Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

-Fegya- 09-27-2006 11:26

Mondanivalóm lényege, hogy nehezítsük tovább a B-ből való fordulás feltételeit. Hátha van valakinek ilyen irányú jó ötlete...

Ati 09-27-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 32841)
Mondanivalóm lényege, hogy nehezítsük tovább a B-ből való fordulás feltételeit. Hátha van valakinek ilyen irányú jó ötlete...

Én azt gondolom, hogy bármilyen plusz követelmény támasztása a B-s országgal szemben az A-ba való fellépések rovására megy. Torlódni fog a mezőny.

Ha az A-s országgal szemben támasztasz plusz követelményeket, akkor pedig miközben azzal foglalkozik, a B-ben halálra unja magát, rosszabb esetben a fellépni próbálókat hátráltatja.

-Fegya- 09-27-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32842)
Én azt gondolom, hogy bármilyen plusz követelmény támasztása a B-s országgal szemben az A-ba való fellépések rovására megy. Torlódni fog a mezőny.

Szerintem kifejezetten jót tenne egy kis torlódás a B-nek. Jelenleg a 3-s szintről maximális földdel a B-be jutó ország top 6%-ba kerül.

McLoad 09-27-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32820)
Én teljesen jól értelek téged is őt is.
Ha építesz egy házat és rádesteledik akkor egy értelmes ember másnap onnan folytatja ahol este abbahagyta. Ha lebontja ujra és elkezdi előlről építeni az az ő baja. McLoad sír, hogy mi mondjuk neki "dögöljön meg a szomszéd tehene"?

Pont Ti mondjátok ezt Uraim!

Mert ti ugy döntötök, hogy mindig ujra akarjátok kezdeni azt amit már egyszer megcsináltatok még nem jogosít fel arra, hogy másoktól is ugyanezt várjátok el!

Hát ti is mondjátok. És ha olyan nagy igazság érzeted van akkor áruld már el nekem, hogy miért akarod minden áron fen tartani azt a különbséget amit az 1 orisokat érik mert nekik csak egy orijuk van?
Mondtam vagy könyitsük az 1 orisok helyzetén vagy nehezitsünk a több orisokén. AZÉRT, HOGY A SZAKADÉK KÖZELEDJEN AMI MOST IS FENT ÁLL DE A SZIGORITÁSSAL MÉG INKÁB FOG TÁGULNI! Azt meg ne magyarázza nekem senki, hogy egy betonelfet olyan hü de nehéz top10%-on tartani. Mert a végén még tényleg elsirom magam.

monro 09-27-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32848)
Azt meg ne magyarázza nekem senki, hogy egy betonelfet olyan hü de nehéz top10%-on tartani. Mert a végén még tényleg elsirom magam.

Nem sírni kell, hanem megcsinálni ;)
Én nem akarok fenntartani semmiféle szakadékot. Mindenki maga választ magának utat. Ezzel az erővel az elforik gazdái is jelenthetnék, hogy milyen rossz soruk van, mert nekik sokkal nehezebb top1-nek lenni, sőt vannak csopik ahol lehetetlen szinte. Vagy az MForik, hogy mennyivel nehezebb nekik a 4fős szövik ellen. Ezt választották, ahogy te az 1 oris játékot. Ha ez neked teher akkor választhatsz másik utat. Téged személy szerint nem érint semmilyen módon sem, hogy a kiskékszámot a 2B-sek is megkaphatják e vagy sem. Neked ettől nem lesz könnyebb sem nehezebb... Azért küzdesz, hogy a másiknak is legyen nehezebb ha te már a nehezebb uton akarsz menni...

McLoad 09-27-2006 12:37

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32852)
Téged személy szerint nem érint semmilyen módon sem, hogy a kiskékszámot a 2B-sek is megkaphatják e vagy sem. Neked ettől nem lesz könnyebb sem nehezebb... Azért küzdesz, hogy a másiknak is legyen nehezebb ha te már a nehezebb uton akarsz menni...

Nem én azért küzdök, hogy ne legyen diszkrimináció az egy orisokkal szemben mert ök nem akarnak több orival játszani. Ez nem zavarja az igazság érzeted? (ha már valahol felemlitetted)

monro 09-27-2006 12:44

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32854)
Nem én azért küzdök, hogy ne legyen diszkrimináció az egy orisokkal szemben mert ök nem akarnak több orival játszani. Ez nem zavarja az igazság érzeted? (ha már valahol felemlitetted)

Nem zavarja, ugyanis van választási lehetőséged. És onnantól kezdve, hogy Te tudod eldönteni mit akarsz már nem lehet diszkrimináció csak 2 féle szabályrendszer!

Ha van orid az 1A-ban ---> 1. szabályrendszer érvényes
Ha nincs orid az 1A-ban ---> 2. szabályrendszer érvényes

Van rá lehetőség, hogy mindenkinek legyen orija az 1A ban?
1. igen ----> ez esetben nincs diszkrimináció
2. nem ----> nos így lenne diszkrimináció!

McLoad 09-27-2006 12:49

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32855)
Nem zavarja, ugyanis van választási lehetőséged. És onnantól kezdve, hogy Te tudod eldönteni mit akarsz már nem lehet diszkrimináció csak 2 féle szabályrendszer!

Ha van orid az 1A-ban ---> 1. szabályrendszer érvényes
Ha nincs orid az 1A-ban ---> 2. szabályrendszer érvényes

Van rá lehetőség, hogy mindenkinek legyen orija az 1A ban?
1. igen ----> ez esetben nincs diszkrimináció
2. nem ----> nos így lenne diszkrimináció!

A probléma az, hogy nem mindenkinek van lehetösége 2-4 orival játszani mert tul sok idöt venne el, hogy mindegyiket profin csinálja. Tudod létezik olyan is, hogy család, munka, barátok, meg hasonlok. És innentöl kezdve diszkrimináció...

McLoad 09-27-2006 12:52

Én el mondtam minden érvemet aki nem akarja megérteni az elfogult. Csináljátok ahogy akarjátok. Felölem be is tilthatjátok az 1 oris játékot.

Colony 09-27-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 32856)
A probléma az, hogy nem mindenkinek van lehetösége 2-4 orival játszani mert tul sok idöt venne el, hogy mindegyiket profin csinálja. Tudod létezik olyan is, hogy család, munka, barátok, meg hasonlok. És innentöl kezdve diszkrimináció...

Sajnos a példa rossz volt mert kötözködésre ad okot!
No mindegy! Meg lett mondva, hogy változás ilyen irányban úgy sem várható.
Addig meg tedd (tegyük) a dolgunk és játszunk! Az eddig tapasztaltak alapján ugy se fog hosszútávon élni és ez a verzió módosításra szorul!
Ha aktuális lesz majd visszatérhetünk az 1 vs több ország irányítására!

All times are GMT +1. The time now is 18:00.