Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Fefe013 02-05-2009 00:13

Én most már nem tudom, h mi van...:)
Próbáltam rákeresni, de csak ezt a kettőt leltem...

Ati 02-05-2009 07:45

Most én se tudom... Akkor ezek szerint az ELSŐ is tök ugyanerről szólt, hogy emberi alakot öltöttek? És arra emlékszem?

Fefe013 02-05-2009 08:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203096)
Most én se tudom... Akkor ezek szerint az ELSŐ is tök ugyanerről szólt, hogy emberi alakot öltöttek? És arra emlékszem?

Igen erről, de akkor azok nem tudtak róla, akik a bolygón voltak, most meg a túlélők küldtek egy segélykérést a földre és a földön senki sem tud róla, h ezek már emberi alakban is nyomják...

Fefe013 02-05-2009 08:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 202942)
Ez a horror viszont duuurva volt.
Amikor néztem kopogott az eső a párkányon és hajnali 2 óra volt.Enyhén ijesztő volt számomra ez a film.

Hívatlanok

Na ez tetszett;)
Nagyon jó volt, ahogy elvették az ember biztonságérzetét, meg a záróképben szereplő kissráccal elbeszélgetnék, h mennyire alszik nyugodtan mostanság:D:D:D

Ati 02-05-2009 08:45

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203099)
Igen erről, de akkor azok nem tudtak róla, akik a bolygón voltak, most meg a túlélők küldtek egy segélykérést a földre és a földön senki sem tud róla, h ezek már emberi alakban is nyomják...

Összegezzük az eddigi ismereteket. :D

Első rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az ottlakók nem tudnak.

Második rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az odaérkezők nem tudnak.

Fefe013 02-05-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203101)
Összegezzük az eddigi ismereteket. :D

Első rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az ottlakók nem tudnak.

Második rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az odaérkezők nem tudnak.

Pontosan így van:D

J.Ati 02-05-2009 11:35

Magyar filmek:)

Mostanában megnéztem 3 Magyar filmet.
A Kaméleon volt a legjobb szerintem,de a másik kettő is jó volt.

S.O.S. szerelem!

9 és 1/2 randi

Ezt moziban néztem meg:cool: ==>Kaméleon

Fefe013 02-06-2009 13:58

War/Rogue Assassin

Miután Jack Crawford (Jason Statham) FBI-ügynök társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter és Shiro, a japán Yakuza-főnök bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik.

Nekem határozottan tetszett! A végére jó pár dolog kitisztult:D
Ajánlom mindenkinek:)

Pepa 02-08-2009 06:54

Cincin lovag:

A különc egér és a különc patkány aki többre vágyik annál, amit a társadalmuk nekik szánt. Egyszer nézhető.

Mézengúz:

A különc méh aki többre vágyik annál, amit a társadalma neki szán. Egyszer nézhető.

Constantin:

Egy különc ember, aki egyszer meghal és, hogy ne kerüljön újra a pokolba beáll démonvadásznak, hogy elkerülje azt amit a "mennyei" törvény kimondott. Egyszer nézhető.

Volt: volt már róla szó.

Titan A.E:

A földet elpusztítja egy energia faj, mert fél, hogy erősebbé válhat náluk. Az apa elviszi a Titan nevű hajót, amim kódolva van a föld valamennyi fajának a DNS kódja. A Titant elrejti a világűr végtelenjében. A koordinátákat egy gyűrűbe rejti, ami csak egy bizonyos bőrmintára nyílik ki, a sajátjára. 15 évvel később megtalálják a fiát, akinek ugyan az a bőrkódja, mint az apjának és elkezdődik a keresés. Nekem tetszett, bár sejthető a vége.

Valezius 02-08-2009 11:05

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 203279)
Titan A.E:

A földet elpusztítja egy energia faj, mert fél, hogy erősebbé válhat náluk. Az apa elviszi a Titan nevű hajót, amim kódolva van a föld valamennyi fajának a DNS kódja. A Titant elrejti a világűr végtelenjében. A koordinátákat egy gyűrűbe rejti, ami csak egy bizonyos bőrmintára nyílik ki, a sajátjára. 15 évvel később megtalálják a fiát, akinek ugyan az a bőrkódja, mint az apjának és elkezdődik a keresés. Nekem tetszett, bár sejthető a vége.

Az egyik, ha nem a kedvenc animációs filmem. Sajnos ilyet csak 8évente csinálnak :) Épp tegnap néztem meg újra, most eredetiben, úgy emlékszem, szinkronosan azért jobb volt.
A zseniális jelzővel tudom illetni. Még úgy is, hogy űrruha nélkül ugranak ki az űrbe, ami elég vicces :)
Persze, hogy sejthető a vége, mégiscsak animációs film:

--aki nem látta ezt ne olvassa talán--
A gonoszokat legyőzik, az emberiség újraegyesül, mi más történhetne? :)

All times are GMT +1. The time now is 19:02.