![]() |
Harcosok: Olvasod a topicot de nem válaszolsz ???:) hehe csak nincs valami probléma ????:D tudom azt mondtad nem írsz ide többet de hát ezt már 3-4* megtetted csodálkozom hogy most nem tetted tán vaj van a füled mögött ?:D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Quote:
modosítottam a szöveget csak eddig nem akartam az is oda van irva miért:) Megjegyzem imádom azt,hogy eddig az ment:ne irj ne irj most meg:válaszolj,válaszolj:D |
Quote:
Már megbocsáss én egy szóval nem írtam hogy ne írj :) a többiek akarták hogy ne írj :) Én azt mondtam nőjj fel :) amit ki kell egészítenem ahogy látom Nőjj fel és tanulj meg írni :D így a végén úgy lesz csak emg a 8 általános hogy 6 első és 2 második :rolleyes: :rolleyes: és akkor a szüleid nagyot csalódnának :eek: |
Quote:
Te meg pls fogd fel amit abban ott irtam:)A nem tom már hanyas hsz-ben:)Abban amelyikre a 629-essel válaszoltál:) |
Quote:
|
Quote:
DE én kihasználom a hekit:)Jobb volna nem keménykednél itt magaddal miylen orid volt az L-ben is ??? Meg hozod itt nekem a csalás témát. Spy kinek is adta le a hekit?:)Nekem boszi irta ezt még,hogy ő leadta neked ugyhogy nem is én találtam ki.... DE jelentettem és az sem ért semmit mint ahogy a ti jelentésetek sem ellenem ;) De ez tetszik amikor irom,hogy nem irok akkor mersz csak beszélni de mostmár csönd:P |
Quote:
itt vagyok nem szaladtam el ne félj :) Nos 770 heki akkor azért még pár hekit fejlődnöd kell :) 885 hekin van az orim :):rolleyes: :rolleyes: De azért nem volt rossz próbálkozás |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |