![]() |
Én most már nem tudom, h mi van...:)
Próbáltam rákeresni, de csak ezt a kettőt leltem... |
Most én se tudom... Akkor ezek szerint az ELSŐ is tök ugyanerről szólt, hogy emberi alakot öltöttek? És arra emlékszem?
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon jó volt, ahogy elvették az ember biztonságérzetét, meg a záróképben szereplő kissráccal elbeszélgetnék, h mennyire alszik nyugodtan mostanság:D:D:D |
Quote:
Első rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az ottlakók nem tudnak. Második rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az odaérkezők nem tudnak. |
Quote:
|
Magyar filmek:)
Mostanában megnéztem 3 Magyar filmet.
A Kaméleon volt a legjobb szerintem,de a másik kettő is jó volt. S.O.S. szerelem! 9 és 1/2 randi Ezt moziban néztem meg:cool: ==>Kaméleon |
War/Rogue Assassin
Miután Jack Crawford (Jason Statham) FBI-ügynök társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter és Shiro, a japán Yakuza-főnök bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik. Nekem határozottan tetszett! A végére jó pár dolog kitisztult:D Ajánlom mindenkinek:) |
Cincin lovag:
A különc egér és a különc patkány aki többre vágyik annál, amit a társadalmuk nekik szánt. Egyszer nézhető. Mézengúz: A különc méh aki többre vágyik annál, amit a társadalma neki szán. Egyszer nézhető. Constantin: Egy különc ember, aki egyszer meghal és, hogy ne kerüljön újra a pokolba beáll démonvadásznak, hogy elkerülje azt amit a "mennyei" törvény kimondott. Egyszer nézhető. Volt: volt már róla szó. Titan A.E: A földet elpusztítja egy energia faj, mert fél, hogy erősebbé válhat náluk. Az apa elviszi a Titan nevű hajót, amim kódolva van a föld valamennyi fajának a DNS kódja. A Titant elrejti a világűr végtelenjében. A koordinátákat egy gyűrűbe rejti, ami csak egy bizonyos bőrmintára nyílik ki, a sajátjára. 15 évvel később megtalálják a fiát, akinek ugyan az a bőrkódja, mint az apjának és elkezdődik a keresés. Nekem tetszett, bár sejthető a vége. |
Quote:
A zseniális jelzővel tudom illetni. Még úgy is, hogy űrruha nélkül ugranak ki az űrbe, ami elég vicces :) Persze, hogy sejthető a vége, mégiscsak animációs film: --aki nem látta ezt ne olvassa talán-- A gonoszokat legyőzik, az emberiség újraegyesül, mi más történhetne? :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:02. |