![]() |
Quote:
Külön lista erről nincs. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig Pepa már nekem is adott róla egy kis előadást:) |
Na de, azokon kívül, akiket ismerek, honnan tudom, hogy kik vannak még ott?
Most akkor induljak el az egyes sorszámtól és menjek végig az összesen? pea |
Quote:
|
Quote:
Semmi szükség? Toborozni szeretnék, hogy játszanak. Fizessék a vipet. Tudod, abból van pénzed. Én meg attól tudok fordulni. Mi az, hogy semmi szükség? Ez valami titok, vagy mi? A 2/B ben levő örikról kb 2 perc alatt 3 különböző helyről is tudok listát szerezni. 1: Van ott orim. 2: Megkérek valakit küldjön listát. 3: Külső fórumra gyakran kikerül. Az meg hogy mikor lépnek fel, na az télleg tökmindegy, mert párezer körig még Aban leszek, és annál biztos előbb fognak fellépni. pea ui: Mondd azt hogy nincs rá lehetőség és nem is lesz, ne ilyen baromságot, hogy nincs rá szükség. Azt meg pláne, ne hogy a B-ről sem tudok semmit. Vagy inkább ne válaszolj semmit, hagyj figyelmen kívül, mintha nem is lennék. Amúgy sem, szeretsz. |
Quote:
|
Quote:
az A-ban top a 15. helytől kezdődik, a B-ben meg a 14. helytől. felfele kell kerekíteni. ;) én az elmúlt hónapban több országot is láttam, hogy a B-ből lépett fel, és 1-2 nap múlva csatlakozott 1 valamilyen klánhoz. :) az A-ban tényleg kell szenvedni, sőt jelenleg sztem teljesen reménytelen a helyzet, viszont most a B-ben 1 kis odafigyeléssel könnyen be lehet kerülni a top30%-ba. |
Quote:
Egyetértek Bogárral, sztem se nehéz B-ben bejutni a top30-ba. Néha fedezni kell az igaz de azért vannak célpontok nemcsak 10 körre. |
All times are GMT +1. The time now is 09:11. |