Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

monro 11-08-2006 08:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41665)
A szavazás lezárult, köszönöm mindenkinek a részvételt!

A szavazás eredményei alapján a 4. verzió, Xeper javaslata nyert.

Gratulálok jó javaslatannak ellenére, hogy másra szavaztam :)
Tulajdonképpen a mind a 4 javaslat egyirányba mutat ugyhogy gyakorlatilag szinte mindegy melyik lesz bevezetve sztem.

Sajnos a klán átlag országméretét is figyelő javaslat nem került be a szavazásba, pedig az 1A-ra nézve az lenne a legjobb. Tudom,hogy ez most egy "általános" felfedezési sémáról szól, de az 1A nem általános. Sokmindenben különbözik az összes többi csopitól. Simán beleférne, hogy a felfedezés szisztémája is más legyen a csoport adottságait figyelembe véve.

Mephisto 11-08-2006 09:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41665)
A szavazás lezárult, köszönöm mindenkinek a részvételt!

A szavazás eredményei alapján a 4. verzió, Xeper javaslata nyert.

Na végre, ez is eldölt, és a legszimpibb nyert :)
Ati ugye nem kell sokáig várni a bevezetésre? Vagy még is?

TDK 11-08-2006 13:08

tudtam, hogy kéne ujra szavaznom, de egyrrészt én is vacilálltam a 3-as és 4-es közt, másrészt azt hittem , ennél azért joval többen szavaznak.
egy kicsit meglepett, csak 15 szavazat, ráadásul atiéval együtt

Ati 11-08-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 41752)
tudtam, hogy kéne ujra szavaznom, de egyrrészt én is vacilálltam a 3-as és 4-es közt, másrészt azt hittem , ennél azért joval többen szavaznak.
egy kicsit meglepett, csak 15 szavazat, ráadásul atiéval együtt

Az előző szavazás is ilyesmi volt, úgyhogy ez a "normális". Pedig azt hiszem elég sokáig nyitva volt a téma, ami bele akart szólni, annak volt ideje bőven.

Remedy 11-08-2006 13:40

Szerintem ket motivacio lehetett, ami miatt ilyen alacsony volt a szavazatok szama.

1. az emberek tul bonyolultnak talaltak a lehetosegeket, nem kovettek eddig a beszelgetest, es lustak voltak visszaolvasni.

2. ugy gondoltak, hogy nem is kellene semmifele nehezites, ezert ertelemszeruen nem szavaztak....

Deni 11-08-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 41761)
1. az emberek tul bonyolultnak talaltak a lehetosegeket...

Ez mondjuk tuti biztos, hogy ludas volt a dologban. Megmondom őszintén, nekem egy bizonyos ponttól kínai volt ez az egész. Tegnap kértem meg Szecsát, hogy magyarázza már el PONTOSAN és ÉRTHETŐEN, hogy melyik hogyan is működne. Annak ellenére, hogy már Monro összesítése adott képet a dologról, de csak szükség volt arra a tegnapi magyarázatra is :rolleyes:

A további megbeszéléseknél szerintem, le lehetne valamilyen szinten "butítani" a javaslatokat, hogy mindenki értse, ne csak az, aki mondjuk már bölcsiben is integrált.

Ati 11-08-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 41765)
Ez mondjuk tuti biztos, hogy ludas volt a dologban. Megmondom őszintén, nekem egy bizonyos ponttól kínai volt ez az egész. Tegnap kértem meg Szecsát, hogy magyarázza már el PONTOSAN és ÉRTHETŐEN, hogy melyik hogyan is működne. Annak ellenére, hogy már Monro összesítése adott képet a dologról, de csak szükség volt arra a tegnapi magyarázatra is :rolleyes:

A további megbeszéléseknél szerintem, le lehetne valamilyen szinten "butítani" a javaslatokat, hogy mindenki értse, ne csak az, aki mondjuk már bölcsiben is integrált.

Mind a 4 javaslatnak a lényege ugyanaz volt, csak más-más számokkal. Az elvben nem kellett szavazás, hiszen azt itt a fórumon megtárgyaltuk, minden logikus ellenvetés nélkül.

Xeper 11-08-2006 14:13

még ábrákat is mellékeltem az én verziómhoz :D

Deni 11-08-2006 14:17

Jó akkor csak én vagyok a hülye, hogy nem értettem őket 100%-osan.. :(

-Fegya- 11-08-2006 16:02

Süti leírása nagyon bonyolult és nehezen érthető volt. Monro összefoglalója nagyon tetszett.
Én azért nem szavaztam, mert
-nekem a katonaképzés csökkentése jobban tetszett volna
-nem igazán tudtam dönteni a 3. és a 4. javaslat közt.

Gratulálok a győztesnek a javaslatához! :)

All times are GMT +1. The time now is 22:55.