Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Georgio 06-25-2006 19:05

Quote:

Originally Posted by Ati
Szerintem is felháborító, hogy kirabolhatnak a nyílt utcán. És?

Ez most nagyon értelmes hozzászólás volt a részedről, gratsz hozzá. ;)

Nem a rendszert kifogasoltam!
Sajnalom, hogy felre ertetted! Az az elszomorito, hogy valaki ilyen orv tamadasra vetemedik!

Ati 06-25-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Georgio
Nem a rendszert kifogasoltam!
Sajnalom, hogy felre ertetted! Az az elszomorito, hogy valaki ilyen orv tamadasra vetemedik!

Bocs, akkor tényleg félreértettem. Ebben így már egyetértünk. :)

Georgio 06-25-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Bocs, akkor tényleg félreértettem. Ebben így már egyetértünk. :)

Wand ertette... a lenyeg ez!

-Fegya- 06-25-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by wand
Sziasztok!

Gratulálok azoknak akik sikeresen feltörték az összes országunkat, és képben voltak minden lépésünkről.
Külön köszönjük az elmúlt pár hétben országaingban végrahajtott "apró" módisításokat.
Elismerjük bénaságunkat, hogy ennyi idő kellett ahhoz hogy ezt észrevegyük.

mindenkinek továbbio jó játékot, mi egyidőre kiszálltunk.

wand

Lehet, hogy igazatok van és tényleg aljas eszközökkel harcoltak ellenetek. De ilyennel vádolni az ellenfeleidet szerintem csak akkor lehet, ha egészen biztosak vagytok benne, hogy megtörtént. Tudom, konkrétan senkit sem vádoltál, de mindenki csak az ellenfeleitekre gondolhat.

Roni 06-25-2006 21:54

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Lehet, hogy igazatok van és tényleg aljas eszközökkel harcoltak ellenetek. De ilyennel vádolni az ellenfeleidet szerintem csak akkor lehet, ha egészen biztosak vagytok benne, hogy megtörtént. Tudom, konkrétan senkit sem vádoltál, de mindenki csak az ellenfeleitekre gondolhat.

100%-osan biztosak vagyunk benne. Levegőbe valóban nem lenne illendő vádaskodni...

wand 06-25-2006 22:16

Quote:

Originally Posted by -Fegya-

Fegya, egyértelműen 100%.
emellett nem vádoltam senkit, de az is biztos, hogy egy 5-ös szintű játékosnak nem sok érdeke fűzödött volna ehhez.

aúú 06-25-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by wand
Fegya, egyértelműen 100%.
emellett nem vádoltam senkit, de az is biztos, hogy egy 5-ös szintű játékosnak nem sok érdeke fűzödött volna ehhez.

De igen, megvádoltatok... nagyjából az 1/a csoportot és éppen most, ami őszíntén szólva nem csak pofátlanság, de jogotok sincs hozzá. Már ne haragudj meg Wand, de ugyanezért másokat minden további nélkül ki szoktunk tiltani a rendes fórumon (és ez most rád is vonatkozik Baba). Kémprogramok sokaságát találták mások is a gépükön, sőt mikor anarchban pár orit feltörtek, akkor Atis válasza az volt, hogy ha a felhasználó nem védi rendesen a gépét, akkor az az ő baja... én azzal sem értettem egyet és most azzal sem, ha valaki tényleg betört hozzátok és belepiszkált az orijaitokba, mert mindkettő gerinctelenség... de ettől még szépen tessék, vagy a supporton feljelentést tenni (ezt neked mint supportosnak Baba főleg tudnod kéne) és ne a fórumon vádaskodni.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem véletlen van benne a szabályokban az sem, hogy nem anarchista orit átadni tilos (ugyibár aki kicsit is ért a számítástechnikához, ha megvan a felhasználó név, akkor a jelszót kikeresni már csak idő kérdése)...

aúú 06-25-2006 22:32

Annyit még hozzá, hogy nálam is volt sok kémprogi, de elég védelmet szedtem hozzá és a gépemet is rendszeresen szűröm, így már jó ideje 1 db sem jutott fel hozzám... amúgy pedig én elég jól tudom, hogy mennyire idegesítő ha feltörik az oridat, lévén nekem még réges-régen feltörték az orimat és lebontottak benne szinte mindent és ki is árulták... 2 hetes kemény szövi munka volt, mire rendbe tettük... de akkor sem a fórumra kell jönni vádaskodni.

wand 06-25-2006 22:48

Quote:

Originally Posted by aúú
De igen, megvádoltatok... nagyjából az 1/a csoportot és éppen most, ami őszíntén szólva nem csak pofátlanság, de jogotok sincs hozzá.

CL, én már láttalak tréged kirohanni a fórumra, csak azért mert megtámadott egy klán akinek az egyik tagjával mnt-d volt egyéniben..

kiváncsi lennék ha több millió egységed tüntetnék el, hogy reagálnál...

és még 1x hozzáteszem, semmi vádaskodás nem volt simán elköszöntem.
+ megköszöntem a dolgokat. akinek nem inge ne vegye magára.

és úgy látom a pofátlanságról elég más az elképzelésünk...

Remedy 06-25-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by aúú
<nyissz>
Annyit még hozzá tennék, hogy nem véletlen van benne a szabályokban az sem, hogy nem anarchista orit átadni tilos (ugyibár aki kicsit is ért a számítástechnikához, ha megvan a felhasználó név, akkor a jelszót kikeresni már csak idő kérdése)...

En asszem ertek hozza egy kicsit, es ezzel nem ertek egyet....
Mire gondolsz? Varj, megadom az osszes linux szerver egy felhasznalo nevet: root. Kikeresned nekem hozza a kodokat? :)

All times are GMT +1. The time now is 04:46.