Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Ati 07-07-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by pea (Post 108042)
Ati, volna egy kérdésem. Nem lehetséges valahogy elintézni, hogy lehessen látni a klánon kívülieket? Tudom, hogy Aban nagyon sok ilyen van. Most hogy keresek embert, nagyon sokat segítene egy ilyen lista, vagy nem tudom. Ez így most nagyon sz.., hogy emberről emberre kell kérdezősködjek, meg sorszámról sorszámra keresgélnem. Ez valami titok, hogy kik vannak Aban klánon kívül, vagy hogy van ez?
pea

Ha felveszed őket a saját pontlistádba, és még nem estek ki, akkor látod őket. Ha már kiestek, akkor ott sem.

Külön lista erről nincs.

Pepa 07-07-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by pea (Post 108042)
Ati, volna egy kérdésem. Nem lehetséges valahogy elintézni, hogy lehessen látni a klánon kívülieket? Tudom, hogy Aban nagyon sok ilyen van. Most hogy keresek embert, nagyon sokat segítene egy ilyen lista, vagy nem tudom. Ez így most nagyon sz.., hogy emberről emberre kell kérdezősködjek, meg sorszámról sorszámra keresgélnem. Ez valami titok, hogy kik vannak Aban klánon kívül, vagy hogy van ez?
pea

Nem tudom mennyi orit látsz magam körül, de ha a mostaniak közül felveszel mindenkit akkor a jövőben már látni fogod. Egyébként a teljes létszámot, úgy tudod megnézni, hogy szk-ról visszajöve az 1. körben még szk vagy, de már klánban és akkor a teljes létszámot írja ki. Magyarba amikor én jöttem vissza 1130 voltunk.

Ati 07-07-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108078)
Nem tudom mennyi orit látsz magam körül, de ha a mostaniak közül felveszel mindenkit akkor a jövőben már látni fogod. Egyébként a teljes létszámot, úgy tudod megnézni, hogy szk-ról visszajöve az 1. körben még szk vagy, de már klánban és akkor a teljes létszámot írja ki. Magyarba amikor én jöttem vissza 1130 voltunk.

Ez sem a teljes, akik kiestek már, azok nem látszanak így a saját pontlistában sem, csak akkor fognak újra látszani, ha ismét belépnek.

J.Ati 07-08-2007 00:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 108081)
Ez sem a teljes, akik kiestek már, azok nem látszanak így a saját pontlistában sem, csak akkor fognak újra látszani, ha ismét belépnek.

Jó ezt is tudni:)
Pedig Pepa már nekem is adott róla egy kis előadást:)

pea 07-09-2007 06:36

Na de, azokon kívül, akiket ismerek, honnan tudom, hogy kik vannak még ott?
Most akkor induljak el az egyes sorszámtól és menjek végig az összesen?
pea

Ati 07-09-2007 08:13

Quote:

Originally Posted by pea (Post 108230)
Na de, azokon kívül, akiket ismerek, honnan tudom, hogy kik vannak még ott?
Most akkor induljak el az egyes sorszámtól és menjek végig az összesen?
pea

Semmi szükség arra, hogy tudd, hogy kik vannak ott. A 2/B-ben levő, és fellépni készülő országokról se tudod, hogy kik vannak ott, és mikor fognak fellépni.

pea 07-09-2007 08:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 108232)
Semmi szükség arra, hogy tudd, hogy kik vannak ott. A 2/B-ben levő, és fellépni készülő országokról se tudod, hogy kik vannak ott, és mikor fognak fellépni.

Semmi szükség? Toborozni szeretnék, hogy játszanak. Fizessék a vipet. Tudod, abból van pénzed. Én meg attól tudok fordulni. Mi az, hogy semmi szükség? Ez valami titok, vagy mi?

A 2/B ben levő örikról kb 2 perc alatt 3 különböző helyről is tudok listát szerezni.
1: Van ott orim.
2: Megkérek valakit küldjön listát.
3: Külső fórumra gyakran kikerül.

Az meg hogy mikor lépnek fel, na az télleg tökmindegy, mert párezer körig még Aban leszek, és annál biztos előbb fognak fellépni.
pea
ui: Mondd azt hogy nincs rá lehetőség és nem is lesz, ne ilyen baromságot, hogy nincs rá szükség. Azt meg pláne, ne hogy a B-ről sem tudok semmit. Vagy inkább ne válaszolj semmit, hagyj figyelmen kívül, mintha nem is lennék. Amúgy sem, szeretsz.

Pepa 07-10-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by pea (Post 108235)
Semmi szükség? Toborozni szeretnék, hogy játszanak. Fizessék a vipet. Tudod, abból van pénzed. Én meg attól tudok fordulni. Mi az, hogy semmi szükség? Ez valami titok, vagy mi?

A 2/B ben levő örikról kb 2 perc alatt 3 különböző helyről is tudok listát szerezni.
1: Van ott orim.
2: Megkérek valakit küldjön listát.
3: Külső fórumra gyakran kikerül.

Az meg hogy mikor lépnek fel, na az télleg tökmindegy, mert párezer körig még Aban leszek, és annál biztos előbb fognak fellépni.
pea
ui: Mondd azt hogy nincs rá lehetőség és nem is lesz, ne ilyen baromságot, hogy nincs rá szükség. Azt meg pláne, ne hogy a B-ről sem tudok semmit. Vagy inkább ne válaszolj semmit, hagyj figyelmen kívül, mintha nem is lennék. Amúgy sem, szeretsz.

Szerintem rossz emberrel köketszel;) Egyébként a 2\B-s lista nem friss, mert már én is ott vagyok. Ha jól olvastam akkor neked még 5 hely kell a tophoz, ahhoz 16 embernek kellene fellépnie, de B-be 13 a top alja, abból 8 szabin van. Sok ott a kis kék számos, akik nem A-ba, hanem V-be fognak menni. Ne arra számolj, hogy úgy kell lépnek, hogy sokan feljönnek mert nem fognak. Az elmúlt 1 hónapban 1 emberről tudok, aki klánhoz is csatlakozott, és páran jöttek vissza szk-ról, köztük én is. Mivel ilyen kicsi a csopi kicsit(:rolleyes: kicsit?) szenvedni kell. Nekem szerinted meddig fog 2B-nbe lakni az orim?

Bogár 07-10-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108457)
Szerintem rossz emberrel köketszel;) Egyébként a 2\B-s lista nem friss, mert már én is ott vagyok. Ha jól olvastam akkor neked még 5 hely kell a tophoz, ahhoz 16 embernek kellene fellépnie, de B-be 13 a top alja, abból 8 szabin van. Sok ott a kis kék számos, akik nem A-ba, hanem V-be fognak menni. Ne arra számolj, hogy úgy kell lépnek, hogy sokan feljönnek mert nem fognak. Az elmúlt 1 hónapban 1 emberről tudok, aki klánhoz is csatlakozott, és páran jöttek vissza szk-ról, köztük én is. Mivel ilyen kicsi a csopi kicsit(:rolleyes: kicsit?) szenvedni kell. Nekem szerinted meddig fog 2B-nbe lakni az orim?

hmm... neki nem 5 hely kell a tophoz, hanem 5-tel nagyobb létszám. persze az az 5 ország nála kisebb kell legyen. :)
az A-ban top a 15. helytől kezdődik, a B-ben meg a 14. helytől. felfele kell kerekíteni. ;)

én az elmúlt hónapban több országot is láttam, hogy a B-ből lépett fel, és 1-2 nap múlva csatlakozott 1 valamilyen klánhoz. :)

az A-ban tényleg kell szenvedni, sőt jelenleg sztem teljesen reménytelen a helyzet, viszont most a B-ben 1 kis odafigyeléssel könnyen be lehet kerülni a top30%-ba.

Penya 07-10-2007 23:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108457)

Mi biztos egy játékot játszunk? B-ben sok a kék számos? : )

Egyetértek Bogárral, sztem se nehéz B-ben bejutni a top30-ba. Néha fedezni kell az igaz de azért vannak célpontok nemcsak 10 körre.

All times are GMT +1. The time now is 09:11.