![]() |
biztos voltam benne, hogy megtalálod a megoldást :)
|
Quote:
|
Lehet egyéltalán ennyire varázsolni? :D
|
A múlt héten történt, így talán már nem számít piaci információnak :D
A napi vari képzésemet adtam el a piacon. Közben persze a család körülötten nyüzsgött és miközben válaszoltam a kérdésekre, írtam be a létszámot és az árat...enter...aztán csak néztem. Felcseréltem a darabszámot az árral.:eek: Valakinek jó napja volt :D, villámgyorsan elkelt a portékám :D |
Quote:
|
Quote:
Célpont: x (#x) Távolság: 8.138 kör Varázslat: Vihar Hány körre? 19 kör (4.000.000.000 rúna) |
A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 15300000 rúnát vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.
no comment :( |
Az első ori amit a védettség alól kikerölve meggömböztem egy hulla kereskedő volt sok sok millával. Próbáltam lopni tőle, de nem sokat hozott a bankok miatt ügyebár. Ekkor "megvilágosodtam" és tettem rá 36kör vihart hogy elmenjenek az emberei és ne működjenek a bankjai:D:. Azért ez se semmi:D.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |