![]() |
Quote:
Tulajdonképpen a mind a 4 javaslat egyirányba mutat ugyhogy gyakorlatilag szinte mindegy melyik lesz bevezetve sztem. Sajnos a klán átlag országméretét is figyelő javaslat nem került be a szavazásba, pedig az 1A-ra nézve az lenne a legjobb. Tudom,hogy ez most egy "általános" felfedezési sémáról szól, de az 1A nem általános. Sokmindenben különbözik az összes többi csopitól. Simán beleférne, hogy a felfedezés szisztémája is más legyen a csoport adottságait figyelembe véve. |
Quote:
Ati ugye nem kell sokáig várni a bevezetésre? Vagy még is? |
tudtam, hogy kéne ujra szavaznom, de egyrrészt én is vacilálltam a 3-as és 4-es közt, másrészt azt hittem , ennél azért joval többen szavaznak.
egy kicsit meglepett, csak 15 szavazat, ráadásul atiéval együtt |
Quote:
|
Szerintem ket motivacio lehetett, ami miatt ilyen alacsony volt a szavazatok szama.
1. az emberek tul bonyolultnak talaltak a lehetosegeket, nem kovettek eddig a beszelgetest, es lustak voltak visszaolvasni. 2. ugy gondoltak, hogy nem is kellene semmifele nehezites, ezert ertelemszeruen nem szavaztak.... |
Quote:
A további megbeszéléseknél szerintem, le lehetne valamilyen szinten "butítani" a javaslatokat, hogy mindenki értse, ne csak az, aki mondjuk már bölcsiben is integrált. |
Quote:
|
még ábrákat is mellékeltem az én verziómhoz :D
|
Jó akkor csak én vagyok a hülye, hogy nem értettem őket 100%-osan.. :(
|
Süti leírása nagyon bonyolult és nehezen érthető volt. Monro összefoglalója nagyon tetszett.
Én azért nem szavaztam, mert -nekem a katonaképzés csökkentése jobban tetszett volna -nem igazán tudtam dönteni a 3. és a 4. javaslat közt. Gratulálok a győztesnek a javaslatához! :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |