Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Valezius 03-04-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77789)
Nézd az eseményeket, nem véletlenül van általában minden hadi esemény ugyanabban a mádospercben, és pl tekiírás másik másodpercbn, de mindig ugyanakkor:) Csopinként változhat, én nem játszom csak egyben:)

De a tekiírás nem körváltás alat van, mivel a HT nem csinál semmit KV alatt.

Hóhér 03-06-2007 00:24

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 77766)
Köszi a segítséget. :)
Akkor bontani kell.
De azért nem az összes lakos keveredik vissza igaz?
Kb mennyi jön vissza, ha 900katonát képzek?

Bár ennek már utána tudok járni. :)

csak egy példa :amikor éhezel egyet, a következő körben általában jóval több lakos vándorol be a következő körben, mint ami el fér
ilyenkor túl töltődsz..

ha nem akarsz bontani, de azt akarod hogy ne jöjjenek be az emberek, éhezz 1 kört támadáskor...

ha nem tudsz éhezni , mert sok a tanya ( akkor nem lehet gond a bontás :p )

tedd ki a mezőgazdasági tekit is 1 körig...

már is nem kell bontanod...
( bár házat bármikor ajánlatos bontani, és akkor kevesebb ember költözik vissza )

:cool:

Kubbi 03-06-2007 05:49

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 78192)
csak egy példa :amikor éhezel egyet, a következő körben általában jóval több lakos vándorol be a következő körben, mint ami el fér
ilyenkor túl töltődsz..

ha nem akarsz bontani, de azt akarod hogy ne jöjjenek be az emberek, éhezz 1 kört támadáskor...

ha nem tudsz éhezni , mert sok a tanya ( akkor nem lehet gond a bontás :p )

tedd ki a mezőgazdasági tekit is 1 körig...

már is nem kell bontanod...
( bár házat bármikor ajánlatos bontani, és akkor kevesebb ember költözik vissza )

:cool:

Köszi :)
Ez egész tetszik :D

It(AZ:)) 03-22-2007 12:51

...

Nem igazán találtam jó fórumot hozzá, de a háborús tippekbe talán belefér:
Van mondjuk egy tolis ország full íjj, semmi támadó ember. Én pl elitekkel támadok,elviszem magammal háborúba a 0 katonáját, és ő is részesül a zsákmányból(a semmiért :)), ilyenkor mondjuk fosztogatásnál több pénzt hozunk el ketten, vagy ha önző dög vagyok, akkor ne vigyem magammal, mert együtt nem fogunk többet szakítani?

laci 03-22-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 81804)
Nem igazán találtam jó fórumot hozzá, de a háborús tippekbe talán belefér:
Van mondjuk egy tolis ország full íjj, semmi támadó ember. Én pl elitekkel támadok,elviszem magammal háborúba a 0 katonáját, és ő is részesül a zsákmányból(a semmiért :)), ilyenkor mondjuk fosztogatásnál több pénzt hozunk el ketten, vagy ha önző dög vagyok, akkor ne vigyem magammal, mert együtt nem fogunk többet szakítani?

Ugyanannyit viszel mint egyedül, de osztozni fogtok rajta. Ez van ;)

It(AZ:)) 03-22-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81808)
Ugyanannyit viszel mint egyedül, de osztozni fogtok rajta. Ez van ;)

Köszi:) akkor már csak azt kell eldöntenem, hogy önző dög vagyok-e :-D

laci 03-22-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 81810)
Köszi:) akkor már csak azt kell eldöntenem, hogy önző dög vagyok-e :-D

Hát, ha jóban vagytok, vagy ha rendesen hozzájárul a szövetség működéséhez (részt a lopásokból, rendszeres épületlisták, ilyenek), akkor szerintem illik vinni. Ha csak úgy "van", akkor lássa el magát, de akkor meg nincs sok értelme a szövetségnek.

Toti 03-25-2007 23:16

De ha meg nem csinál semmit akkor minek van? tuti, hogy lenne a helyére többjelentkező is, aki egy rendes tolis dolgát meg tudja csinálni. úgyhogy a megteszi amit meg kell, akkor vinni kell. de sztem egy tolisnak mindig is több pénze lesz, mint egy hadisnak. de igaz ez szintfüggő is.:)

Batu 04-16-2007 23:37

Védelem alatt lévő szövit vihetem támadni?

Nem voltam még ilyen helyzetben, de remélem valaki tudja a választ. Újrázás miatt védelem alatt lévő szövim seregeit vihetem támadni? Az ő egységeivel számolhatok nyugodtan vagy nem engedi a rendszer?

Remedy 04-17-2007 00:34

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 88243)
Nem voltam még ilyen helyzetben, de remélem valaki tudja a választ. Újrázás miatt védelem alatt lévő szövim seregeit vihetem támadni? Az ő egységeivel számolhatok nyugodtan vagy nem engedi a rendszer?

Viheted :)

All times are GMT +1. The time now is 14:28.