Quote:
Originally Posted by wand
Fegya, egyértelműen 100%.
emellett nem vádoltam senkit, de az is biztos, hogy egy 5-ös szintű játékosnak nem sok érdeke fűzödött volna ehhez.
|
De igen, megvádoltatok... nagyjából az 1/a csoportot és éppen most, ami őszíntén szólva nem csak pofátlanság, de jogotok sincs hozzá. Már ne haragudj meg Wand, de ugyanezért másokat minden további nélkül ki szoktunk tiltani a rendes fórumon (és ez most rád is vonatkozik Baba). Kémprogramok sokaságát találták mások is a gépükön, sőt mikor anarchban pár orit feltörtek, akkor Atis válasza az volt, hogy ha a felhasználó nem védi rendesen a gépét, akkor az az ő baja... én azzal sem értettem egyet és most azzal sem, ha valaki tényleg betört hozzátok és belepiszkált az orijaitokba, mert mindkettő gerinctelenség... de ettől még szépen tessék, vagy a supporton feljelentést tenni (ezt neked mint supportosnak Baba főleg tudnod kéne) és ne a fórumon vádaskodni.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem véletlen van benne a szabályokban az sem, hogy nem anarchista orit átadni tilos (ugyibár aki kicsit is ért a számítástechnikához, ha megvan a felhasználó név, akkor a jelszót kikeresni már csak idő kérdése)...
|