Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Tomas-bpm 06-14-2006 01:52

hellosztok
2 kérdésem lenne:
1. ha csinálok egy orit az angol hodito-ban, azt ugye nem kell összekapcsoli a magyarral?
2. ha ugyanarra az e-mail címre menne, és törlöm az angolt, ugye még véletlenül sem törlődik a magyar...
előre is köszi

director 06-14-2006 06:16

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm
hellosztok
2 kérdésem lenne:
1. ha csinálok egy orit az angol hodito-ban, azt ugye nem kell összekapcsoli a magyarral?
2. ha ugyanarra az e-mail címre menne, és törlöm az angolt, ugye még véletlenül sem törlődik a magyar...
előre is köszi

nyugodtan indíts orit angolban, a két játék teljesen független egymástól.

Cyby_ 06-14-2006 07:40

Quote:

Originally Posted by Ati
No de ez kb olyan,mintha elvinném a kocsimat szervízbe, és aszondanám, hogy "Rossz."; esetleg elmennék orvoshoz, leülnék a székre, és közölném, hogy "Beteg vagyok." :D

Szóval ennél kicsit bővebb infók kellenek, ha valaki azt várja, hgy bármit is kezdjek a dologgal. :D

Bővebben:Tegnap du..tól nem tudok belépni a 2ország közül egyikbe se.Az a oldal ugrik elő:FAILED LOGIN.....és h elgépeltem,de nem mert 3szor beirtam mind 2nek a jelszavát...
itt mind a két ori megakad....kb ennyi a problámám...többet nem tudok elmondani:D:(

fejlemény:regeltem uj orit és az se enged be...amikor kész a adatlap kitöltés kövi ablak beugrik...h sikeres regisztráció és utánna ugyanúgy a login failed ablak jön elő...
Most kinek a készülékében van a hiba????????

Ati 06-14-2006 09:09

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Bővebben:Tegnap du..tól nem tudok belépni a 2ország közül egyikbe se.Az a oldal ugrik elő:FAILED LOGIN.....és h elgépeltem,de nem mert 3szor beirtam mind 2nek a jelszavát...
itt mind a két ori megakad....kb ennyi a problámám...többet nem tudok elmondani:D:(

fejlemény:regeltem uj orit és az se enged be...amikor kész a adatlap kitöltés kövi ablak beugrik...h sikeres regisztráció és utánna ugyanúgy a login failed ablak jön elő...
Most kinek a készülékében van a hiba????????

A hibaoldalon leírtakat nézd végig, ha továbbra se sikerül, akkor írj a Queosia supportjára az adataiddal.

Cyby_ 06-14-2006 10:10

Quote:

Originally Posted by Ati
A hibaoldalon leírtakat nézd végig, ha továbbra se sikerül, akkor írj a Queosia supportjára az adataiddal.

végignéztem semmi,írtam supportra.

Ati 06-14-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Cyby_
végignéztem semmi,írtam supportra.

Kérdezik itt tőlem, hogy egész pontosan hova is írtál, mert a Queosia supportra nem. :)

Cyby_ 06-14-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Ati
Kérdezik itt tőlem, hogy egész pontosan hova is írtál, mert a Queosia supportra nem. :)

jo az o-betű kimaradt...küldöm ujra:D

nah most már talén....

Tomas-bpm 06-14-2006 11:47

----------köszi :D

Josh 06-14-2006 12:58

üdv, nem akartam új topicot nyitni, de lehetne, na mind1...
szóval az lenne a kérdésem, ha kapok egy hadüzit valakitől, és tart még a felkészülési idő, de én ezalatt meggömbözöm az ellent, az már támadó akciónak számít vagy nem??:confused:

director 06-14-2006 13:07

Quote:

Originally Posted by Josh
üdv, nem akartam új topicot nyitni, de lehetne, na mind1...
szóval az lenne a kérdésem, ha kapok egy hadüzit valakitõl, és tart még a felkészülési idõ, de én ezalatt meggömbözöm az ellent, az már támadó akciónak számít vagy nem??:confused:

gömbözni, meg felméregetni (ha már van rajta kapu, és nem most nyitsz) lehet, az nem támadó akció

All times are GMT +1. The time now is 04:24.