Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bemutatkozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=19)

naftaes 05-25-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98185)
logikus :)

annyira nem logikus, bár az lenne:rolleyes:
mert akkor még 1 pofa sört sem lehet meginni:D

Zsáni 05-26-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by naftaes (Post 98713)
annyira nem logikus, bár az lenne:rolleyes:
mert akkor még 1 pofa sört sem lehet meginni:D

ottalvós buli is van ám :p

kiep 05-26-2007 11:22

Sziasztok Csaba vagyok, 22 éves, fiú, ha nem egyértelmű. Vácon lakom, és Budára járok egyetemre.
Hobbiaim: Kosárlabda, Röplabda, Hódító, Farcry, ezenkívül bármilyen kocsmai sport.

Fransisco 05-26-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 98767)
Sziasztok Csaba vagyok, 22 éves, fiú, ha nem egyértelmű. Vácon lakom, és Budára járok egyetemre.
Hobbiaim: Kosárlabda, Röplabda, Hódító, Farcry, ezenkívül bármilyen kocsmai sport.

Üdv a csapatban! :)

kiep 05-26-2007 14:18

Köszi :D :D :D

Lik-lak 05-26-2007 16:09

Bar nemtudom hogy erdekel-e barkit is, de most meglattam ezt a topikot, es akkor mar enis...
Laci vagyok, 21 eves, alapvetoen hajdúböszörményi lakos, gyakorlatilag pesten tanulok, kiveve amikor mar egy feleve kb nemvoltam otthon, mert svedorszagban vagyok erasmuson... mar csak tovabbi 8 napig. :(
Azert lehet hogy esetleg a legszetszortabb idopontokban kommentelek, mert ugye egyetemistakent azert van ideje az embernek hajnal 2kor forumozni...
A Lik-Lak-nak pedig sem hazhoz sem lyukhoz nincs koze, ez valahogy a lac(i) - lak asszociaciobol jott ossze, tipphopp.

Hornet 05-27-2007 07:13

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98829)
Bar nemtudom hogy erdekel-e barkit is, de most meglattam ezt a topikot, es akkor mar enis...
Laci vagyok, 21 eves, alapvetoen hajdúböszörményi lakos, gyakorlatilag pesten tanulok, kiveve amikor mar egy feleve kb nemvoltam otthon, mert svedorszagban vagyok erasmuson... mar csak tovabbi 8 napig. :(
Azert lehet hogy esetleg a legszetszortabb idopontokban kommentelek, mert ugye egyetemistakent azert van ideje az embernek hajnal 2kor forumozni...
A Lik-Lak-nak pedig sem hazhoz sem lyukhoz nincs koze, ez valahogy a lac(i) - lak asszociaciobol jott ossze, tipphopp.

Üdv téged is:)

Kancsendzönga 05-27-2007 18:41

Quote:

Bar nemtudom hogy erdekel-e barkit is,....

ha senkit nem érdekelne, akkor ez a topik asszem nem is létezne ;)

Fusio 05-27-2007 19:58

Quote:

Hóditanak a Böszörményiek:D:D:D

Arden 05-27-2007 20:28

Quote:

hol vagy kint Svédországban? :)
és melyik egyetemről ösztöndíj?

(egy eltés norvég szakos..)

All times are GMT +1. The time now is 18:55.