![]() |
Quote:
|
Quote:
ilyenkor túl töltődsz.. ha nem akarsz bontani, de azt akarod hogy ne jöjjenek be az emberek, éhezz 1 kört támadáskor... ha nem tudsz éhezni , mert sok a tanya ( akkor nem lehet gond a bontás :p ) tedd ki a mezőgazdasági tekit is 1 körig... már is nem kell bontanod... ( bár házat bármikor ajánlatos bontani, és akkor kevesebb ember költözik vissza ) :cool: |
Quote:
Ez egész tetszik :D |
...
Nem igazán találtam jó fórumot hozzá, de a háborús tippekbe talán belefér:
Van mondjuk egy tolis ország full íjj, semmi támadó ember. Én pl elitekkel támadok,elviszem magammal háborúba a 0 katonáját, és ő is részesül a zsákmányból(a semmiért :)), ilyenkor mondjuk fosztogatásnál több pénzt hozunk el ketten, vagy ha önző dög vagyok, akkor ne vigyem magammal, mert együtt nem fogunk többet szakítani? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ha meg nem csinál semmit akkor minek van? tuti, hogy lenne a helyére többjelentkező is, aki egy rendes tolis dolgát meg tudja csinálni. úgyhogy a megteszi amit meg kell, akkor vinni kell. de sztem egy tolisnak mindig is több pénze lesz, mint egy hadisnak. de igaz ez szintfüggő is.:)
|
Védelem alatt lévő szövit vihetem támadni?
Nem voltam még ilyen helyzetben, de remélem valaki tudja a választ. Újrázás miatt védelem alatt lévő szövim seregeit vihetem támadni? Az ő egységeivel számolhatok nyugodtan vagy nem engedi a rendszer?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:28. |