hogy ők is tudják, hogy nekem a top1 hely kell., szövetségesek voltunk a 4. szinten, és azt terveztük, hogy azok leszünk a 3. szinten is. De mivel nem vagyunk per pillanat szövetségben, ezért elvileg lehetett támadni. Azt tudtam, hogy nincs nála sereg, és azt is tudtam, hogy látni fogja hogy megyek. Azt nem tudtam, hogy esetleg mind az 5 sereget beengedi, vagy mindet kivédi, nyilván olyan sereget küldtem, hogy ha akarja, akkor ki tudja védeni (4 kis sereg és egy közepes ment). Konkrétan rábíztam, hogy ilyetén formán válaszoljon, hogy ezért bontotta-e a szövetséget, hogy erre az ütésre lehetőséget adjon vagy se. Ha kivédte volna, akkor is tudtam, hogy nem fog a volt szövetség visszaütni, lévén harag nem volt, és a támadásom logikus volt. Volt szövetségesem azt hiszem vigyorgott a bajsza alatt, hogy ilyen pofátlanul megtámadtam, és tessék-lássék módon neki is állt tekercset lopni, meg visszatámadni." Normál esetben ez annyira nem korrekt, viszont kilépve egy szövetségből, annak bármely tagja támadható, sőt ha már tisztában vagyok az ország felépítésével, játék stratégiájával, és fölbomlik a szövi és még MNT sincs, akkor miért gond, hogy beverem? Picit úgy tűnik sokan irígykedtek Tuvalura, pedig 9 évet végig játszani, sokan nem lennének képesek. Normál esetben 1 nap töbszzör is történik ilyen, mindenfajta retorzió nélkül. |
ez letárgyalt eset már, mind tuvalu, mind ati, mind az én részemről.
|
Quote:
|
mi köze ennek a Dipis szösszenetekhez ?
|
Quote:
|
"Sziasztok,
én azt a szövit keresem, aki a világon a legerősebb." |
Quote:
aki sikereket akar elérni...:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 253
Érték: 16760 Sziasztok! Gnóm tudós szovetseget keres. [Normál csoportbeli kristálygömb törölve.] Hát ha valaki nem tudná a gömböt megcsinálni a támadáshoz, az megkapja a diplomáciában... Nem értem, hogy ezt miért kellett bemásolni :S |
Attól, hogy valaki butamód információt ad ki magáról, és néhány napig mindenki láthatja a felépítését, nem szerencsés, ha ezt a néhány napot ezen a fórumon az örökkévalóságig nyújtjuk.
|
Quote:
Viszont, ha itt nem lehet normál csoportbeli kristálygömbje, akkor a diplomáciában miért igen?:eek: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |