Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Von 01-13-2010 23:46

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 236585)
jaja:D
Hajrá :D:D:D

Na most ebből 99%-ra persze tudok tippelni, na de az 1% kedvéért megkérdem, hogy te is vagy arénában? :)
Kb nem ismerem az emberek egy részét, pedig az aréna, számomra első meglátásra, az egymás korlát nélküli ütlegelésén kívül még az ismerkedésről szólhat, hiszen ki az, aki benevez a 15-20 fő közé, és leszarja a többieket, ha már úgyis ilyen kis közösségben játszunk? :)

Ati 01-14-2010 09:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236576)
jah, gyertek, verjétek le Freedomot :)

Idézet a Hódító részvételi szabályzatából:

"Más játékos országa ellen uszítani (akár burkoltan is) olyan országokat, akik nem szövetségeseid, tilos."

Örülnék neki, ha a JKSZ a fórumon mellőzve lenne, és emiatt nem kellene a játékbeli országodat az anarchista csoportba áthelyezni.

Bobesz bá 01-14-2010 10:10

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236576)
jah, gyertek, verjétek le Freedomot :)

Pool, tapasztalatból mondom, ilyen témában Ati nem érti a viccet!!!

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236582)
jah, így, szóval most nyerek, mert már mészárolom az első kettőt 2 sereggel felváltva

Így se látom a fantom mészár seregeidet, de ha még véletlen ki is rak, hogy fogom látni azokat a mészárokat??? :D

werden 01-14-2010 10:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236632)

"Más játékos országa ellen uszítani (akár burkoltan is) olyan országokat, akik nem szövetségeseid, tilos."

Örülnék neki, ha a JKSZ a fórumon mellőzve lenne, és emiatt nem kellene a játékbeli országodat az anarchista csoportba áthelyezni.

Most akkor a szabály a " csókosokra" nem vonatkozik:D:D:D

Ati 01-14-2010 10:16

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 236636)
Pool, tapasztalatból mondom, ilyen témában Ati nem érti a viccet!!!

Ati semmilyen témában nem érti a viccet. Nem értem miért jó nemlétező weboldalakat bemásolgatni, majd arra hivatkozni, hogy olyan nincs is; nem értem miért kell bevallani, hogy 2 országod van, majd azt mondani, hogy csak megfélemlítés volt; nem értem miért kell azt mondani magadról, hogy te vagy a játék adminja, miközben nem; stb, stb, stb. Le van írva, hogy mit nem szabad csinálni. Nem az van föléírva, hogy "vicces dolgok, amikkel jól lehet poénkodni", hanem az, hogy ezek a játékban való részvétel feltételei.

(Mintha ma bal lábbal keltem volna. :D)

Bobesz bá 01-14-2010 12:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236638)
Ati semmilyen témában nem érti a viccet. Nem értem miért jó nemlétező weboldalakat bemásolgatni, majd arra hivatkozni, hogy olyan nincs is; nem értem miért kell bevallani, hogy 2 országod van, majd azt mondani, hogy csak megfélemlítés volt; nem értem miért kell azt mondani magadról, hogy te vagy a játék adminja, miközben nem; stb, stb, stb. Le van írva, hogy mit nem szabad csinálni. Nem az van föléírva, hogy "vicces dolgok, amikkel jól lehet poénkodni", hanem az, hogy ezek a játékban való részvétel feltételei.

Ati, én egy szóval se mondtam, hogy valamilyen témában is értenéd a viccet.:)
Csak annyit, hogy abban nem érted, ez nem zárja ki a többit.
Csak hátha sértő lett volna ha általánosítok, :)
És tőlem teljes egészében távol áll a más játékosok sértegetése, max csak őszinte vagyok mindenkivel :D
Szóval mélységes mély hajbókolás mellett kérek orbitálisan nagy elnézéseket, ha ezzel a csekély megjegyzésem hamisan állított volna be Tégedet.
Röviden:bocsika:D

Pool 01-14-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236632)

Semmi rosszat nem akartam ezzel mondani, uszítani meg főleg nem...

Remélem, ez a kijelentésed csak amiatt van:
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236638)

Nekem is fáj a fejem napok óta az időjárás miatt...

werden 01-15-2010 09:46

Pool talán azért fáj a fejed napok óta mert kioperáltatad a gerinced!!!????:)

werden 01-15-2010 09:47

Jé most látom páran akikre ?illhet? felveték az Ingt......:D

Von 01-15-2010 10:02

Quote:

Originally Posted by werden (Post 236848)
Pool talán azért fáj a fejed napok óta mert kioperáltatad a gerinced!!!????:)

Quote:

Originally Posted by werden (Post 236850)
Jé most látom páran akikre ?illhet? felveték az Ingt......:D

Te most játszol is az arénában, vagy Te is ideiglenesen csak a külsős szórakoztató különítmény tagja lettél? :D

All times are GMT +1. The time now is 17:55.