![]() |
Quote:
|
Quote:
|
"Tedd, jól figyeljen!
Két kupacot rakok a pultra, az egyik kupac a magáé, a másik kupac a magáé lehet. A tervünket mindenképpen végrehajtjuk, vagy így, vagy másképp. Hogy megértse, vagy maga fogja a baltát, vagy egy mexikói szobalány, vagy egy csavargó, akit fölszedünk az utcán..." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"- Az a helyzet, hogy Cameron barátom be van indulva Bianca Stratfordra.
- Annak a csajnak sör folyik a dudájából?" lehet nehéz picit. :) |
Quote:
10 dolog, amit utálok benned :) Heath Ledger és Julia Stiles, kedvelem a filmet :) Új: -Mit keresnek ilyen kicsik errefelé? -A kislányoknak is otthon a helyük... -A lámpák is égnek már... -Kuss legyen baromarcú!!! -A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap! |
Quote:
Tipp... |
- Ó, pokolba már...
- Csússz arrébb... lassan. - Lenyúlod a verdát? Mi ez már? - Nem vagyok tolvaj, de ha nem érek a barátomhoz időben, meg fog halni. - Ha nem vagy tolvaj, garantálom, hogy gyilkos se vagy. - Vedd le a bal kezed a kormányról, jobbodat a váltóról...mégpedig most. - Nem fogsz fejbe lőni, papa. Tudod, hogy nem.... Bummmm -Mi a franc bajod van, ember? Meglőni egy totál idegent? Még csak nem is ismerlek, bolond! Francba! -Meggyógyul az, megígérem. Tessék, kötözd be. -Tudom, hogy kell, bolond! -Tudom, hogy fáj, de meg kellett értetnem magam. -Nem ez a baj. A furgonba lőttél, az húzott föl! |
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |