![]() |
Quote:
|
Quote:
A törpét nem fogja megközelíteni, de nem is nagyon lehetne összehasonlítani a két fajt, de egy próbát megér. A törpéből én pl szeretek tf orit csinálni. Sok kaja fér a raktárba és 30%-os laktekivel több katincsa van mint egy 50%-os gnómnak. Félelfel én pl nagyon jól boldogultam mfként is. Tf voltam gyakorlatilag 0 védelemmel de rengeteg varival és tolival. Magas katmorál, a varik készültségét igyekeztem nem levinni, gömbözni szinte alig tudtak. A tolvajokat meg rendszeresen küldtem kapálni, és nem kevés lóvét lehet 5/ben meg 4/ben összelopkodni 3-4-5 körröl, ahová még a vándorok sem mennek el. Az hogy ki mennyit időt tölt az orijával az teljes mértékben egyén függő. Hullával is sokat foglalkoztam, mégse jutottam egyről a kettőre. Csak bosszantott a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzése. Nem sok sikerélmény volt vele...legalább is ha minnél magasabban voltam. |
Quote:
Erdekes cel, hogy azt akarjatok, hogy jo legyen mindenre. Ilyen alapon akkor erositsuk meg a felelfet, es az embert is, hiszen G toptol folfele nem nagyon latni ilyen orszagokat. A-ban meg mar szinte nincs is. Szerintem nem feltetlen cel, hogy minden faj minden szinten mindenkinek jatszhato legyen. Sokkal jobb dolog az, hogy vannak szinfoltok a jatekban... Szerintem hullaval jatszani vagy kihivas, vagy lustasag lehet perpill. Hogy miben is erositenem megis? Az tenyleg nem jo, hogy boldog-boldogtalan gyujtja, es hadilag kicsit tenyleg harmatos. Amit en tennek: 100% gyujtas-vedelem, ne lehessen egyaltalan gyujtani. Ez ossze is fer a hulla igenytelensegevel. Ezenkivul kapjon 20% nativ ferohelybonuszt, mint a torpe. ezaltan egyreszt a barakkba is tobb fer, masreszt hazakbol is kevesebb kellene, a ferohely miatt is, es azert is, mert nem tudjak gyujtani. Szerintem ezzel sokat erosodne. Szoval teljesen felesleges ilyen 200% ferohelybonusz, meg 300% haderobonuszos otleteket kitalalni. A hulla nem erre van. Vagy ha szerintetek ilyen kell, akkor javaslok az embernek 20% tolvajbonuszt, es 20% vedelembonuszt, valamint a felefnek 50% vedelembonuszt, es 20% varazslobonuszt. Ja, es termeszetesen az orknak sziesztat! :) |
Quote:
Ez nagyon tetszik :D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Azok akik egy bizonyos tulajdonság egyszeri fejlesztése mellett érvelnek azt érnék el, hogy hulla, csak azokon a szinteken erősödik ahol jelenleg is jelen van. Először a célokat kellene tisztázni, mert különben elbeszélünk egymás mellett ! Addig tényleg felesleges bármilyen számokról is beszélni. |
Quote:
|
Az 20% első látásra kicsit kevésnek tünik. A 25., pedig erősnek.
Valahol kettő közöt lehet a megoldás abban az esetben, ha az alsóbb szinteken szeretnénk, csak erősíteni. |
Quote:
A-ban sose lesz használható, oda felesleges erősíteni. |
Quote:
Ez teljesen idegen a hód mostani rendszerétől! Nem is illene bele. Az érveid nem jók. A Hulla is tud felfedezni, mint minden más faj!!! Legalább az alapvető dolgoknak nézz utána, ha egy megfontolás alatti javaslathoz hozzászólsz. Mindenkinek nehezebb földet szerezni, ha egyre jobb játékosokkal kerül szembe, nem csak a hullának. |
Quote:
Próbálj kérlek érvelni: Miért égbekiáltó butaság? Miért idegen a hóditó mostani rendszerétől? Miért nem illene bele? Miért nem jók az érveim? Milyen alapvető dolognak nézzek utána? Légy szives, ne ovis szinvonalon szólj hozzá a hozzászólásaimhoz, szerintem neked is érdeked. |
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |