![]() |
Quote:
|
skafander? Higénia? Meik korban élsz te??? Örülj annak, ha lakosaid hetente egyszer mosdanak...ez is csak akkor, ha elfek...:D
Ja és a fürdésről: Ha te fürdéssel meg tudod gátolni a betegségeket, akkor kész csodatévő vagy, vagy valami spec fürdőt használsz...érdekelne bármeik is igaz... Kül meg te mi mást tudsz kitalálni rá, hogy az élőholtakat ne állandóan szabotálják, de azért mégse tolisak legyenek? Necsak lehurrogjad az ötletemet, hanem találj ki jobbat! így is könnyű lez szabotálni, de mégse lesz olyan durva, hogy magasabb szinten használhatatlan legyen... Csak ennyit akartam hozzátenni... |
Quote:
Látod Dragi,ezt én nemírtam le,ennyire egyszerüen,de te megmondtad:) |
Quote:
Kül is: ki tart 20 ezer lakos mellett 2000 tolvajt? De ha ennyire durva, akkor legyen 10-es helyett 5-ös a szorzó... Kül is nézd a valós helyzetet: 100 embertől simán úgy elterjedhet a járvány már, hogy 10 ezer lakos-t is megfertőz...az meg, hogy a tolvajok megfertőződnek az élőholt területeken az szinte természetes..próbálj egy olyan helyre a vírusok és baktériumok tudata nélkül úgy bemenni, ahol a levegőben is hihetetlen koncentrációban terjed a dögvész...lehetetlen... |
Quote:
|
érdekes:láttál topban hullát 1-es szinten? vagy akár 3-ason????
Majd indíts egyet és juss fel 1-es szintre vele és utána mond ezt... |
Quote:
arra gondoltál, hogy gyújtogatás? a hullának nem szabad házon ás barrakkon kívül mást tartania, mert még így is gyenge nem még bankokkal ha meg tart bankot akk 99% körül van a foglalkoztatottsága mert kell a barrakk így pedig pár gyújti és le van fosztva egy kezdő tolis is simán átlopja:( |
Quote:
3 as szinten még vergődnek:) (de már csak faltól falig:D) |
De a topban? Nem az aljára gondoltam...
Másrészt ez a tolvajlástól betegedéssel megoldható, hogy bevegyék őket egy értelmes szövetségbe, hisz hiába könnyebb célpontok, hoghya egay rakat kórház kell nekik hozzá, hogy megérje nekik lopni tőlük... A férőhely meg pont a gyújtogatási érzékenység miatt kéne...főleg a barakkoké...hisz az élőholtak lazán túlcsordulhatnak a limiteken és az élőholtaknak RENGETEG katona kell, hogy egálban legyenek mással...és végre akkor lehet, hogy nemcsak házakból és barakokból fog álni a hullák országa...bár lehet, hogy igen, hogy MÉGTÖBB emberük legyen...de akkor is legalább el van érve a cél... A vérszomj hatásának negálása meg nem muszály, hogy bent legyen...bár tényleg sokat érne... |
az lenne a legjobb, ha a hulla alapból kapna30% hadi és 40% férőhelybónuszt akkor még az orkkal is felvenné a versenyt haderőbe
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |