![]() |
Mondanivalóm lényege, hogy nehezítsük tovább a B-ből való fordulás feltételeit. Hátha van valakinek ilyen irányú jó ötlete...
|
Quote:
Ha az A-s országgal szemben támasztasz plusz követelményeket, akkor pedig miközben azzal foglalkozik, a B-ben halálra unja magát, rosszabb esetben a fellépni próbálókat hátráltatja. |
Quote:
|
Quote:
Mondtam vagy könyitsük az 1 orisok helyzetén vagy nehezitsünk a több orisokén. AZÉRT, HOGY A SZAKADÉK KÖZELEDJEN AMI MOST IS FENT ÁLL DE A SZIGORITÁSSAL MÉG INKÁB FOG TÁGULNI! Azt meg ne magyarázza nekem senki, hogy egy betonelfet olyan hü de nehéz top10%-on tartani. Mert a végén még tényleg elsirom magam. |
Quote:
Nem sírni kell, hanem megcsinálni ;) Én nem akarok fenntartani semmiféle szakadékot. Mindenki maga választ magának utat. Ezzel az erővel az elforik gazdái is jelenthetnék, hogy milyen rossz soruk van, mert nekik sokkal nehezebb top1-nek lenni, sőt vannak csopik ahol lehetetlen szinte. Vagy az MForik, hogy mennyivel nehezebb nekik a 4fős szövik ellen. Ezt választották, ahogy te az 1 oris játékot. Ha ez neked teher akkor választhatsz másik utat. Téged személy szerint nem érint semmilyen módon sem, hogy a kiskékszámot a 2B-sek is megkaphatják e vagy sem. Neked ettől nem lesz könnyebb sem nehezebb... Azért küzdesz, hogy a másiknak is legyen nehezebb ha te már a nehezebb uton akarsz menni... |
Quote:
|
Quote:
Ha van orid az 1A-ban ---> 1. szabályrendszer érvényes Ha nincs orid az 1A-ban ---> 2. szabályrendszer érvényes Van rá lehetőség, hogy mindenkinek legyen orija az 1A ban? 1. igen ----> ez esetben nincs diszkrimináció 2. nem ----> nos így lenne diszkrimináció! |
Quote:
|
Én el mondtam minden érvemet aki nem akarja megérteni az elfogult. Csináljátok ahogy akarjátok. Felölem be is tilthatjátok az 1 oris játékot.
|
Quote:
No mindegy! Meg lett mondva, hogy változás ilyen irányban úgy sem várható. Addig meg tedd (tegyük) a dolgunk és játszunk! Az eddig tapasztaltak alapján ugy se fog hosszútávon élni és ez a verzió módosításra szorul! Ha aktuális lesz majd visszatérhetünk az 1 vs több ország irányítására! |
All times are GMT +1. The time now is 18:00. |