Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

belas 12-19-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144391)
Szeretném minden érintett figyelmét felhívni arra, hogy a karácsonyi fenyőfavásárlásról való beszélgetés NEM számít piaci információnak...

Horland (3) [ADMIN] (#1) [4/L] , 2007-12-19 10:27:42

Páran a favásárlásról beszélgettünk így az Ünnepek közeledtével. Valamelyik jóakaróm jelentgetős kedvében volt :):)

Tsobi:)) Ez nagyon komoly:)) Főleg,hogy velemis dumáltál róla:)

belas 12-19-2007 19:52

off

És szeretném jelezni,hogy 7.ik fenyőfa árusnál,végre sikerült nekemis olyat venni,ami az asszonynak is tetszett:)

DarkAchron 12-19-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144506)
off

És szeretném jelezni,hogy 7.ik fenyőfa árusnál,végre sikerült nekemis olyat venni,ami az asszonynak is tetszett:)

Melyik csoportfórumon zajlott ez az esemény? 5U, anarch...? :DDD
Mármint a beszélgetés a Tsobival, sejtem hogy a fenyőt nem a csoportfórumon vetted :D

Burning 12-19-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144507)
Melyik csoportfórumon zajlott ez az esemény? 5U, anarch...? :DDD
Mármint a beszélgetés a Tsobival, sejtem hogy a fenyőt nem a csoportfórumon vetted :D

szerintem vagy zöldben beszélték meg vagy anarch fórumon lévén belas nem játszik normálban U-ban (sőt normálban szinte sehol, de én tudom hogy normálban hol játszik...gondolom még sokan mások is:))

DarkAchron 12-19-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 144510)
szerintem vagy zöldben beszélték meg vagy anarch fórumon lévén belas nem játszik normálban U-ban (sőt normálban szinte sehol, de én tudom hogy normálban hol játszik...gondolom még sokan mások is:))

Nem vágom, mert ha zöldben beszélték meg akkor az hol lenne piaci infó kiadás ?ŐK ketten akkor már csak tudták hogy a karifáról beszélnek, nem? :D Nagy gáz ha már ők sem:D Anarch fórumon meg nem gáz kiirni a piaci infót.Az U meg gyors csopi :P :D
Ehh, nem értem én ezt, de lehet hogy jobb is nekem :D

Cassandra 12-19-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144518)
Nem vágom, mert ha zöldben beszélték meg akkor az hol lenne piaci infó kiadás ?ŐK ketten akkor már csak tudták hogy a karifáról beszélnek, nem? :D Nagy gáz ha már ők sem:D Anarch fórumon meg nem gáz kiirni a piaci infót.Az U meg gyors csopi :P :D
Ehh, nem értem én ezt, de lehet hogy jobb is nekem :D

Bocs, DE:

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144504)
Tsobi:)) Ez nagyon komoly:)) Főleg,hogy velemis dumáltál róla:)

Miből feltételezitek, hogy ez csak egy fórumon lehetett téma?:)

Tsobi 12-19-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144506)
off

Nekem sikerült a 3.-nál egy bombajó vételt csinálnom ;)

belas 12-19-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144528)
Nekem sikerült a 3.-nál egy bombajó vételt csinálnom ;)

Én meg a 7.iknél mondtam az árusnak,hogyha nemenged el 2000ft-ot az árból, akkor idén nemlessz karácsony:))

Tsobi 12-19-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144530)
Én meg a 7.iknél mondtam az árusnak,hogyha nemenged el 2000ft-ot az árból, akkor idén nemlessz karácsony:))

Gondolom mindezt babaarccal és kutyaszemekkel :D:D

Ahogy látlak,Te már magadban is elég meggyőző jelenség vagy ::D

belas 12-19-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144545)
Gondolom mindezt babaarccal és kutyaszemekkel :D:D

Ahogy látlak,Te már magadban is elég meggyőző jelenség vagy ::D

ÁÁÁ nehidd melósruhába,szakadtan mentem a nejemmel...egy norman fenyőért 15000ft-ot akart kérni..az volt a problem,hogy ez volt az egyetlen épkézláb fa Tatabányán:)) Ekkor mondtam,amit mondtam:)

All times are GMT +1. The time now is 23:07.